FIRST DAY

DSC02644
DSC02648
DSC02645
DSC02650
DSC02653
DSC02655

DSC02656
First day in beautiful London 

Hallå ifrån L O N D O N!! Sorry att jag inte hört av mig förrän nu men tiden har verkligen inte funnits. Direkt när jag kom fram så drog jag och Phillipe ut och gick runt heeeela stan typ. Herregud vad stor denna stad är och SÅÅÅ vacker!!! Blir så inspirerad av alla byggnader här! Alla mina favvo butiker här också hehe. Men konstigt nog är jag inte alls shopping sugen..aldrig hänt haha! Jag vill mer gå på museum, hyra cykel och göra saker än att gå i butiker här nu. Spendera så mycket tid som möjligt med Phillipe.

Har varit bra med kameran så har en hel del mer bilder att visa er så kolla in här mycket under dagarna så ska göra mitt bästa att uppdatera så mycket som möjligt 🙂

Om ni undrar så kommer mina byxor ifrån Gina Tricot, skjorta Zara, Jacka Provrummet.se, väska Zara & klackar Nelly.com. 

Nu ska vi dra ut på stan efter att ha varit i Phillipes skola där han hade lektioner idag så jag passade på att sätta mig i biblioteket och redigera bilder. Vilken jävla skola assså……!!!!! Exakt som Gossip Girl haha! Berättar mer sen.

Puss!

3 reaktioner på “FIRST DAY”

 • Lina skriver:

  Hej snygging! Jag åker själv till London om drygt en vecka, hur är vädret typ? Jag vill ju helst gå i öppna skor där jag med, men är rädd att frysa ihjäl 🙁

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Asså det är SÅ varmt här!! Typ som en svensk sommar på dagarna och en kallare höstkväll på kvällarna så jag har med mig alldeles för varma kläder här tyvärr. Packa som en sommardag i stockholm med en kappa till kvällarna 🙂

 • Emi skriver:

  Fin pedicure ;);)
  Varför ser du osäker på bilderna.
  Du har pondus, go girl..go!
  Jag vet att efter besök i London hos Phillipe du ändrar
  din perspektiv på världen och allt du gör:)
  Du höjer ribban och krav på dig själv:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *