COMING SOON

DSC02154
DSC02160

DSC02159
Old outfit in Gbg, coming soon 

Glaaaaad onsdag på er. Jag fortsätter i mitt spår att vara sjuk :/ Min snuva börjar lägga sig men febern är kvar 🙁 Är så trött på att ligga död i soffan varje dag. Men ska försöka få ordning på min och Benjamins nedervåning idag så jag gör nånting iallafall. Ser ut som det varit en jordvävning där nere…

Gick upp kl 06.00 imorse då jag var bjuden på en härlig frukost på Nobis Hotels svit med ett gäng bloggare men kände bara att nej huvudet dunkar fortfarande för mycket…

Det här är ifrån en look jag glömt visa er (tror jag haha). Den är lite gammal och lite tråkig men i brist på bilder så får ni denna look lite senare idag 🙂

Puss så länge <3

1 reaktion på “COMING SOON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *