NAILS DONE AT SERENITY STOCKHOLM

DSC00654
DSC00651

DSC00656

18040987-KC5So
Naglarna gjorda hos grymma Melina på Serenity 

Hej på er <3 Sitter just nu på ett fik inne i Sturegallerian och snackar med er, fixar med bilder och svarar på mail. Morgonen var fantastisk och direkt efter det drog jag ju och fixade tassarna hos bästa bästa Melina. Hon är den enda i Stockholm som får röra mina naglar haha! Kan SÅ varmt rekommendera att gå till henne. Hon är verkligen GRYM!

Ni vet placet vid detta laget kanske, gör ju mitt hår på samma ställe 🙂 Älskart <3 Serenity StockholmRiddargatan 10  mitt i centrala Stockholm. Du kan boka din tid HÄR på deras hemsida eller följa dem på Instagram @serenitystockholm för att se alla deras andra erbjudanden.

Dem har ju allt mellan klipp,färgning, inpackningar till allt inom naglar och även hudvård. Finaste salongen med bästa personalen. Skulle typ kunna flytta in där och bara bli omhändertagen haha.

Ses här snart <3

 

5 reaktioner på “NAILS DONE AT SERENITY STOCKHOLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *