COMING SOON

IMG_9237
Mammsen <3 

Åh herregud vad jag har städat mina vänner! Helt yr i skallen, bara jag som blir yr och illamående när jag städar?! Allt böja sig upp och ner gör mig riktigt ont i huvudet. Men fasen vad skönt det är när det är över. Snart kommer mina nya möbler också så allt kan bli klart på riktigt. Kommer bli så fint och FRÄSCHT!!

Theo kommer snart hem ifrån skolan och då ska vi in och äta lunch med Oliver för en liten paus i allt städande här. Sen raka vägen hem och fortsätta packa. Jag tar lång tid på mig och packa eftersom jag är lite av en perfektionist hehe.

Bilder ifrån våran brunch på Usine kommer upp senare 🙂

Kisses <3

 

3 reaktioner på “COMING SOON”

 • sara skriver:

  Hej! Funderat på att sluta röka? Hur många gånger har man inte önskat sig fräschare tänder och en mycket finare hy? Men nu har jag en lösning, jag slutade röka tack vare ecigg och känner mig mycket fräschare nu och har även fått fina tänder. Ni som funderar på att sluta kan ju kolla in detta, Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni också, ni lär inte ångra er! Kram 🙂

 • Lotta skriver:

  Hej!
  rolig och insperande hemsida du har!
  Har du flyttat hem igen?
  kram Lotta

 • Anton skriver:

  Skall ni flytta???? Från huset??? Arga snickarens fixning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *