KITCHEN INSPO

12023011_669811086489448_2099106792_n
På senaste tiden har jag verkligen fått någon slags fetisch för kök. Herregud vad längtar till att flytta in till mitt eget ställe och inreda mitt helt egna kök, precis så som JAG vill ha det!! Här ovanför ser ni lite hur jag skulle vilja ha det.

Ljus marmor kan ju vara det snyggaste som finns!! Helt besatt!

Nä nu är det dags att dra till Theos skolgård där dem har en hattparad idag och jag ska sitta i juryn haha. Ska bli så kul 🙂

Puss <3

 

17 reaktioner på “KITCHEN INSPO”

 • Marie skriver:

  Varför inte erbjuda din kära mor att betala några tusen per månad så länge du bor hemma? Tro

 • Wilma skriver:

  Läste Biancas blogg. P och många av hennes vänner har åkt till London för att studera. Bianca ska hälsa på?? Ska hon fotograferas i soffan och på stan när andra pluggar. Ska hon bara shoppa, blogga, dansa på Cafe Opera? Betalar inget hemma, gratis mat, boende.
  Bianca hade inga kläder skriver hon i sin blogg, trots hon shoppar var och varannan dag. Vilka kan göra det? P skaffar sig en utbildning och det gör han verkligen rätt i. P kommer verkligen mogna efter dessa 3 åren, flytta hemifrån och ta hand om sig själv

 • Johanna skriver:

  Svarta köket till vänster högst upp är jag helt förälskad i, galet snyggt!
  Wilma och Marie bianca är 20 år och inte mer än det, att blogga är en del av bianca jobb och jag tror att en större del av det hon tjänar på är från bloggen, för att driva en blogg som handlar om mode och livsstil behövs kläder. Att hon inte betalar hemma är väl ändå något som är mellan henne och hennes mamma?

 • JUNITJEJ skriver:

  Att ha ett fint och funktionellt kök är viktigt.

  Så kul med en hattparad!

 • Issa skriver:

  Men varför är ni så besatta Av art Bianca inte betalar hemma? Varför bryr ni er ? Alla familjer får väl för fan bestämma själva. Det är skrämmande hur vissa av er beter er.

 • Issa skriver:

  Btw,” Wilma”du är en sjuk människa . Detta är nog 50e kommentaren jag läser från dig angående detta. Du har spammat sönder hela Pernillas blogg.

 • Sofia skriver:

  Vad hände med din ocj phillippes lägenhet?????

 • Maria skriver:

  Vissa av er är riktigt elaka mot Bianca. Vem FAN orkar bry sig om hon betalar hemma eller inte?! Hon kanske hjälper till på annat sätt som att handla mat, vara barnvakt, städa osv som kompenserar betalningen hemma. Ni vet väl förfan inte hur deras livssituation är? Fan sluta bry er så jävla mycket om andra och kommentera som att hon är så mycket sämre än P bara för han pluggar. VET NI BIANCAS PLANER FRAMÖVER????? Svar nej

  • Malin skriver:

   Men du själv framstår inte heller som så trevlig som svär och använder massa versaler och utropstecken. Och att som Bianca och en del yngre läsare här verkar tro, att det bara är att driva omkring och göra det man känner för för stunden är extremt naivt. Och något som ofta kommer slå en rakt i ansiktet när verkligheten sen knackar på.

   • Maria skriver:

    Men om man har dom förutsättningarna att göra så, varför ska då ni andra bry er så mycket? Är det ert liv? Är det ni som bestämmer vad som är rätt och fel? Hon tjänar säkert bra genom bloggen och extra jobbar i butikerna. Va e problemet jag fattar inte? Det är så himla lätt att sitta och kommentera anonymt bakom en dator och tycka och säga si och så. Men ni verkar glömma bort att det är hennes liv, hon bestämmer och gör precis vad hon vill. Hon har inte bett om era åsikter. Hon är 21år inte 41år. Hon har hela livet på sig att plugga och skapa kärriär. Alla är vi olika och gör olika val i livet.

   • Bella skriver:

    Malin: Bianca har skrivit massor om sina drömmar och mål i livet. Hon jobbar och tjänar sina egna pengar. Vem fan är du att döma henne? Och ja nu svär jag, för du är otroligt nervärderande i din kommentar. Och nej hon kanske inte betalar hemma som en del klagar på, men vadådå? Det är något man kommer överens om med sina föräldrar. Alla familjer behöver inte göra på samma sätt. Ni har ingen rätt att blanda er i det. Jag behövde inte heller betala hemma, men jag har klarat mig bra ändå. Man klarar att lära sig att hantera sin ekonomi ändå liksom.

 • Helena skriver:

  För det mesta bryr jag mig inte om vad andra gör, det är deras liv och verkligheten kommer alltid i kapp förr eller senare. Det enda som oroar och retar mig är att man får fler och fler av dessa curlade 90-talister som kolleger. Har senaste halvåret haft två stycken som slutat efter mindre än ett år och från dag ett gnällt om att det är jobbigt att gå upp tidigt varje dag, att vissa saker är så tråkiga etc. Visst, drömma går bra, men att tro att man ska nå dit utan ansträngning och tro att man bara behöver göra det som är kul är så världsfrånvänt att jag bara kan skratta.

 • K.P skriver:

  Helena;);) Nobel Pris för dina åsikter!!
  Kommentarer angående Biancas utbildning var ett råd att hon ska inte vänta
  utan fortsätta plugga.
  Ps:Paris Hilton köpte världens minsta hund…för 90 000 sek….

 • sara skriver:

  Fast hörrni på riktigt? Vet ni vad? Alla familjer gör som dom vill..

 • iss skriver:

  Du verkar ju totalt blåst. Skaffa dig en utbildning.

 • Jessica Hultin skriver:

  Tack gör en mycket bra blogg! Är här & kollar varje dag superfina bilder på köksinredning. Skulle jätte gärna vilja veta varifrån bilden längst ner till vänster kommer ifrån? Letar matbord och stolar och tyckte detta var super!! Hoppas du hinner svara! /Jessica

 • sandra skriver:

  Asshole

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *