LONDON TIME

IMG_3002
IMG_3004

IMG_3005
Och då var jag påväg till London, ÄNTLIGEN!!! 

Godmorgon ifrån flygplatsen. Sitter och väntar på att få boarda planet till London. Herre vad jag har längtat! Pussade sönder Dino imorse innan jag drog. Fortfarande alltid gråtfärdig när jag ska vara ifrån honom.

Så nu sitter jag här med 2 snusdosar som jag köpt till Phillipes rumskompis haha, lite trosor på Victoria Secret (faaaaaan va dyrt det är där) och en musli + banan till frukost. Flygrädslan börjar lite smått krypa fram men förhoppningsvis går allt bra 🙂

Har fixat lite inlägg till som kommer upp under dagen medan jag är uppe i luften och njuter av mina första timmar med Phillipe <3

Puss!!

5 reaktioner på “LONDON TIME”

 • Amanda skriver:

  Åå have fun!<3
  Jag har en fråga! Nu när ni är ifrån varandra o har distans, hur förhåller du dig till svartsjuka? Hur ser du på otrogenhet? Är du orolig för det?

  Undrar mest för att jag är i samma sits o tycker det är rätt jobbigt. Tänker ofta på om han skulle vara otrogen.. Fastän förhållandet är superbra annars.

  Puss o kram iaf!

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har aldrig varit en svartsjuk tjej av mig. Är verkligen inte det minsta svartsjuk eller orolig för att Phillipe ska göra något med någon annan eller ens hamna i dem tankebanerna. Jag är otrolig trygg i vår förhållande och vet hur mycket han älskar mig och det skulle liksom inte hända att han skulle vara otrogen. Kanske låter lite för självsäkert, men jag är bara så trygg i det vi har och vet verkligen vart han står och vice versa. Phillipe är världens finaste kille så skulle han känna att han vill göra något med en annan tjej så skulle han göra slut med mig först.
   Vi har ett väldigt moget förhållande och pratar ofta om våra framtidsplaner som familj, köpa hus och giftermål. Vi är liksom inte några tonåringar som är tillsammans utan vi ser detta långsiktigt och älskar varandra mest av allt.

   Puss&Kram

 • Petra skriver:

  Hoppas ni får det super trevligt!!
  Underkläder skall du köpa på Victoria Secret i England. Mycket bättre pris! Köper alltid trosor varje gång jag kommer dit. Kram

 • Irene skriver:

  Wow ni har verkligen itfaktorn och det!

 • Elin skriver:

  Vad härligt för dig!! Tänkte höra vars tröjan/klänning är ifrån som du har på dig på bilden? Verkligen superfin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *