PARTY IN THE JUNGLE

IMG_2003
Top from H&M and skirt from MiNilla (TwistAndTango) 

Hemma nu och Linus står och lagar mat till mig och mamma samtidigt som jag bloggar och hon bär in allt ifrån Ikea. Vi ska göra om Benjamin & Theos rum också så det blev en del inköp.

Såhär såg jag ut i lördags när jag var på 20års fest till mina två tjejkompisar som hade styrt upp mega fest och hyrt hela Aquaria på Djurgården där festen hölls till 03.00 på natten. Hur snygg är inte denna kjol som mamma kom hem med till mig ifrån hennes butik MiNilla!!! Dör 🙂 Den ska användas flitigt kan jag lova <3 Ni hittar den HÄR 

Kvällen var grym förutom att jag fick ett litet gråtanfall då jag började tänka på Marqy mitt i allt. Fortfarande inte kommit över honom. Tänker på honom varenda dag och gråter fortfarande ofta. Min lilla älskling <3 Hans aska, samt en ram med bild på honom och min text ifrån blogginlägget jag gjorde när han gick bort och ett halsband med en amulett med hans ansiktet ingjutet i som jag fick av fina fina Eva som är familjens ekonomiansvarig står på min hylla hemma så han finns kvar här hos oss.

Hörs kanske senare eller imorgon <3

4 reaktioner på “PARTY IN THE JUNGLE”

 • Anonym skriver:

  Hej fina du!

  Det skulle betyda så himla mycket om du kunde svara på min kommentar. Som sagt, jag vill vara anonym ifall om du skulle göra ett inlägg på bloggen så får du naturligtvis göra det men jag vill inte att folk ska veta vem jag är. Men hur som helst jag är en tjej som går på andra året i gymnasiet och har börjat ledsnat på plugg, förmodligen för jag har ADHD, ADD men ska utredas snart delvis gör det att jag blir trött och orkar inte fokusera så länge eller kommer inte igång med att jobba. Jag sitter här och tvekar om hur jag ska göra, om jag ska byta program eller inte isåfall vill jag gå på något praktiskt. Tänkte kolla med dig om du har tips och råd av tidigare erfarenheter. Är så rädd att lämna min trygghet, med mina vänner och lärare osv.

  Tack för att du delar med dig av din blogg. Kram <3

  • biancaingrosso skriver:

   Hej. Jobbigt att du känner så och jag håller tummarna för dig att din utredning snart går i lås så du får en prognos.
   Mitt bästa tips är att aldrig lämna skolan. Att ha gått ut gymnasiet med bra betyg är en stor lättnad sen man går in i yrkeslivet. Du kommer ångra dig hårt om du hoppar av gymnasiet.

   Mitt bästa tips till dig är att prata med alla dina lärare och sätta upp en plan med dem om hur du ska plugga för att nå bäst betyg. Sen också att göra en plan med dina föräldrar så du får en skön plugg stund där hemma.

   Jag har också väldigt svårt att fokusera och då gäller det att vara väldigt strukturerad och skriva tydligt så ögat enkelt kan se vad som ska göras och vad som saknas. Använd mycket färger när du skriver, fyll i /understryk meningar som är viktiga. Skriv tydliga rubriker och ha en tydlig och färgglad almanacka. Det är mina bästa tips! Att ha det rörigt på papper och i almanackan när det är rörigt i huvudet gör allt bara ännu värre och du kommer igång mycket senare.

   Om du har ett bibliotek nära dig skulle jag definitivt rekommendera dig att sätta dig där 1 h varje/varannan dag för att få plugget gjort i ensamhet och sen har du resten av dagen fri.

   Hoppas detta var hjälp för dig <3 Puss&Kram på dig!!

 • Lexie skriver:

  Vart är din kompis vita topp ifrån! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *