THAT PERFECT DELIVERY

IMG_1995

IMG_1997
Standing outside our door <3 

Bud hem är ju aldrig fel och detta budet som stod utanför våran dörr härom morgonen var ju inte alls dåligt. En färsk limpa bröd, 2 pain chocolat (jag gillar ju tyvärr inte choklad så mamma smaskade i sig dem), 1 stor juice, lite kakor, blommor & senaste numret Eklund Stockholm New York´s Lifestyle Magasine World Of ESNY 🙂

Apropå choklad så blir alla alltid lika förvånade när jag säger att det värsta jag vet är choklad & muffins. Känner typ ingen som inte älskar choklad dock så det kanske är något fel på mig… Men så som alla äääälskar choklad & muffins, så mycket ääääälskar jag popcorn, bröd & pasta hehe. Jag är som sagt en mer saltbrud än socker brud. Vill du imponera på mig eller få mig på gott humor så langar du fram en popcorn skål, en saftig macka eller en grym pasta helt enkelt hehe.

Puss! Mer bilder ifrån Benjamins födelsedagsmorgon kommer senare.

 

2 reaktioner på “THAT PERFECT DELIVERY”

  • Emma skriver:

    Men guuud vad gott!! Ser inte alls fel ut 😀

    Har förresten en kompis som inte heller gillar choklad, såå knäppt om man frågar mig ;D Men håller ändå med dig lite! Blir mer impad av en riktigt god middag än typ sötsaker. Jag älskar choklad, men är nog ändå mer förtjust i att äta sånt som INTE är så sött ^^ Och bröd och pasta alltså, BÄSTA ju!! 😀

  • My skriver:

    Åh jag är precis som dig! Får också alltid höra att jag är helt knäpp som inte gillar choklad. Vi är inte många men vi är några som inte gillar det iaf 😉 jag säger som dig ge mig popcorn så är jag meeer än nöjd, bästa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *