ABOUT LONDON

Hade varit roligt att veta vad Phillipe läser till i London och om han bor i studentboende eller hur ”gör” man när man läser i England? Har kompisar som varit au-pair där men då bor man ju hos familjen. 🙂
Läser Phillipe samma nu i London som han gjorde i Stockholm? Känner du någon ”avundsjuka” till att han får uppleva studentlivet nu eller känner du dig nöjd med hur du har det nu? 🙂
Läser själv i Göteborg men är så galet avundsjuk på min kompis som läser i Linköping då hon har ett mycket bättre studentliv än mig med aktiviteter osv. därför jag undrar hur du känner när Phillipe lever ett studentliv nu 🙂
Kram kram 🙂

En fråga jag fick för någon dag sen och tänkte att det kanske vore kul att svara på den här i ett inlägg. Ni är många som verkar vilja veta mer om mig och Phillipe, även fast jag tycker jag berättar en hel del om oss hehe. Så vi börjar här då.

Phillipe läser Management Economic på Regent´s University i London med en hel del drös av mina vänner som även dem börjat där nu. Känns som hela Stockholm flyttat dit nu. På Regent´s kommer han gå i 3 år och under tiden bor han i en lägenhet där med hans vän Oliver.

Jag är så stolt över Phillipe (och alla utlandsstudenter) att dem vågar gå ur trygg zonen, åka bort ifrån familj & vänner och följa sina drömmar. Jag vet att det här är det bästa för honom och är SÅÅÅ glad för hans skull, vet att han lever livet där borta! Skulle aldrig be honom inte göra detta, kan ju liksom inte vara så självisk. Han måste ju få leva sin dröm liksom, och jag är bara så stolt att jag har en pojkvän som gör något med sitt liv och försöker komma närmare sin dröm som sagt.

Men självklart är jag lite smått avundsjuk på honom att han faktiskt har så kul som han har där nere och det faktum att jag är kvar här hemma. Om det inte vore för Dino så hade jag flyttat dit direkt med Phillipe. Jag är avundsjuk på alla som drar iväg och pluggar utomlands. Har alltid varit lite små sur på mig själv för att jag aldrig vågar ta mig ur min trygghetzon.

Har svårt för förändringar men min dröm är ju att åka utomlands, plugga, träffa nya människor och uppleva vad livet har att erbjuda. Så trist att jag inte är där med honom och får uppleva allt han upplever nu men jag kommer ju åka dit ofta så då får jag njuta så mycket som möjligt.

Men tyvärr  TYVÄRR gjorde jag ett dåligt val i 3an och hoppade av då mitt privat liv tog över min tid och jag inte kunde fokusera på skolarbetet. Ska definitivt ta tag i detta snart och plugga upp mina ämnen 🙂

Så om någon vet ett ställe jag kan praoa på eller om det finns någon skola för mode eller fotografering där tidigare betyg inte krävs så maila mig gärna till [email protected]. Skulle uppskattas SÅ mycket <3

Hoppas du fick svar på din fråga 🙂 Puss och kram så länge <3

16 reaktioner på “ABOUT LONDON”

 • Solrosen skriver:

  Hej,
  För några inlägg sedan tipsade du om sminkborstar så skulle du kunna göra ett inlägg om vad du använder varje borste till? Det skulle vara intressant.

 • Camilla skriver:

  Hunden kan du ju ta med dig, tar bara typ 3 veckor att få pass och intyg för honom att resa och han är ju liten så kan åka med dig inne i planet. Tycker att du också kan flytta dit, du kan ju jobba om inte annat och bloggen kan ju skötas därifrån för lite pengar generar den nog.

 • Jenny skriver:

  Hej! Jag gjorde också dumma val i trean på gymnasiet, men pluggade upp betygen distans, via datorn! Jag läste via något som heter Hermods, och läste ett ämne i taget. Det tog ca 1 månad per ämne. Ett tips, om du vill flytta till London, menar jag 🙂

  Lycka till! Kram!

 • K.P skriver:

  Bianca..tiden går.
  Din utbildning och framtiden är viktigare än din hund.Hunden lever max 13 år och
  du behöver din utbildning hela livet.Du kan inte tjäna pengar på bloggen hela livet.
  Theo och Mamma kan ta hand om hunden medan du pluggar.
  Tänk på det att en kille som skaffar sig högskoleutbildning ska söka en tjej som är på samma
  intelligens nivån som han. Lycka till!

  • camilla skriver:

   Det där var nog det minst intelligenta jag nångonsin har hört. Både om hunden och relationsmässigt. Född på 1800talet eller?
   Att skaffa djur är som att skaffa barn, både känslomässigt och ansvarsmässigt- för normala människor iaf. Det är inget man gör ena dagen och kastar bort nästa för att det kommer något roligare. Ansvar kallas det. Och kärlek. Och ingen annan har väl med någon annans utbildning eller val att göra. Sj kan jag mkt väl förstå om man vill stanna i Sverige. Och människor som dras med ångest mår inte bättre av massa press utifrån utan behöver få göra saker i sin takt för att må bra. Man kan inte leva sitt liv för andras skull.

   Kärlek handlar inte om utbildningar.

  • Bianca skriver:

   Haha vad i helvete? Vem är du ens?

 • Rebecca skriver:

  Ursäkta va?
  Kan du utveckla K.P, jag måste läst totalt fel!

 • Pernilla Johansson skriver:

  Hmmm K.P det var en konstig kommentar… Bianca väljer väl själv när hon är redo att plugga, just nu efter att läst hennes blogg så behöver hon Dino och har svårt att lämna honom… han är hennes ”medicin” (så har jag fattat det som när jag läst bloggen) Har man hund eller annat djur så vet man hur läkande en hund eller annat djur kan vara för kropp och själ.
  Sen det sista öhh med intelligens nivå… vad vet du, de kanske är på samma nivå, bara för hon inte har läst på högskolan gör ju henne inte mindre intelligent. Och vad har kärleken med det?

 • Maria skriver:

  Blir mörkrädd över vissa kommentarer här. Tycker det är starkt av dig att du kör distansförhållande, du och din pojkvän verkar älska varandra hur mycket som helst så detta kommer ni säkert klara superbra. Sen förstår jag dig när det kommer till hunden, att inte vilja lämna sin trygghetszon osv, kör ditt egna race och skit i folks bittra kommentarer! 🙂

 • iss skriver:

  Puckot Bianca.

 • wilma skriver:

  Ja du borde ju verkligen ta tag i ditt liv b.

 • Johanna skriver:

  Tack så jättemycket för svaret! Förstår dig precis vad du menar med att det är svårt att komma ifrån det där hemma trots att andra flyttar. Många kompisar har flyttat till andra städer och pluggar men även fast jag känner en enorm pepp och längtan över att göra samma sak så får jag ändå panik över tanken på att lämna allt hemma. Är så oerhört imponerad över alla som vågar, en stor applåd till dom!!
  Btw att läsa upp gymnasiekompetens via Hermods är ett jättebra alternativ som en person skrev här ovan 🙂

 • Anna skriver:

  Hej Bianca,

  Har hittat hit till din blogg via din mammas blogg – jag bor i London sedan 21 år tillbaka, flyttade hit som 20åring.
  Hade först tänkt att bara komma ett halvår, men blev sedan kvar.

  Jag hade katt och lägenhet hemma i Sverige när jag åkte till London – lägenheten hyrde jag ut i andra hand, och min katt tog mina föräldrar hand om. Och jag har inte ångrat en sekund att jag tog det beslutet, att komma till London!

  Det är alltid nyttigt att komma utomlands och uppleva lite annat än hemma i Sverige – man lär sig inte bara språket bättre, utan man får såklart också en helt ny livserfarenhet.
  Dessutom så finns det så mycket svenskar här, så känner man sig någonsin lite ensam eller får akut hemlängtan så finns det ett stort nätverk av svenskar i London.

  För din del skulle det dessutom vara lite lättare och roligare, eftersom det verkar som om du redan känner många som har flyttat hit 🙂

  Kände bara att jag ville skriva dig ett par rader – trots att jag är dubbelt så gammal som dig så kommer jag precis ihåg den känslan, när jag hade bestämt att jag skulle åka hit! Det är en underbar stad på många sätt och vis, och vill man ta sig hem så finns gamla Svedala bara 2 timmar bort med flyget.

  Ha en bra dag!
  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *