GIRLY MORNING

DSC00623
DSC00622
DSC00621
DSC00620

DSC00618
Off for massage, facial and manicure 🙂 

Godenmorgon, och vilket tidig morgon det blev för mig. Efter att jag nu haft sjukstuga här hemma ett tag så känner jag att jag nu ska passar på att skämma bort mig lite idag och fira att jag helt friskt (skämt åt sido).  Och detta gör jag med min underbara mor, så vi startar denna fredag med lite mor och dotter tid.

På schemat står nu alltså helkropps massage (aaaaaahh så skönt) och en ansiktsmask med 24 karatsguld i som vi ska båda ska få på oss. Efter det drar jag in till stan för att träffa Melina på Sirenity Stockholm för att fixa min naglar.

Hur mysig morgon låter inte detta som då 🙂

Ska passa på att luncha lite med storebrorsan när jag ändå är inne i stan efter manikyren. Men jag tar med mig datorn och ska försöka hålla er uppdaterade här.

Puss och kram så länge <3 Btw, hur gott är det inte med keso mackor?! Får inte nog, speciellt med avokado också men det var det slut på hemma.

3 reaktioner på “GIRLY MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *