DATE NIGHT

DSC00289
DSC00285

DSC00292
Movie night with my love 

Hej och glad fredag på er! Min startade med ett besök hos veterinären med Dino. Idag blir han nämligen kastrerad. Som jag grät när han blev nedsövd… Anledning till varför är för att jag är extreeemt känslig när det kommer till mina hundar men även för att han såg exakt ut som Marqy gjorde när han var död. Så självklart brast det för mig där inne.

Efter att ha lämnat Dino så åkte jag & mamma hem till Sofia för att spela in deras podd. Och jag fick vara med lite hehe (skitkul var det) så det får ni lyssna på nu på söndag 🙂

Bilderna ovan är ifrån i förrgår när jag och Phillipe gick och kollade på bio (vår grej liksom hehe). Hur mysigt är det bara inte med bio. Tror det kommer blir även vår ”grej” när vi har barn. Att våra dejtkvällar kommer vara att gå ut på bio hehe. Mysigt!!

Nu, mys i soffan och fixa med bilder sen åka och hämta min bebis <3

 

5 reaktioner på “DATE NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *