VIGÅRDA

DSC00569
Lunch igår på Vigårda inne i K25 🙂 

Står och städar hemma inför ikväll. Benjamins första utgång ikväll (jipppiiiieeyyy) och kvällen börjar här hemma hos oss med lite fördrinkar innan vi drar vidare till Cafe Opera 🙂 Är så taggad att jag spricker! Så länge som jag väntat på att den lillskiten ska få ut gå ut med oss och nu ÄNTLIGEN ska han med!!

Sådär såg min lunch ut igår btw. Älskar Vigårdas hamburgare för att inte prata om deras pommes och pommes dipp!! Åh så gott 🙂

Om ni är sugna på att vara med på festen ikväll på Cafe Opera så är det bara att maila mig till [email protected] med ditt namn +antalet person du kommer med så fixar jag lista till 23.30 🙂 Åldersgräns är 18 år.

Puss <3

 

1 reaktion på “VIGÅRDA”

  • matilda skriver:

    Har jag fel eller hade du och philippe köpt en lägenhet för några månader sedan? Bara lite nyfiken vad som hände med den?
    Hoppas du får en fin kväll, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *