RABATT PÅ GLAMDEALS.SE

Borstar
10

 

Godmorgon kära vänner! Min blogg har varit lite ur funktion senaste 2 dagarna. Vet inte vad problemet varit, men nu är det löst iallfall, så nu kan jag äntligen blogga :))

En annan god nyhet! Förra veckan fick jag hem ett sminkborstset ifrån Glamdeals om ni minns dem?! Jag byter ju ut mina borstar med jämna mellanrum. Och som tur har gänget på Glamdeals koll på det och skickar nya till mig när det är dags att byta ut de.

Jag har fått en del frågor om setet både på kommentarsfältet och på mejlen. Och JA, setet var bra, som ni visste sen innan! Det innehåller som ni kanske ser 11 borstar av grym kvalité, något jag alltid är ute efter när det gäller smink borstar. Vet ni hur oskönt det är att sminka ansiktet med svin dåliga och sträva sminkborstar??!?! Inte najs!  Måste kännas bra på huden, i äkta gethår dessutom. Det är likadana borstar som make-up artister använder har jag fått höra.

Borstarna är dessutom enkla att rengöra och passar flera ändamål. Alltifrån ögonskugga, ögonbryn, foundation, concealer till rouge. Ja men allt. Tvätta borstarna ordentligt då det är äkta hår och bevara de i en torr miljö så håller de nog ett bra tag kan jag lova.
Sist jag skrev om setet så tog borstarna snabbt slut.

Jag pushade mina vänner på Glamdeals om att ta in erbjudandet en sista gång då det var så många som frågade efter de. Glamdeals har nu valt att ta in borstarna en sista gång innan de tar bort produkten ur deras sortiment helt. Så skynda er då detta blir er sista chans att handla dessa borstar på Glamdeals!

Utmärkt till dig själv eller kanske till någon annan i present? Enligt mig är nya smink borstar alltid en utmärkt present till en tjej som gillar smink och bra att byta ut då och då.

Ni får alltså ett sminkborstset med 11 borstar i äkta gethår för endast endast 249:- som i vanliga fall kostar 799:-
och erbjudandet hittar ni på HÄR 

In och shoppa tjejer 🙂 Puss <

 

9 reaktioner på “RABATT PÅ GLAMDEALS.SE”

 • Karin skriver:

  Åh tack för erbjudandet. Min dotter önskar sig ett set från HM, enklare kvalitet och färre borstar för 299 kr. Detta var ju mycket bättre så nu är det beställt.

  Kram

 • Amanda skriver:

  Tack för tipset har precis lagt beställning 🙂 älskar din blogg btw! Kram

 • Marie skriver:

  Jag har beställt borstarna tidigare och ja de är bra! Meeen det är bara 3-4 st som är i gethår, resten syntet. Du känner tydligt vilka som är syntet och vilka som inte är det.

 • Malin skriver:

  Beställde det sist du hade dealen. Utbildar mig själv till mus förtillfället och älskar att testa nya borstar, några av dessa var riktigt bra, några inte och de använder jag inte. Men för en sån billig peng var det värt ett köp 🙂

  Följ gärna min resa till makeupartist och min kamp mot anorexin på http://www.blondehair.blogg.se

 • Eva skriver:

  Om de är så att det inte är gehör i alla så är det ju vilseledande för de skriver du inte att de är vissa bara. Vet ej vad som stämmer. Oavsett är de ju inte ditt fel Bianca. Ha de bra fina du

 • Eva skriver:

  Gethår ska de stå

 • Maria skriver:

  Check på den! Tack för tipset! Längtar tills de dyker upp i lådan…

 • Emelie skriver:

  Hej fina du! Snälla snälla snälla kan inte du hjälpa mig? Mår så dåligt. Är himla olyckligt kär i en kille och behöver bara lite pepp… Det tar över hela mig! Har precis börjat på universitetet och är med människor varje dag, gör saker, tränar osv, haffade förra helgen ute på klubben osv så det är inte så att han hindrar mig på något sätt från att träffa nya eller att ha roligt. Det är bara att VARJE gång jag är själv (ofta när jag är med andra också) finns han där i bakhuvudet. Vi fick aldrig chansen att riktigt prova på ”oss” innan det tog slut, så det är svårt att släppa honom och oss… Usch hatar det här och tycker synd om mina vänner som tvingas höra mitt tjat om denna kille… Mars-juni var det tjat om hur underbar han var och hur bra vi hade det osv, men juni-idag har det varit tjat om hur ledsen och kär jag är… Tycker synd om mig själv som tillåter mig att må såhär dåligt också… <3 vill bara ha en kram av dig för du känns som en storasyster 🙁 <3

 • Sandra skriver:

  Kan du gå igenom vilken borste man använder för vad i setet? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *