FRESH PINK

DSC02626
DSC02627
DSC02628

DSC02632
My new nails <3 

Godmorgon tisdag! Idag är det BARA fix som gäller. Igår skulle jag ju städa min garderob och städa lite allmänt där nere på nedervåningen men då började jag ju såklart rensa överallt så då blev det ju typ ännu stökigare eftersom jag slet ut en massa och la i olika högar haha. Så typiskt mig, gör kaos när jag väl städar.

Så idag ska det endast packas och städa i ordning och det tar tid här hemma då vi har så sjukt mycket prylar och allt ligger huller om buller. Ingen ordning och reda som jag har i mitt rum haha!

Så jäkla taggad till London imorgon. Blir helt lycklig över att jag ska få krama om Phillipe imorgon efter 1 hel månad ifrån varandra <3

Hörs snart babes <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *