TUESDAY IN THE CITY

DSC00514
DSC00516

DSC00517
Topp H&M // Kofta Lindex // Väska Zara // Jeans // Skor ifrån Palma 

Sitter just nu i soffan och kollar Idol. Dem låter faktiskt bättre nu än vad dem gjorde under auditionerna så en liten smäll på kinden till mig hehe. Men fortfarande besviken på att Moa och Mathilda inte är med :/

Idag har varit en mysig dag i stan som började på Escalier med Saga & Hjördis för att sedan byta ut Hjördis mot Alexsej med lunch på K25 där jag tog en hamburgare ifrån Vigårda, mums. Sen drog jag och Zara förbi BikBok (fick med 3 nya tröjor, kan visa dem imorn) och slutade dagen med te och tjejsnack på Fresco som jag skrev innan. Vi svenskar verkligen ääääälskar att fika haha.

Så nu ska jag fortsätta kolla vidare på Idol med en sovandes Dino och en bloggande mamma bredvid mig 🙂 Och btw, mitt tidigare inlägg kring idol och juryn har ingenting med Laila att göra. Jag har inget agg mot henne what so ever. Jag tycker hon är en underbar människa och skulle aldrig säga eller tycka något illa om henne 🙂 Hon och jag klickade jättebra och hon fanns där för mig otroligt mycket under tiden hon var tillsammans med Nicklas.  Så inget personligt menat, bara att jag tyckte att dem valt fel människor 🙂

Puss! Ha en trevlig tisdag kväll vänner <3

4 reaktioner på “TUESDAY IN THE CITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *