USINE BRUNCH PART 1

DSC02572
DSC02578
DSC02582

DSC02579
Jag & Oliver var där innan alla och vi väntade så länge att vi beställde in lite innan alla kom. Lite förberedelser inför det större matantaget som skulle komma senare haha. Här har vi då alltså högrevsgryta, eggs benedict, kantarell toast & en minihamburgare <3 Mums!!

DSC02574

IMG_9230
Some snaps from our brunch at Usine, more pics of the food coming soon..

Godkväll mina kära vänner! Sitter just nu hemma efter en dag inne i stan. Åt lunch med mamma & Oliver och sen drog jag till H&M för att köpa lite nya underkläder inför London. Tycker alltid det är fräscht med nya underkläder när jag ska resa.

Mer bilder ifrån Usine kommer strax, hade så mycket bilder därifrån så delar upp det i 2 inlägg.

Nu sitter jag i soffan och känner lukten av middag lagas i köket.

Puss <3

1 reaktion på “USINE BRUNCH PART 1”

  • Malin skriver:

    Vad gott det ser ut. Har själv svårt med pannkakor, hamburgare etc pga. anorexin men hoppas kunna äta det snart igen.

    Följ gärna min resa till makeupartist på wwww.blondehair.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *