ITALIAN BUFFÉ

DSC02719
DSC02721
DSC02723
DSC02720

DSC02787
Italian buffe for lunch 

En italiensk buffe vi åt till lunch för någon dag sen. Hungriga som vi var tog vi det första bästa, och det kanske inte var det bästa haha, men friterade kycklingen var jättegod, samt foccaian och deras hummus var jättegod så det är alltid nåt 🙂

Hinner inte skriva mer för Phillipe tjatar på mig att vi måste gå!

Puss!

1 reaktion på “ITALIAN BUFFÉ”

  • Kajsa skriver:

    En lustig tanke men när jag ser på skylten på bilden så står det Piccadily circus, och det får mig tänka på låten som din mamma uppträde 1985, det är liksom tack vare den låten som du finns idag. 🙂

    Dina föräldrar träffades väl? när din pappa dansade i bakgrunden och din mamma sjöng <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *