FRESH NEW

DSC02786
New sneakers from Adidas, love them! 

God morgon. Liiite sliten idag då vi var på en ”housewarming” fest igår hos en tjej som går på Phillipes skola. Proppat med folk i hennes nya lägenhet, stackars henne idag med städningen… Men shit va mycket sköna människor det var <3 Typ 45 procent svenskar också, så det blev en del ”helan går” haha! Kul var det!

Köpte mig ett par nya hel vita sneakers ifrån adidas igår så mina fötter klarar av denna resa. Älskar dessa. Har dem med svarta ränder & med röda ränder så var ju tvungen att köpa ett par helvita också 🙂 Helt betuttad i vita sneakers!!!

Idag står lite turistande runt om i London på schemat och MAT, min mage riktigt skriker efter mat!

Hörs senare med mer bilder <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *