DATE NIGHT

DSC02672
DSC02662
DSC02668
DSC02664
DSC02670

DSC02671
First date night

Hej på er! Shit vad svårt det är att få tiden att sätta mig ner med datorn. Killarna har inte hunnit skaffa wifi i lägenheten så måste ta med mig datorn och gå till Phillipes skola (30 min bort) eller till banken bredvid skolan för att få wifi haha. Så därför det blir lite tomt här. Men sitter iallafall på banken nu och bloggar medan Phillipe har ett möte här.

Det här åt vi på min första kväll här. Super gott asiatiskt ställe i centrum av london. Deras friterade dumpling och friterade räkor var sååå goda <3 Har ätit kanske lite här. Vi går mest runt liksom, går helt seriöst typ 5 timmar om dagen här. Bränner fan mycket kalorier här borta haha!

Nu ska jag fortsätta blogga lite här och sedan blir det nog vidare till något museum.

BTW, om ni åker hit till London inom dagarna och inte vet hur ni ska packa, packa lätta kläder. Det är SÅ varmt här på dagarna och lite kallare på kvällarna. Som en sommardag i Sverige liksom. Endast en kappa behövs på kvällarna här då det blir lite kyligare.

Puss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *