PHILIPS STEAM&GO 2IN1

DSC02536
DSC02539
DSC02544
DSC02542
DSC02548

DSC02555
My new steamer from Philips

Hörni, fick hem en steamer nyss ifrån Philips som jag tänkte testa på direkt. Den heter Steam&Go 2in1 och jäklar vad lätt den var. Snabbt, enkelt, effektivt & perfekt för dina svårstruktna plagg. Fick min skrynkliga skjorta rak och slät på ca 20 sekunder. Från att jag packade upp den ifrån kartongen till att skjortan var klar tog allting ca 3 minuter.

Extremt bra när jag ska ut och resa eller har bråttom. Den är liten så den väger ingenting. Den får ju perfekt plats i resväskan 🙂 Utmärkt för mig som packar mycket och hur osoft är det inte när man packar upp väskan och alla kläder är skrynkliga?! Denna Steam&Go kommer att komma till mycket användning här hemma & på kommande resor. Mamma började redan ång stryka hennes klänning haha.

Jag har flörtat till mig en tävling åt er (jiiippiiee) Det enda ni behöver göra för att vinna ett fint paket med en Steam&Go 2in1 OCH ett plagg ifrån Stylein är att kommentera varför just DU eller din vän behöver en. Du ska även skriva din mailadress så vi kan maila vinnaren.

Dessutom har ni ALLA 100kr rabatt HÄR  fram till 30/9 eller så långt lagret räcker 🙂 

I samarbete med Philips 

Btw, sorry för kassa bilder men kameran verkar leva sitt eget liv just nu….

 

154 reaktioner på “PHILIPS STEAM&GO 2IN1”

 • camilla skriver:

  Åh! Jag skulle gärna vilja vinna en sån av två anledningar. Jag o min sambo bor många timmar fr min familj o vänner och när de kommer sover de oftast över, att dra fram strykjärnet o strykbrädan i vårt trånga hus är inte jättekul så det hade vart fantastiskt att kunna erbjuda den här lösningen. Och även själv kunna ta med den när vi istället reser ut till dem. Sambon hade älskat släta skjortor!

 • Madelene Wallin skriver:

  Vilken toppengrej, skulle passa mig utmärkt då jag ofta är på resande fot med jobbet och det tar alltid sån tid att få upp strykjärn och bräda till rummet!
  Håller tummarna 🙂

  Tack för bra blogg!

  Kram från Madelene

 • Erika Sjöblom skriver:

  Jag skulle vilja vinna en Steam to Go för då har jag mer tid för mina barn och mindre ångest för min skrynkliga tvätt… :))

 • Molly skriver:

  Jag skulle verkligen behövt en sån här eftersom att jag bor i Helsingborg och har distansförhållande med min pojkvän som bor i Stockholm. Jag åker över så ofta jag bara kan och tågresan förstör ALLA mina outfits! Allt blir skrynkligt och dant, och han bor själv så du kan ju gissa ifall han äger ett strykjärn!! Detta vore såå bekvämt och hade räddat mig när jag är i storstaden!!

 • Linnéa Skoglund skriver:

  Trot eller ej men imorse hade jag sminkat mig med höstigögonskugga och ville ha en skjorta för att bära upp sminkningen men som stunderande på gymnasiet har man bråttom ,bråttom, bråttom på morgonen så fick helt enkelt byta tröja för att hinna med bussen… Jag skulle alltså vilja vinna pga av att aldrig mer oroa mig över om min skjorta är struken eller inte och kunna bära på sminkningen med en struken skjorta!! Kramar Ninni

 • Martina skriver:

  Då jag frilansar som sångerska & drömmer om att leva på musiken i framtiden, precis som fina du, vore det väldigt bra och skulle underlätta något enormt. Inte alltid man hinner stryka eller fixa till kläderna man ska ha på bröllopet utomhus, spelningen eller i kyrkan. Skulle bli fantastisk glad om jag vann!
  Stora kramar <3

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca!

  Jag skulle behöva den nya steamern från Philips då jag inom en snar framtid kommer behöva stryka en MASSA skjortor. Jag ska nämligen strax bege mig ut på en 12-veckors praktik på ett företag där jag kommer behöva bära skjortor och kostym varje dag, det kommer alltså bli en hel del strykande. Därför hade denna steamern varit ett perfekt tillskott i mitt liv 🙂
  Kram / Emelie

 • Lovisa skriver:

  Hej
  När jag såg att du hade fixat en tävling tänkte jag två saker. Den första tanken var yes! Den andra tanken var att jag måste försöka mig på att vinna denna till min kära mamma!
  Min mamma har ett fulltidsjobb där övertid är en del av hennes vardag. När hon går hem från arbetet är dagen och jobbet inte slut, förutom att laga mat, tvätta kläder och städa så måste hon även stryka. Eftersom vi är 6 personer i min familj krävs det ganska mycket tid åt att stryka alla kläder, något som jag önskar gick att underlätta då Jag vill ge min mamma lite fritid på kvällarna och inte endast göra hushållssysslor.
  Jag är säker på att många förtjänar att vinna denna produkt men jag hoppas jag kan få chansen denna gången
  / Lovisa 🙂

 • Matilda Eggers skriver:

  Hejsan!
  Jag, min tvillingsyster och våran kompis har precis flyttat hemifrån. Vi har börjat på ett gymnasium och ett handbollslag i en annan stad. Det hade verkligen vart supersmidigt med en steamer då vi inte har så lång tid på mornarna och tränar flera gånger i veckan.
  Det hade varit så kul att överasska min syster och kompis med en då det inte alltid är jättekul att dra fram och tillbaka med strykjärnet och strykbrädan hela tiden.
  Tack för en inspirerande och rolig läsning! Kram

 • Angelica skriver:

  Jag behöver en steamer för att jag är värdelös på att stryka kläder. Så det vore en dröm för min familj att få njuta av lyxen att slippa gå runt i skrynkliga skjortor och klänningar.

 • Rebecca skriver:

  Hej Bianca!
  Vill först och främst säga att jag älskar dig blogg och kikar alltid in varje dag för att se om det dykt upp några nya inlägg 🙂 ser dig verkligen som en stor förebild!
  Jag skulle otroligt gärna vilja vinna den här tävlingen..
  Jag brukar aldrig ha tur i varken spel eller kärlek så att få vinna den här tävlingen skulle betyda otroligt mycket!
  Jag pluggar på universitet och försöker samtidigt jonglera med lägenhet, två extra jobb och vardagen..
  Nu i höstmörkret när min plugg hög växer sig allt högre så skulle detta pris lysa upp min vardag..
  Jag håller alla mina tummar och tår att jag vinner det här priset, det skulle göra min höst och vardag enklare och roligare!
  Stor kram!

 • Nelly S skriver:

  Gud vad kul med en tävling!

  Vill vinna en till min mamma och en som vi kan ha i husvagnen. Min mamma blir ofta fast att stryka åt vår familj ( vi är 5 stycken ) innan vi ska på kalas, skolavslutning, dop, bröllop, fester ja allt. Hon står i hallen och stryker och har nästan ingen tid till sig själv att fixa i ordning sig. Nä detta behövs ändras på. Särskilt då vi har en stor släkt och har kalas i princip var och varannan helg.

  Skulle verkligen vara en räddare i nöden för min fina mamma som ställer upp och hjälper mig stryka haha!

  Kram <3

 • Rebecca skriver:

  Jag har så många fina skjortor och blusar som jag inte använder för att jag är värdelös på att stryka dem. Det blir helt enkelt inte bra, och sambon är lika dålig så du kan tänka dig hur dumt det ser ut när vi går ut med våra fina men skrynkliga skjortor/blusar… Ha ha jag SKÄMS! Detta hade verkligen uppskattats i vårt skrynkliga hem. Hoppas verkligen på en vinst!

 • Cornelia Högberg skriver:

  Åh vilken smart grej!!
  Den skulle passa mig perfekt. Bor i en trång liten 1:a utan plats för strykbräda och strykjärn. Men denna skulle jag slippa springa ner till tvättstugan varje gång jag behöver få mina kläder släta!
  🙂

 • Vilma skriver:

  Hej! Jag vill jättegärna vinna en steam&go. Sen de kom ut har jag varit sugen på att köpa en sån, då jag avskyr att stryka och även är värdelös på det haha. En steam&go verkar väldigt mycket enklare och smidigare att använda så det hade varit väldigt underlättande och skönare med en sådan ist. Tack för att jag får vara med och tävla. Kram:)

 • Ebba skriver:

  Varje gång jag och min pojkvän ska iväg någonstans har han sån fruktansvärd beslutsångest ang. Outfit! Detta leder till att helt plötsligt står han där och tjorvar m strykjärnet, 3min innan vi ska vara på plats. Han kan byta skjorta 3ggr MINST innan vi är påväg mot dit vi ska, alltid likadant. Därför hade denna lätta ångare underlättat 1000ggr om! Snälla hjälp mig och min tidsoptimist till pojkvän, han (läs VI) behöver denna i vardagen minst sagt

 • Lisa Fager skriver:

  Kände direkt jag såg tävlingen på din instagram att detta var något för mig, är det någon gång man ska vara med och tävla så är det ju när det är något man verkligen behöver! Jag bor i lägenhet och har varken plats eller lust att ställa upp en strykbräda varje gång jag märker att mina blusar är skrynkliga (vilket inte är direkt ovanligt när man har fullt i garderoben!) Så HOPPAS på lite tur denna gång så att denna kan få förgylla min vardag! ✊

 • Johanna skriver:

  Jag skulle verkligen behöva en sådan här! Jag är ofta på resande fot och använder mycket blusar och koftor som alltid lyckas bli så himla skrynkliga i väskan! Har alltid alltid velat ha en sån där, både resande som hemma! verkar tusen gånger bättre och snabbare än ett strykjärn!
  Älskar din blogg!

 • Sanna Sandberg skriver:

  Hej! Jag och min pojkvän ska flytta från vårt lilla Kristinehamn till större Karlstad snart. Det blir mycket grejer och kläderna ska ligga i påsar, jag har mycket skjortor&blusar och min pojkvän har skjortor. Det känns så tråkigt att behöva ta fram strykjärnet och bordet och ställa sig och stryka kläder innan vi kan hänga in dom i garderoben när man varit i gång hela dagen, därför skulle det vara så smidigt att vinna denna Steam&Go 2in1, då skulle nog även min kära sambo börja stryka kläderna! Jag har knappt tålamod till att stå med strykjärnet och stryka plagg för plagg och det tar sin tid samtidigt som jag har mycket annat att göra. Så att vinna denna skulle göra mig och även min sambo så glada och lättade! Kram

 • Anna skriver:

  Jag vaknar, äter en lång frukost medan jag slökollar på morgon-tv och är lite för lat för att ställa mig i badrummet och sminka bort de mörka ringar jag fått under ögonen, de som blivit en vardag när jag tar vara lite för mycket av livet om kvällarna, så jag sminkar mig i soffan, med frukost och morgon-tv. Så är det alltid. Jag flyger jag upp ur soffan för att hinna dra på mig en skaplig skjorta till jobbet men blir varje morgon lika chockad när jag öppnar garderoben och möts av kaos. Då minns jag hur jag kvällen innan, och som många andra kvällar stressstädat undan den nytorkade tvätten som sedan tryckts in i garderoben 5 minuter innan det ringer på dörrej. Och där står jag skitsnygg i min standardsminkning som jag rockar varje dag fast med en skrynklig skjorta i handen. Hade jag haft Steam&Go 2in1 skulle mitt liv underlätta mycket och mina skjortor hade kunnat strykas på en minut, när jag står där i stress och inser att det blir en skrynklig skjorta även idag.

 • Linda skriver:

  Hej!
  Gud vad smidigt detta verkar, känns även som att kläderna blir fräschare av ångan! hade ju verkligen varit en dröm att få en sådan här då jag ALLTID blir påmind av mina Italienska fastrar och min svärmor att jag måste stryka mina kläder, inte så lätt bara som du säger att dra med värsta strykjärnet i resväskan…

 • Mathilda skriver:

  åh. Denna skulle verkligen vi behöva. Vi bor i en pytteliten lägenhet och har inte plats för en strykbräda vilket gör det till ett gigantiskt projekt varje gång något ska strykas. Speciellt nu när sambon börjat på ett jobb där han använder skjorta varje dag känns denna som ett stort behov 🙂

 • Ellinor skriver:

  Ja, vad ska man säga. Jag äger inte ens ett strykjärn och får använda mig av en fön när jag behöver stryka, vilket kan ta 2 timmar.
  Så steam&go hade varit perfekt för mig!

 • Majsan skriver:

  Vill vinna för att ”vanlig strykning” är det absolut tråkigaste som finns!!

 • Maja skriver:

  Åh vad underbart det vore med en sån att ha både hemma och när man reder runt! skulle vara så lycklig om jag hade en egen!!

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Som nybliven mamma till en liten son har jag nu märkt hur stressigt det är att vara just en förälder! På morgonen kommer jag verkligen i sista hand, just nu prioteras de mat och ny blöja på bebis och sen får jag bokstavligen slänga på mig något bara från garderoben för att gå ut och gå med hunden.. Då kan du ju tänka dig att jag inte hinner stryka mina kläder innan så dom blir den där fräscha känslan man vill ha? Så plagget nästan känns som nytt.. Nope i tre månader har jag nu känt mig otroligt ful och tråkig, nästan sliten att vinna en steamer skulle göra att jag känner mig fräsch och en top notch mama! haha typ iaf kraaaaaam

 • Hanna skriver:

  Min pojkvän är precis färdig mäklare och har börjat arbeta på Erik Olsson. Han nämnde att han hade tänkt köpa en steamer här om dagen till alla hans kostymer och skjortor. Det hade varit helt fantastiskt att få överraska honom med denna Steam&Go. Till råga på allt fyller jag 24 år nu på torsdag den 24/9 och även om presenten inte är till mig så finns de ingen bättre känsla än att ge presenter eller överraska nära och kära!

 • Annika Karlsson skriver:

  Jag har tittat på stram & go sedan i våras och tyckt att den verkar toppen bra. Jag går en utbildning nu om cancervård så det hade varit toppen att ha denna i resväskan fram över samt en liten present till mig själv då det är mycket med mitt arbete nu

  Tack för en bra blogg

 • Isabelle skriver:

  Åh, vilken PERFEKT grej! Sen jag flyttade hemifrån har jag ständigt gått med skrynkliga kläder eftersom jag har fått lära mig den hårda vägen att en strykbräda tar skitmycket plats och just plats har jag stor brist på i min lilla, men fina lya. Så hoppas jag kan vinna en Steam&Go så att jag kan återgå till skrynkelfria kläder igen, utan att behöva kasta ut halva garderoben för att strykbrädan ska få plats. 😀

 • Eva skriver:

  Hej Bianca!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Jag behöver verkligen en PHILIPS STEAM&GO då jag verkligen hatar att stryka kläder då det tar sån tid att stryka med strykjärn och det blir ändå inte så bra resultat. Jag är dessutom nybliven mamma och då jag har ännu mindre tid på mig att välja kläder blir det att man tar något som ser bra ut snabbt och enkelt. Jag älskar att använda blusar,skjortor , klännig mm men när jag ser att jag måste stryka så slänger jag in det snabbt i garderoben. Om jag hade haft en steam & go hade jag säkert kunna bära mina kära kläder igen. Så snälla gör vardagen enklare för en nybliven mamma 🙂 / Eva

 • Therese skriver:

  Tänk om jag vann denna braiga uppfinning då skulle faktiskt alla i vår familj (även dottern) kunna stryka sina egna kläder och jag få lite egen tid håller tummen för de tack för en bra blogg
  Kram på dig Bianca

 • Jessica skriver:

  HEJ!
  grym blogg!
  tänk om jag hade vunnit en steam & go till min fantastiska sambo som alltid lyckas skrynkla till sina skjortor, då hade allt blivit mycket enklare 🙂

 • Anna skriver:

  Men ja det är väl klart att jag vill vinna. Hatar att stryka, gör det alltid precis när jag ska ha plagget och inte har tid. Det här skulle ju vara toppen och extra plus att det är en resestorlek. Hoppas på tur!

 • Hanna skriver:

  Åh skulle gärna vilja vinna!! Som mamma till två småbarn, en 1,5 åring och en 5månaders, är skrynkliga kläder vardag. Sällan man har tid att stryka.. Med denna skulle jag kunna fixa skrynkliga kläder i farten typ 🙂 Tack för bra blogg!!

 • Josefine adolfsson skriver:

  Förmodligen världens bästa tävling och uppfinning!

  Är sämst på att ta fram strykbrädan när det finns 100 andra saker att göra! Denna skulle göra min vardag betydligt mycket enklare och lyxigare 🙂

  Ha det så bra!
  /Josefine [email protected]

 • Clara skriver:

  Åh jag skulle gärna vilja vinna en sådan! Har alltid tyckt sådana är en superbra uppfinning och hatar själv att plocka fram strykjärnet, strykbräda och allt där till, denna är ju supersmart! Så det skulle va sjukt kul plus att man sparar så mycket tid att vinna denna! Kramar 🙂

 • Cornelia Gustafsson skriver:

  Det var nu i somras faktiskt, som jag upptäckte att jag kunde stryka mina kläder med plattången. Det gick fort och jag var på semester och med mig hade jag en klänning som hade blivit jätteskrynklig i väskan. Så jag plattade den lite och det blev helt okej. Sen kom jag hem o en månad senare skulle jag ha på mig en vit skjorta. Skjortan var skrynklig och jag tänkte varför inte platta den med plattången, jag gillade detta fram tills det att jag såg att hela min skjorta var mer gul än vit, då jag bränt sönder hela. Plattången är utmärkt att ta med på semester men går INTE att stryka vilka kläder som helst med. Så varför inte då istället vinna denna otroligt behövande pryl. Hade underlättat, räddat och sparat mig så mycket tid, pengar, plats och fina plagg. Som en strykplattång, liten, bra och så smart.

 • Kristin skriver:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta strykjärn då jag snart flyttar utomlands i några månader, det vore riktigt lämpligt att ta fram denna stream and go istället för ett strykjärn + en stor strykbräda.. Skulle också vilja vinna en till min kära mamma som tack för att hon alltid har hjälpt mig att stryka mina kläder, och mina syskons.. Och som vi alla vet är det inte alls roligt att stryka på det ”vanliga sättet”..

 • Isabell skriver:

  Åh jag skulle verkligen behöva en. Är för klantig för ett strykjärn, äger inte ens ett strykjärn. Vilket jag egentligen verkligen skulle behöva! Så min stackars kille och jag går i våra skrynkliga kläder.. Men den där lilla saken skulle förenkla vår tillvaro och förvandla våra kläder från skrynkliga till fina på bara några sekunder och utan krångel.

 • Isabelle skriver:

  Åh vad kul med tävlingar!
  Som stressad student har jag fullt upp med plugg och väldigt lite tid att ta hand om mig själv och mina kläder. Med en Steam&Go, som är så effektiv och snabb, skulle jag ha tid för både mig själv och allt annat som måste prioriteras! ❤️

 • maria skriver:

  Haloj
  Jag skulle gärna vilja vinna denna produkt för jag har ALDRIG ÄGT ETT strykjärn för jag hatar att STRYKA. så på denna produkt står det Maria på.
  sen har jag aldrig lyckats vinna något i hela mitt liv hahahaha.
  Kram

 • Caroline skriver:

  En Steam and Go är den bästa lösningen för mig och mina skrynkliga skjortor, perfekt för en globertrotter som jag! Jag arbetar som flygvärdinna och jag lever i min resväska. Mina skjortor är alltid skrynkliga när jag packar upp dem. Jag har sällan tid, ork och tillgång att stryka då jag jobbar på dygnets alla timmar och strykjärnet får inte plats i min resväska.

 • Emma skriver:

  Hej Bianca !
  Jag heter Emma och jag skulle jätte gärna vilja vinna, det hade hjälpt mig jätte mycket. Mina föräldrar är skilda och jag flyttar fram och tillbaks från mamma till pappa varannan vecka och det blir väldigt jobbigt med packningen, jag packar nästan aldrig upp mina väskor med kläder eftersom dom ändå ska packas i igen och de e väldigt tråkigt för verkligen allt blir skrynkligt! En stram&ägo skulle verkligen hjälpa mig! ❤️

 • Sanna skriver:

  Som student och har knappt råd med ett strykjärn så vore detta perfekt till en fattig student som jag, håller tummarna! 🙂

 • Emelie Arvidsson skriver:

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta smarta strykjärn, då jag i princip varje morgon står med ett plagg framför mig som är alldeles för skrynkligt för att sätta på sig och vem orkar dra fram strykjärn och strykbräda tidigt på morgonen. I denna situation hade detta smarta styrkjärn kommit väl till pass. 🙂

 • Clara Rydh skriver:

  Hej!

  Det här skulle vara drömmen!!! Bor väldigt litet och har ingen plats för en stor strykbräda, vilket leder till att jag typ stryker mina kläder direkt på golvet.. Vilket i sin tur resulterar i att jag inte stryker alls på grund av allt krångel. I och med att jag studerar och behöver ha nåt vettigt på mig typ varje dag skulle detta underlätta såå mycket. Snälla låt mig gå till skolan med skrynkelfria kläder OCH med ett bra humör!

  Hälsningar,
  Clara med de skrynkliga skjortorna.
  [email protected]

 • Hatar att stryka därför vill jag vinna en till mig. Den verkar superbra och hade varit skönt för mina leder att använda en sådan.
  Snabbt och enkelt borde det mesta i livet vara så man kan ha kvar energi till roligare saker 🙂

 • Evelyn Andersson skriver:

  Jag älskar saker som gör livet lite lättare. Att slippa riva fram strykjärn och styrbräda skulle ju vara underbart! Att dessutom kunna packa ner denna i resväskan och koppla in i eluttaget när du väl i är framme skulle få mina blusar, klänningar ja allt att jubla! Lovar att killen också skulle bli frälst . Please, I need this!

 • Mika skriver:

  Jag och två av mina kompisar ska flytta till Åre och säsongsjobba i vinter. Vore fantastiskt bra att ha Steam&Go 2in1 där uppe då vi inte kommer att ha något vanligt klumpigt strykjärn. Perfekt att ha när man kommer hem efter en härlig afterski eller från jobbet, att snabbt och smidigt kunna stryka skjortan och ta sig vidare till nästa ställe.

 • Emma skriver:

  Denna behöver jag då jag och min pojkvän bor i en liten etta och jag har fått ta minsta garderoben så varje gång jag vill ha något plagg så måste det för det mesta strykas. Men då kommer nästa sak, dra fram strykbrädan från garderoben, där allt annat är såsom dammsugare. Varje gång strykbrädan ska ut får jag dammsugarslangen i huvudet och dammsugaren på tårna så denna hade underlättat mycket! 🙂

 • Josefine skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna en steamer för att jag älskar krispiga skjortor. Min strykhög blir högre för varje vecka nu på hösten, så en steamer skulle inte bara göra min dag, utan faktiskt hela veckan! Vill bo i skjorta, stor tröja, jeans och boots i höst, så Philips Steam and go skulle vara fantastisk att ha.

 • Hanna Jonsson skriver:

  Jag skulle verkligen behöva en sådan! Vet inte här många plagg jag har som jag bara använt ngn gång kust pga att de skrynklas lätt… Eftersom jag är student så är det knapert i kassan och ett strykjärn elr liknande hamnar inte högst upp på listan bland litteratur, mat och hyra….

  En sådanhär uppfinning skulle göra min vardag så mycket enklare, och jag skulle kunna välja fritt bland alla mina plagg, inte bara de oskrynkliga… 🙂

  Ha en bra dag!

 • Linnéa skriver:

  Superbra blogg Bianca! Hade vart så kul att få vinna denna steam & go för att kunna få överraska min syster med den! Hon har precis flyttat hemifrån för att plugga och hade mer än någonsin behövt denna smidiga uppfinning! Håller tummarna!

 • Vendela skriver:

  Jag och min kompis Linnéa skulle våda behöva denna fina produkt, då vi två är studerande, med knaper budjet. Just nu äger jag inte ens ett strykjärn, så använder endast de kläder jag har som ej behöver strykas, då jag inte har möjlighet att stryka de som behövs.
  Och med min tajta studentbilder, känns ett strykjärn ganska långt bort.

 • Jessica skriver:

  Ciao bella Bianca!

  En sån ängel du vore
  om räddade mig fån stryknings-borde:t
  Livet bör fyllas med meningsfulla ting
  så snälla ge mig första tjing
  på steam:ern
  för det skulle passa mig som dreamer!

  För då skulle jag kunna ägna ännu mera tid åt att följa både söta dig & din fina mamma på sociala medier! Tack för underbar blogg & Insta!

  Puss & kram
  Jessica

 • Teresa skriver:

  Ååh skulle jättegärna vilja vinna en sådan. Med tanke på att jag studerar så skulle jag vinna mycket tid om jag hade den istället för att stå o stryka alla kläder, plus älskar allt som är praktiskt o gör livet lite enklare
  Puss o kram

 • Emmelie skriver:

  Vilken smidig pryl, den skulle jag vilja vinna. Skulle passa perfekt till denna kvinna.

  Med två små barn man lätt är stressad, svårt att hitta tid till att få skjortan pressad.

  Ska hålla mina fingrar och tår, att jag detta smidiga ”strykjärn” får.

  Nu ska jag sluta med mina rim, du har en väldigt söt kusin vid namn tim. 😉

  Ps; din blogg är bäst. Puss

 • Elin skriver:

  Som renlighets&strykfascist jag är så hade jag velat slippa ta fram stora strykbrädan varje gång(läs:ett antal gånger om dagen) jag ska stryka något.. och denna lilla mackapär hade varit perfekt för mig 😉 kram och tack för en underhållande blogg.

 • Monika S skriver:

  Steam&go skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till min underbara sambo som brottas med sina skjortor dagligen (nä jag stryker inte åt honom).
  Så får jag pengar över till en födelsedagsskjorta till honom :)!!

 • Therese skriver:

  Hej Bianca:-)jag skulle vilja vinna Steam&go till min son som bara använder skjortor hade varit en perfekt present till en 19 årig kille:-)kram

 • Camilla skriver:

  Denna produkt hade passat vår familj perfekt. Med 3 tonårsbarn hemma så går strykjärnet varm för alla skjortor, blusar mm som ska bli strukna! Med en Sream&go kommer detta underlätta och förhoppningsvis så börjar även barnen stryka

 • Linnea skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna Steam&go då jag är en tjej på resande fot. När jag räknar alla städer i Sverige som jag kallar hem räcker inte en hand till. Att kombinera plugg med familj, vänner, pojkvän och ett ständigt begär för äventyr när allt detta är utspritt i hela Sverige är inte lätt. Därför vore det perfekt med en strem&go eftersom mina kläder mestadels ligger ihop-knölade i en weekendbag istället för att hänga i min garderob.

 • Sofia skriver:

  Åh! Den där lilla saken skulle verkligen underlätta min vardag. Jag är studerande, vilket innebär ganska mycket frihet. Den friheten använder jag till att hälsa på min väldigt spridda släkt. Med en mormor i Norge, mamma i Finland och pappa i Sverige 2h ifrån mig blir det en hel del resande och skrynkliga kläder. Hoppas på det bästa!

 • Felicia skriver:

  Jag och min pojkvän flyttar nu hemifrån i oktober och det är ju supermycket som ska köpas in till nya lyan. Så det hade varit kul att vinna så vi kan spara lite pengar, plats och framför allt att min pojkväns skrynkliga skjortor som jag får stryka skulle gå så mycket smidigare att fixa!

 • Cissi J skriver:

  Åh skulle va kul att vinna är så tråkigt att stryka o gör det sällan men med denna produkt skulle det t o m va kul att stryka sina fina kläder.
  Kram Cissi

 • Åsa O skriver:

  Då min son reser mycket och på hans önskelista står just nu en sådan ångsteamer. Skulle ju bara bli så perfekt.

 • Ellinor skriver:

  En pryl man inte visste art man behövde förens man såg den nu. En riktig bra ha pryl för all och speciellt när man bor som jag med minimala garderober. Sen vore det en grym 30års present till mig själv.

  Oavsett in jag vinner eller ej tack för tipset!

 • helena skriver:

  Ååh, en sån hade ju verkligen vara perfekt att ha! Jag har precis flyttat hemifrån och lever just nu ett lite fattigt liv i en liten lägenhet. Det skulle verkligen vara the perfect match att ha en steamer här hemma, då den absolut skulle ta mindre plats än en stor strykbräda och ett strykjärn. Och skulle jag vinna behöver jag inte lägga så mycket pengar på ett strykjärn för att kunna hålla blusar och klänningar strukna 😀 Allt för att få studentlivet att gå ihop!

 • Sarah L skriver:

  Med tanke på att jag (på riktigt) är rädd för att använda ett vanligt strykjärn så hade denna steamern varit guld värd. Och dessutom ska jag och min sambo snart flytta – vilket då innebär att alla kläder ska packas i väskor och påsar = måste strykas när de ska hängas upp i det nya hemmet! Håller mina tummar att jag blir den lyckliga vinnaren.. 😀

 • Denise skriver:

  Skulle underlätta i min vardag med denna fantastiska stream and go. Efter 7år hemifrån måste fortfarande pojkvännen hjälpa mig att stryka mina skjortor och plagg. Tänk att få klara sig själv för en gångs skull!

 • marcus skriver:

  Som stressad, fullbokad person hinner jag inte alltid ta fram stykgärnet och strykbrädan för att få mina kläder perfekta utan i vissa tillfällen väljer helt annan outfit. Med en stream and go 2in1 från philips kan jag bidra till en snyggare outfit och känna mig mer bekväm i en ångad, rak skjorta!

 • Natalie skriver:

  Jag jobbar och studerar på heltid och har inte många minuter över på kvällar eller morgnar, så denna skulle passa in helt perfekt i min vardag, snabbt och skrynkelfritt!

 • Jessica skriver:

  Åh! Jag satt senast för en vecka sedan och googlade runt på något liknande. Skulle önska att få ge den i födelsedagspresent till min sambo som har en hel garderob som ej används pga saknaden av strykjärn. Dock tillåter inte min ekonomi detta just nu då jag precis kommit in på drömplugget. Känns lite ”meant to be” att du lottar ut denna just nu!

 • Hanna Nilsson skriver:

  Jag skulle vilja vinna på grund av dessa simpla anledningar:
  1. Jag är äckligt morgontrött och hinner aldrig stryka mina jobbskjortor på morgonen because i’d rather sleep 5 minutes longer. Jag får alltså gå till jobbet i skjortor som är skrynkligare än Gandalf.

  2. Jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha på mig och testar därför minst 5 olika outfits, när jag testar en ny slänger jag den tidigare på golvet. Sen när jag väl har bestämt mig för vilken som är bäst och ska ta på mig den är det som att dra ut ett dragspel (Typ).

  Jag är alltså en tidsoptimist med fantastiskt dålig planering. Med ett ångstrykjärn som bara tar 20 sekunder på sig att fräscha till mina kläder när jag är en zombie innan jobbet kl 06 eller i sista minuten innan jag ska ut hade kvalitén på livet (och mig haha) blivit snäppet högre. Det hade ju dessutom varit mer än OK att impa på kollegorna med en slick look dessutom. Over and out.

 • Emma skriver:

  Hade varit helt underbart att kunna vinna denna magiska prylen! Skulle underlätta mig väldigt mycket i mitt jobb att inte behöva sitta på möte med halv strykna skjortor för att man har inte hunnit göra klart och dels att man skulle slippa lägga mycket tid på strykningen av mannens skjortor för det är det enda som han bär! Skulle bli så himla glad över att vinna !!! Tack för en bra blogg!!

 • Johanna lindbom skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att kunna hinna stryka kläderna innan hämtning/lämning i skolan,jobb,middag på stan och möten. Så kläderna inte behöver vara skrynkliga även om man suttit i bilen och lämnat på fotbollsträningen innan en middag med kunder.

 • Louise skriver:

  Hej bianca! Jag är väldigt gärna med och tävlar. Jag och min sambo och 2 barn trängs i en liten tvåa i Nyköping och tid eller plats finns inte för att stryka kläder.. en sån där smidig sak skulle göra så mycket för oss och att slippa gå utanför dörren med skrynkliga kläder! Jag håller alla mina tummar för att denna vinst ska bli våran! Ha en bra kväll. Kram på dig mvh Louise

 • Cathrine skriver:

  Oj vilken manick 😉 jag som tankspridd och oftast stressad har bränt, förstört mängder med klädesplagg med strykjärn så bestämde mig för att lägga av med strykandet 😀 denna uppfinning ger mig hopp om framtiden med strykta kläder

 • Anna skriver:

  Hej!

  Åh jag skulle bli superglad om jag vann detta till min fina mamma!
  Hon har det väldigt kämpigt nu med jobb och privatliv och jag bor tyvärr 100 mil från henne pga studier.. så kan inte krama om henne lika mycket som jag vill just nu. Därför skulle jag gärna vilja överraska henne med detta fina pris!
  Kram 🙂

 • Josefine skriver:

  Åh, skulle vara perfekt då jag precis flyttat till min första lilla lägenhet och inte har plats för strykbräda… Skulle va skoj att kunna använda fina blusar o skjortor i skolan som jag precis börjat, som inte är skrynkliga… 🙂 hihi. Skulle bli så glad!!!
  Kram kram Josefine

 • Karro skriver:

  Är student så har inte särskilt mycket pengar för sånt här men skulle verkligen vilja ge en sån till min mamma då hon slösar så himla mycket tid på att stryka kläder varje dag. Hon skulle bli överlycklig!

 • Camilla skriver:

  Varje söndag eftermiddag gör jag iordning hela veckans kläder till mig och min dotter. Det är tråkigaste stunden på hela veckan! Ta fram, matcha ihop, stryka och hänga upp. 8 set till oss varje vecka.

  Skulle jag vinna skulle denna tråkiga stund bli lite roligare!!!

  Kram

 • Johanna skriver:

  Jag skulle vilja vinna en steamer till min mamma. Hon har nyligen fått reda på att hon har reumatism och behöver just nu väldigt mycket hjälp av mig, då hon har så ont i framförallt händer och fötter. Jag har alltid haft i uppdrag i hemmet att stryka örngott (endast min mammas då jag själv inte är så petig med sådant..), men nu har jag inte hunnit med det. Är så omständigt att ta fram strykbrädan som vi såklart har på en bökig placering. Med en steamer skulle det bli mycket enklare! Både för mig och min mamma. Om hon har mindre ont någon dag så är det mycket enklare för henne att ta fram steamern och om jag har ont om tid så går det förstås mycket snabbare med en steamer. Och ett plagg från stylein till min mamma skulle göra henne på lite bättre humör också såklart! Kram

 • Nettan skriver:

  Jag skulle vilja vinna den åt min underbara dotter som nyss flyttat hemifrån. Då hon studerar o har liten inkomst samt väldigt liten lägenhet skulle denna vara perfekt.

 • Josephine skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att denna skulle passa perfekt till min skjortfyllda garderob! Jag älskar skjortor, men hatar att stryka… Vilket inte är en så bra kombo hehe! Att jag även brände sönder två av mina favoritplagg med strykjärnet har gjort att jag hellre låter det stå på hyllan än att låta det komma i närheten av fler kläder om det inte är absolut nödvändigt. Denna skulle med andra ord rädda min skrynkliga vardag 😀

 • Malin R skriver:

  Hade passat perfekt för mig och min sambo. Vi bor i en ganska liten lägenhet och har ingen strykbräda för att det blir för trångt och brukar därför åka hem till mina föräldrar och få hjälp med strykningen.
  Därför hade denna maskin underlättat vardagen väldigt mycket! 🙂
  Kram

  [email protected]

 • Sara skriver:

  Jag är en student som försöker följa min dröm att utbilda mig, och det betyder att man får offra lite och tränga ihop sig i en liten lägenhet för compact living. Här har jag inte plats för sådan lyx som en strykbräda, men älskar ändå att klä mig fint och i skjortor. Därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann så att jag kunde känna mig fin i skjortor utan massa skrynklor 🙂

 • Anna-Carin skriver:

  Har precis slagit mig ner i soffan efter en omgång med strykjärn och strykbräda när jag nu ser detta inlägg. Jag är såå trött på att släpa fram strykbrädan från sin lilla plats i städskåpet då det alltid ramlar ut en massa annat (beror på dålig ordning jag vet). Till råga på allt brände jag mig på strykjärnet också så jag vill gärna vinna en steam&go 2in1, håller alla tummar!

 • Carolina skriver:

  Att stå timvis med ett strykjärn är väldig bortprioriterat hos oss. Tid och ork räcker endast till det mest nödvändiga då vår äldsta son har funktionshinder och svårbehandlad epilepsi. Efter ett riktigt jobbigt 1,5 år så har jag sakta men säkert börjat ta kontroll över mitt utseende igen, så vilken LYX denna maskin skulle vara hemma hos oss!!!

 • Johanna skriver:

  Att vinna nåt så underbart vore som en dröm helt enkelt!

 • Ann Lindholm skriver:

  Min dotter är den sämsta man kan hitta på att stryka ( ja jag erkänner det är mitt fel som inte lärt henne och curlat istället ) det skulle vara så roligt att kunna ge henne denna så hon kan fixa sina blusar själv för nu är det hennes sambo som stryker
  Med 2 barn till hemma så skulle det vara underbart att få vinna

 • Karin skriver:

  Jag hade velat vinna en steamer till min kära lilla sambo. Det enda vi har hemma är ett gammalt halvkasst strykjärn och ingen strykbräda, så han brukar sitta på golvet här hemma och stryka. Han tycker att det är onödigt att köpa nytt stykjärn och att strykbräda bara tar massa plats. Hade därför gärna kunnat ge honom denna så han kan stå rakryggad och stryka ut sina skjortor haha 🙂 Tror han hade älskat den!

 • emelie skriver:

  Jag skulle älska att vinna en steamer då jag och min sambo sällan hinner stryka längre. Med en 1-årig dotter i lägenheten, som det är full fart på, är det osmidigt och dessutom en fara för henne att dra fram strykbräda och strykjärn, eftersom hon gärna ska pilla på allt och inget :p Då hade en steamer varit perfekt 🙂

 • Emilia skriver:

  Hej!
  Hade varit toppen att få vinna denna produkt då jag bor i en liten etta med ont om utrymme, just nu får jag ta det som behövs strykas till mina föräldrar då det ej finns någon plats för strykbräda och strykjärn..!
  Har en fortsatt trevlig kväll!
  Kramar

 • Linda skriver:

  Den där skulle göra underverk hos mig där strykhögen bara växer och växer för varje tvättning. Min och dotterns garderob skulle inte eka tomma varje månad om denna lilla smidiga manick fick flytta in hos oss.

  Btw helt underbar blogg!!
  Kramar

 • Mathilda skriver:

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha en sådan för två olika anledningar. Dels för att jag och min pojkvän bor på två olika ställen. Så min gaderob är i bilen kan man säga, och det är så tråkigt att kläderna blir skrynkliga hela tiden! Men också för att den hade underlättat så mycket hemma hos min familj! Vi är en familj på 6 personer, så det blir mycket kläder som tar lång tid att stryka. Så den hade vart perfekt att turas om med! Ibland i min bil och ibland hemma.

  Kram
  Mathilda

 • Linnea skriver:

  Hej! Jag älskar att ha på mig skjortor och blusar, problemet är bara att jag inte äger något strykjärn och detta resulterar i att jag inte kan använda de kläder jag gillar mest.. Har inte plats för strykbräda och strykjärn hemma och faktiskt funderat på att köpa en steamer, men fattig student som man är så är detta inte direkt prio ett. Så ja, en vinst skulle minst sagt sitta fint 😉
  kram!

 • Anna Henriks skriver:

  Som student och nybliven lägenhetsägare prioritera man inte att lägga pengar på ett strykjärn etc. Men när mina fina skjortor och blusar ligger orörda i garderoben får man tänka efter. Hade gärna vunnit då skolan drar igång nu och jag vill kunna gå fint klädd både där och på jobbet.
  Kram

 • Stephanie skriver:

  Jag vill vinna denna produkt till min pojkvän för att han precis har köpt en massa nya skjortor för att uppdatera sin klädstil, vilket är första gången sedan högstadiet. Idag är han 23 så inte en dag för tidigt, det är bara det att hans klädstil är inte komplett utan denna produkt som gör hans outfits mer stilrena.

 • Anna skriver:

  Att ånga min arbetsuniform istället för att stryka skulle spara massor av tid.För att inte tala om min mans arbetssjortor som ingen av oss lyckas få till riktigt bra när vi stryker dom.
  Skulle vara toppen med denna produkt och vi skulle vara skrynkelfria på jobbet:)
  //Anna

 • Minna skriver:

  Jag skulle vilja vinna den till mig och min man. Min man arbetar i skjorta varje dag och jag har kontorskläder. Och det värsta jag vet är att stryka!
  Skulle så enormt mycket behöva hjälp i min vardag och den ser ju tom rolig ut att använda!

  Högst upp på önskelistan just nu!!!!

 • Amanda Moser skriver:

  Vinner gärna för att slippa stryka!

 • Theres skriver:

  Högsta drömmen för en fyra barnsmamma som inte hinner med strykningen av alla tonårskläder. Skulle kännas om en lättnad att även tonåringarna skulle klara av stryka sina kläder på morgonen och inte bränna sig på strykjärnet som dom inte klarar av eller hinner använda som dom själv förklarar.

  Kram Theres

 • Sofia skriver:

  Den här skulle passa mig perfekt då jag reser väldigt mycket och har ett långdistans förhållande. Min kille bor för det mesta i USA och ibland bor vi på hotell (beroende var i landet han befinner sig) där strykjärnen inte fungerar speciellt bra. Jag jobbar även mycket på hemma plan så en steamer skulle vara perfekt då vissa kläder tar väldans lång tid att stryka eller är lite väl känsliga för just strykjärnen. Denna grej skulle verkligen underlätta i vardagen eller inför festen!;)
  Kram!

 • Louise skriver:

  Hej fina!
  Skojjigt med en tävling!

  Jag skulle vilja vinna för att jag har massa kläder som jag aldrig använder… (Vem har det inte haha), men de är strynkliga och svåra att stryka. Sedan har jag INGEN tid. Jag tränar och är tränare inom truppgymnastik totalt 5 gånger i veckan och sedan går jag andra året på gymnasiet (restaurang). Så denna vore perfa att ha för att börja använda kläder igen som jag faktiskt gillar och mina andra kläder kan bli snyggare och den känns så smidig att använda!

  Nu är det väl bara & hoppas! Kram!

 • Alexandra P skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna då jag framöver mer eller mindre kommer bo i en ryggsäck. Jag ska nämligen backpacka i Asien med tre vänner. Då vi sparat ihop själva till denna resa så kommer vi inte ha råd att bo på speciellt glamourösa hotell, vi kommer bo på hostel och vandrarhem och där finns det inget strykjärn. Eftersom jag inte heller vet hur länge vi blir borta så skulle denna produkt passa mer än perfekt för oss! Den är liten och smidig att ha i vår ryggsäck, men jag lovar dig att den kommer komma till så himla stor nytta på andra sidan jordklotet!!

 • Annica skriver:

  Åh, den här tävlingen måste jag vara med på! Tävlar typ aldrig för jag vinner aldrig ändå, haha! Men den här skulle jag vilja vinna till min älskade man! Han jobbar verkligen hårt för mig och våra två barn och är ofta på resande fot och till det hör att vara snyggt klädd med skjorta osv! Hade varit perfekt för honom att ha med! Skulle spara både tid och energi för en hårt arbetande man och även för hans fru när skjortorna har tvättats, haha 😉
  Håller tummarna att jag har tur denna gång!
  Kram!

 • elin skriver:

  Hej där! Denna underbara manick skulle passa hemma hos oss perfekt.
  Vi är två kontorsråttor som alltid glömmer att stryka våra skjortor samt blusar, vi talade om att hitta en
  annan lösning på problemet senast igår haha! Så himla osmidigt och bökigt att konka fram strykbräda samt strykjärn.
  Detta skulle underlätta våran vardag något enormt!

  sen vill man ju vara snygg på jobbet och då skulle ett nytt plagg piffa upp mina möten samt tillvaron 🙂

  Tack för en superduper mysig blogg,älskar dina mattips! Kram

 • Christin skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja ge min dotter en sådan då hon i dagarna har flyttat från Gotland till Stockholm till en liten, liten etta där det knappt går att fälla upp en strykbräda. Denna grej skulle vara perfekt.!

 • Anna Olofsson skriver:

  Jag och min sambo bor tillfälligt hemma hos hans mamma då vi väntar på vår nya lägenhet. Detta gör det mer komplicerat att dra fram strykbrädan och jag har därför massa skjortor och tunikor som jag inte använder av ren lathet. Detta hade ju varit en fantastisk lösning, samt att kunna överraska min sambo med nystrukna skjortor!

 • Emelie skriver:

  Men wow, det här ju verkligen en tävling för mig! Jag har velat ha en sådan här i flera år men alltid tyckt att de varit lite för dyra eller för klumpiga. I min garderob hänger massvis med skjortor och blusar som aldrig blir använda eftersom jag inte orkar stryka dem, och skulle jag orka så blir de ju aldrig riktigt bra ändå. Jag hade blivit otroligt glad om jag vunnit denna tävling, håller både tummar och tår 🙂

  Kram Emelie

 • Emma johnson skriver:

  Jag hade velat vinna denna till min sambo som förstör sina skjortor pga att han verkligen inte kan stryka..
  Vi bor på 28 kvm och strykbrädan är bara i vägen 😉
  Jag hade gärna velat vinna ett plagg från styelin för de har så snygga plagg! Och när man precis har flyttat hemifrån så har shoppingbudgeten fått minska 🙁

 • Pernilla Wahlberg skriver:

  Skulle så gärna önska att min älskade tös på 18 år hade denna steamer. Allt som oftast upplever hon, precis som många av er, en sådan kolossal stress som leder till ångest och för att kunna kontrollera detta är kläderna, uniformen….., en så viktig del för att kunna ”kontrollera” detta. Men kläderna måste alltid vara i perfekt skick och minsta rynka kan ge panik. Betraktar ofta henne när hon på morgonen studerar sin garderob för att inte hitta något som passar dagens humör och när hon äntligen hittar något så kan det redan strukna plagget åndå vara skrynkligt. Hade hon då haft en steamer hade det inte blivit en sån stor katastrof. Kan ju verka så banalt men i hennes tillvaro kan det stjälpa totalt. Ser på henne och känner en sådan beundran hur hon ändå med allehanda verktyg får ihop sin värld. Och allt som funkar är bra eller hur? Hon behöver sin ordning för att kunna klara av all oordning som livet ibland består av. Kram P

 • Emelie skriver:

  Åh!! Jag flyttade precis hemifrån och har börjat plugga så har inte riktigt råd eller plats att köpa vare sig strykjärn eller strykbräda, så det här skulle vara asbra för att slippa gå med skrynkliga blusar och skjortor haha :’)

 • Ann-Sofie skriver:

  Detta vore en perfekt vinst för mig som avskyr att ta fram strykjärnet. Har i två veckors tid haft två par byxor hängandes i sovrummet som bara väntar på att bli strukna. Misstänker att de kommer hänga kvar ett tag till innan jag får tummen ur!!

 • Annica Larsson skriver:

  Åh vad jag önska mig en steamer. Skulle underlätta vardagen så mycket. Mamma till två tonårskillar som är otroligt noga med att kläderna ska vara strukna och fina. Jag har den senaste tiden försökt få dem att stryka själv vilket betyder att endast jeansen och t-shirtarna åker på. Tänk om vi vann! Då skulle tjatet på mig att hjälpa dem med strykning minimeras och de själva skulle enkelt kunna fixa till sina kläder. Oj vad grabbarna skull bli stiliga i sina skjortor och chinos!!!! Håller tummen

 • rosanna skriver:

  Om jag vinner den här vill jag ge den till min underbara mamma <3 hon har under hela min livsstid tampats med en ganska omfattande sjukdom som påverkat henne väldigt mycket. Hon har länge önskat sig en sådan här och jag har själv inte råd med att köpa en sådan. Skulle verkligen vilja glädja henne med denna! <3

 • Lisa skriver:

  Åh precis detta skulle jag och min mamma behöva! Jag flyttade hemifrån för ett halvår sedan och min mamma är världens bästa. Hon låter mig åka hem till henne med tvätt för att jag alltid har så sjukt mycket med plugg osv. Man skäms ju något fruktansvärt att man inte tar hand om sin egen tvätt som 24 åring men hon vill så gärna hjälpa mig med det. Vilket är guld värt! Som tack för att hon gör det hade jag så gärna velat ge en sådan här till henne. Det hade hon uppskattat så mycket och att slippa dra fram strykjärnet är ju helt fantastiskt. Så jag håller tummarna att jag vinner så jag kan få ge detta till min underbara mamma 🙂

 • Frida Elmgren skriver:

  En tonåring som i bara farten ber mig stryka hennes blusar när hon behöver använda dem fungerar si sådär men denna verkar ju toppen så även hon fixar det helt utan min hjälp. Vi är en familj som även älskar att resa och den verkar väldigt smidig att plocka ner och stryka de tröjor som blivit skrynkliga när man ska plocka upp dem så jag håller tummarna för fullt och hoppas på turen helt enkelt 😀 Kram Frida ([email protected])

 • Isabella skriver:

  Åh, en sådan hade varit perfekt hemma hos mig!
  Sambon har bara på sig skjortor på jobbet men orkar inte stryka dem (så lat, haha). Och jag skulle behöva den till mina kläder och mina gardiner som jag nyss satt upp. Strök dem men det blev ändå fula veck när jag satte upp dem.

  Känns betydligt enklare att ånga kläderna för hand när det behövs än att ta fram strykbrädan och behöva vända och vrida på skjortorna när de ska strykas. Känns som de aldrig blir riktigt bra (eller så är det jag som är dålig på att stryka ;).

 • Lovisa skriver:

  Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna då jag och min pojkvän den 10 oktober firar 1 år, vi bor ihop på trånga 44kvm så det är inte alltid så enkelt att dra fram en strykbräda och strykjärn..
  Min kille brukar då eftersom han dessutom inte kan stryka sina skjortor särskillt bra, sätta på duschen och hänga upp skjortan och stänga duschen och såkallat ångstryka Detta vore den mest behövliga presenten och jag tror han skulle uppskatta den enormt. Därför skulle jag vilja vinna denna tävling.
  Tack för en härlig blogg och ärliga inlägg.// Kramis Lovisa

 • Solveig skriver:

  Precis vad jag behöver. Jag bor själv och har inget strykjärn så en steamer skulle verkligen underlätta och göra mina kläder snygga.

 • Agnes skriver:

  Hej,
  Jag skulle vilja vinna denna till min pojkvän, han jobbar på kontor och måste därför ha strukna skjortor varje dag men han hatar tyvärr att stryka och brukar istället hänga in sina skjortor i badrummet och sätta på duschen så att ångan från varmvattnet gör skjortan lite slätare, haha. Kanske inte så praktiskt eller miljövänligt i längden så denna skulle verkligen passa perfekt! Kram

 • Alice skriver:

  Jag skulle vilja ha en Steam&go för att jag oftast brukar slänga rena kläder i tvätten bara för att de är skrynkliga då jag inte tycker det är snyggt att ha på sig skrynkliga kläder och inte har tid att ta fram strykbräda m.m för att stryka t.ex en tröja jag ska ha på mig under dagen. Då får jag helt enkelt byta outfit och som kanske då inte alls känns lika snyggt och då blir hela dagen förstörd för mig och man är inte längre på lika gott humör. Då skulle det passa mig alldeles utmärkt att jag kan använda mig utav en Steam&go så att jag kan ha på mig det jag har tänkt utan att skrynklor ska komma ivägen och slippa slänga rena kläder i tvättstugan 😉

 • Eva skriver:

  Skulle gärna vilja vinna en sådan då kan jag ånga alla skrynkliga sedlar på jobbet så slipper jag vara så rädd för att ha kontanter framme. Borde fungera väl?! (Använder safepay)
  Håller tummarna!!!
  Ps tack för du låter oss delta.

 • Eva skriver:

  Skulle gärna vilja vinna en sådan då kan jag ånga alla skrynkliga sedlar på jobbet så slipper jag vara så rädd för att ha kontanter framme. Borde fungera väl?! (Använder safepay)
  Håller tummarna!!!
  Ps tack för du låter oss delta.
  Ps: glömde skriva mailadress ju: [email protected]

 • Emmelie skriver:

  Jag är student och bor i en liten lägenhet där jag inte får plats med strykbräda eller strykjärn därför skulle det vara perfekt med en Philips stream. Det är väldigt dåligt med förvaring så alla tröjor ligger ner tryckta i en byrålåda vilket gör dem väldigt skrynkliga så då behövs någon som snabbt kan fixa till dem på morgonen utan att ta plats.

 • Emma skriver:

  Hej:)) Efter flytt o kläder!! packas upp!! Skrynkliga!! Blääähhhh vore super att vinnaTiao

 • Åsa skriver:

  För att jag är värd att slippa flera timmars strykning/ vecka!

 • Johanna skriver:

  Åh det här skulle vara den perfekta presenten till min pojkvän!! Vi firar 3 år den 12 oktober och har har jättemånga snygga skjortor som han knappt använder för att dom är så svåra att stryka och det tar lång tid (gå upp en halvtimme tidigare för att stryka en skjorta är inte högsta prio för min sjusovare 😉

  Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann, både för att jag vet att min kille skulle uppskatta den till tusen, plus att jag kommer kunna låna den ibland haha 😀

  Puss och kram

 • Sofia skriver:

  Åh, jag vill också vara med!

  Är en 22-årig tjej som gärna klär mig lite ”classy” i klänning eller skjorta, vilket kräver lite undehåll. Nyss flyttat till studentkorridor som erbjuder ett sönderbränt strykjärn, så det har tyvärr blivit en hel del lättstrukna plagg på senare tid.. Önskar att få kompensera upp tentaplugget i höst med min assnygga, forna stil 😀

  Puss och kram från mig.

 • Gunilla skriver:

  Den skulle min man behöva:)
  Han äger ett resebolag och packar ofta sin väska.
  Nu fyller han dessutom 50 år på julafton och då packar vi oss alla upp till Sälen för att åka skidor med barnen.
  Så smidigt och bra det hade varit med den på skidresan och då kan alla i familjen få glädje av den (vi är 7 st).

  Kram Gunilla
  [email protected]

 • Malin skriver:

  Tjoho!
  Självklart är jag med i denna tävlingen. Önskar vinna för att återuppta användandet av snygga skjortor nu i höst. Så snyggt!
  Önskar mej själv lycka till 🙂
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Sara Johansson skriver:

  Hej. Vau, vad den verkar bra. En sån önskar jag mig. Har ett jäktigt arbete och denna skulle underlätta jättemycket för mig. Reser en hel del också. Lätt att ta med på resan.

 • Maria skriver:

  Wow! Att byta dagens ostrukna, lätt skrynkliga kläder till snabbt släta och fina skulle innebära en helt ny garderob hos mig, fast utan att köpa en massa nytt! Jag vill jätte gärna vinna!!

 • Sandra skriver:

  Åh denna steamer skulle vara min räddare i nöden ! som nybliven mamma klär jag mig gärna bekvämt i form av blusar och skjortor. Kruxet med mina klädval är väl den lilla detaljen att jag verkligen inte kan stryka. Min mamma och framförallt sambo kan inte förstå hur jag kan vara så dålig på det . Nu har jag gett upp och med en liten hemma är det inte längre prio att försöka stryka så nu går jag i mina skrynkliga blusar medan hela omgivningen stör sig på det..Skulle vara jätteroligt att vinna denna . Den skulle verkligen komma till användning kan jag lova 🙂

 • Alicia skriver:

  Jag & min pojkvän ska bli sambos för första gången, men som studerande har vi inte haft råd med någon jättelägenhet, alltså finns det dåligt med plats & pengar till strykjärn + bräda. Pojkvännen ser dock detta som ett måste då han har tusentals skjortor & hade blivit superglad om du hade fixat detta åt oss!!

  Kram!

 • Pia skriver:

  ÅHHH har fått min första egna lägenhet med inflytt 1/10 VAD skulle vara bättre att vinna än en sån här! Tack gode Gud om jag skulle slippa lägga pengar på ett tråkigt strykjärn

 • Amanda skriver:

  Hej!
  En sådan steamer vore SÅ perfekt för mitt liv.
  På jobbet får jag ofta kommentarer (med glimten i ögat) att jag hade lite bråttom imorse.. Skjortan skulle kunna vara slätare om man säger så…!
  Kram

 • Johanna Höglund skriver:

  Hej Bianca,
  Jag har en stor familj och två hundar (en chihuahua och en labrador). Vi reser mycket i familjen och nu senast var det ett problem. Du vet ju själv när man packar, även som i det här fallet för 2 dagar i göteborg, så packar man ner ungefär allt man äger. Lägg då till hundmat, koppel, bajspåsar, sängar och filtar till djuren… Helt plötsligt har du en sprängfylld väska som du får sitta på för att stänga (så var det iallafall för mig). Vilket i sin tur resulterade i att min nya fina ”lilla svarta” från Twist & Tango var heeelt skrynklig när jag packade upp den väl framme på hotellet. En sådan steamer skulle underlätta så mycket.

  Kram!
  Johanna

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca!
  Jag skulle vilja vinna den här och ge bort till min mamma. Det är hon som alltid stryker här hemma och då skulle jag vilja göra det lite lättare för henne. Då är ju den här riktigt bra och smidig! Det är min enkla motivering varför faktiskt. Då kanske t.o.m. vi barn börjar stryka våra egna kläder då den är så lätt. Då blir det en glad mamma och glada barn, haha. Och det skulle vara en stor överraskning att få ge den här gåvan till min mamma som skulle definitivt älska den, precis som du gör.

  Kram
  Jennifer

 • Amanda N skriver:

  Hej! Tack för en fantastisk blogg!
  Jag skulle vilja vinna den här suveräna uppfinningen till min pojkvän! Han kan inte lämna huset med minsta väck på sina plagg, han ska stryka allt! Allt från t-shirts till skjortor och jeans! Du kan ju ana hur lång tid det tar innan vi kommer utanför dörren.. Det här skulle spara så mycket tid (och så mycket tålamod hos den väntande flickvännen ;)).
  Kram 🙂

 • Sandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna den till min sambo, han har ännu inte lärt sig stryka sina skjortor trots att han nyss blev 30 år.
  Om en sån modernitet skulle komma in här i hemmet skulle han kunna göra detta alldeles själv! 🙂

 • Elise Skullerud skriver:

  Hej Bianca!
  Denna fiffiga grej skulle jag absolut vilja vinna! Skulle bli så himla glad, för den verkar verkligen supersmart! Hade varit en perfekt present till mig då jag fyller 20 år på söndag, och dessutom kommer jag inom en snar framtid att flytta och det roligaste jag vet är inte att lägga tid på strykning av mina kläder, så väldigt ofta går jag runt i skrynkliga kläder, vilket inte är så fint…så om ja vinner denna skulle jag bli oerhört glad!

  Kramar från Elise

 • Cecilia skriver:

  Hej Bianca!

  Jag skulle vilja vinna en steamer åt min underbara vän. Hon är ensamstående med tvillingar och har inte mycket tid åt sig själv, då hon prioriterar sina fina killar före sig själv. Jag tror verkligen att den skulle underlätta hennes vardag och så skulle hon också få lite ”vardagslyx” i vardagen. Det är hon värd!
  Sen att se henne en utekväll dansa loss i ett nytt plagg skulle värma mitt hjärta lite extra mycket.
  Kram på dig

 • Torun skriver:

  Helt enkelt för att det tråkigaste jag vet är att stryka, med den praktiska pryl kanske jag kan få lite släta blusar 😉

  • Torun skriver:

   Helt enkelt för att det tråkigaste jag vet är att stryka, med dennna praktiska pryl kanske jag kan få lite släta blusar 😉

 • Emelie skriver:

  Vilken toppengrej! Jag skulle vilja vinna en Steam to Go då mitt strykjärn precis gått sönder. Detta verkar vara en mycket smidigare sätt för mig att få mina kläder raka och fina!

 • Isabell skriver:

  Hej fina Bianca!

  Att vinna denna streamer hade underlättat hela vardagen för ett planeringsfreak som jag.. Jag KAN int lämna huset i skrynkliga kläder (det gör väl ingen) och att stryka alla kläder i sista minut tar ju sin lilla tid. Det händer även att jag plattar mina sedlar för att få dem raka och fina, så även av denna konstiga och ganska sjuka anledning hade jag blivit sååå glad gör att finna denna tävling.

  Stort tack för en rolig, bra och intressant blogg!

  //Isabell ([email protected])

 • Sandra B skriver:

  Hej Bianca!
  Vill böra med att säga, tack för en trevlig Blogg! 🙂
  Min man säger att alla killar hatar att stryka, därför hade detta varit ett ypperligt tillfälle att vinna en sådan till honom. På det viset vidarebefordrar han till alla sina ”kostymnissar” på jobbet hur enkelt livet på jobbet blir med en PHILIPS STEAM&GO 2IN1. Kram från en som gillar din stil /Sandra

 • Paulina skriver:

  Är i stort behov av en Philips stream&go! Jag och min sambo har inte något strykjärn och i dagsläget tro de eller ej fönar jag mina kläder som är skrynkliga. Tar extremt lång tid att få ett plagg snyggt. Min sambo hänger in sina skjortor i en varm dusch / Paulina

 • Diana skriver:

  Jag skulle behöva en sådan för att jag för stunden bor två olika orter. Detta gör att jag ständigt måste krångla med packning av strykjärn i resväskan som tar mycket plats när jag ska pendla mellan de två olika orterna. Skulle jag vinna så skulle det blir så mycket smidigare för mig och jag skulle då slippa bära runt på ett onödig strykjärn som tar mycket plats.

 • Julia skriver:

  Hej!

  Varför stream&go skulle vara utmärkt i min vardag är för att min lägenhet är så pass liten och där skulle den göra susen.
  Nyanställd och taggad på att vara attraktivt och vårdad i mitt utseende bland människor, inte minst om Café Opera skulle kalla en kväll, kan inte tänka mig ett bättre verktyg till det! BAM-det var anledningen. Ha en fortsatt bra vecka Bianca!

  Julia

 • Nicolina skriver:

  Vart är dina svarta byxor från på bilden, så snygga!
  Med vänlig hälsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *