NEW CAMERA

DSC02563
DSC02565
DSC02567

DSC02570
My new camera, I love it! 

Så här är den, min nya kamera som är mindre än min digital kamera men som typ är bättre! Jag verkligen älskar den. Perfekt just för att den får plats i väskan, lätt att ha med sig på stan, middagar ute och bara allmänt lätt och enkelt att bära runt på liksom. Den heter som ni kanske ser Sony A 6000.

Har knappt använd min systemkamera efter att jag köpt denna. Funderar faktiskt på att sälja min Sony A 58 med objektiv då den inte riktigt behövs längre. Hojta till om du är sugen på att köpa till min mail 😉

Till denna kamera köpte jag ett objektivet E 50 mm till som gör susen 🙂

Det enda jobbiga med att köpa till objektiv är att man måste stå så långt bort för att få med mycket på bild. Men skärpan blir ju så mycket bättre!

Så nu vet ni vilken min nya kamera är och hur den ser ut.

Nu blir det middag i soffan framför Hollywood Fruar & Paradise Hotel. En bättre hemma kväll som sjuk. Puss hörni <3

6 reaktioner på “NEW CAMERA”

 • Josefin skriver:

  Hej! Hur mycket vill du ha för din kamera?
  Med vänlig hälsning, Josefin

 • Malin skriver:

  Hej fina Bianca!!!
  Hoppas du känner dej bättre nu! Tur det finns massa bra serier att se på när man är sjuk 🙂
  Jag kollade nyss din mammas blogg, och såg en bild på dej där du bar sån snygg tröja! Den är vit, och så ser det ut som en vit skjorta under. Jag undrar så var du köpt denna??
  Han en fortsatt bra dag o krya på dej <3
  Kramar Malin i Norrland <3

 • Malin skriver:

  Ååå tusen tack för ditt svar Bianca <3 Puss o kram /Malin <3

 • Majsan skriver:

  Mår precis som du …..Krya på dig <3

 • Anton skriver:

  Foto problem är att folk hänger i luften o inte använder stöd, finns små stativ som man kan drar ut, går att ha i väskan. En pinnes eller tre som selfie pinne fast tvärt om. Stöd är a och o plus att focus är grönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *