STROLLING AROUND THE CITY

DSC02678
DSC02684
DSC02697
DSC02685
DSC02711
DSC02706
DSC02716

DSC02708
Fråga mig inte vrå mitt hår ser rött ut…
DSC02712
Walking around in London by night 

Såhär vackert var det på våran första kväll när vi gick runt hela centrum i London. Gick förbi alla stora gator med alla gigantiska butiker, underbart vackra byggnader, Picadilly Circus och massa annat. Tillochmed månen ser ballare ut härifrån haha. Slutade kvällen med 2 kulor hallon & mango sorbet samt en hel del skavsår och blåsor på mina fötter. Gå A L D R I G i klackar i London haha!!

Och juste, gatumusikanten ni ser ovanför… bästa jag hört på länge. Hoppas att någon som jobbar på ett skivbolag går förbi honom snart så han kan få ett skivkontrakt för hans skiva vill jag köpa!!!

Hörs sen. Puss älskade ni <3

Och angående någon som kommenterade att jag ser osäker ut nu på mina bilder så är det för att min blyghet framför kameran helt plötsligt kom tillbaka när jag kom hit hehe…. That´s why!

8 reaktioner på “STROLLING AROUND THE CITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *