BIRTHDAY DINNER

DSC00522

 

DSC00544

 

DSC00531

 

DSC00546

 

IMG_7295

 

IMG_7304

 

DSC00554

 

IMG_7305

 

DSC00539

 

DSC00563

DSC00561
Suprise dinner for Benjamin last week 

Förra veckan när Benjamin fyllde 18 år på måndagen 14e September så hade vi planerat in en lite suprise middag för honom på hans favvo restaurang Den Gamle Och Havet. Han trodde vi bara skulle vara familjen + gudmor men när han väl kom dit var alla hans närmaste kompisar där och några till 🙂 Så glad som han blev 🙂 Älskar att överraska!!!

Och herregud vilken middag det blev. Kunde knappt gå när vi gick därifrån… Och såg ni tårtan?!?! En tiramisu tårta!!! Bästa iden ever haha. Älskart <3

Helt sjukt att han faktiskt är 18 år nu.. vad händer liksom?! Är så extremt stolt över den människa han alltid har varit och den man han kommer att bli. Sagt det tusen gånger men han är utan tvekan den mest talangfullaste människan jag någonsin mött. Han är ett geni och ett underbarn och jag längtar SÅ mycket tills ni får höra hans musik (snart så, inte långt kvar nu) Och inte bara hans musik till sig själv utan även till alla andra han han skriver till just nu. SÅ pepp!!!

Han är min lillebror, min bästa vän och den roligaste där ute av dem alla. Ingen får mig att skratta som honom och det är en ära att få vara hans storasyster och få följa med honom leva sin dröm <3

GRATTIS IGEN min älskade lillebror <3 <3

3 reaktioner på “BIRTHDAY DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *