FIVE GUYS

DSC02765
DSC02771
DSC02767
DSC02773
DSC02775

DSC02772
Amazing burgers at Five Guys 

Något som jag bestämde mig för innan jag skulle hit till London var att jag skulle testa dem berömda hamburgarna på Five Guys & Shake Shak. Five Guys i fredags och Shake Shak igår. Och FAAAAN va goda dem var!!!!! Inte så jätte stor skillnad på dem om ni frågar mig, godare pommes på Shake Shak men burgarna var typ lika goda. Åååå varför har vi inte dessa i Stockholm?! Ni ska få bilder på Shake Shak burgarna också 🙂

Finns massvis med grymma restauranger här men eftersom att jag ska hit så ofta nu så tänkte jag att vi testar av alla grymma hamburgare som finns här första veckan haha. Så 3 hamburgare i rad till middag. Skönt att både jag och Phillipe är riktiga hamburgar älskare så vi båda blir lika exalterade haha.

Nu ska vi snart till en foodmarket i Chelsea och äta massa gott. Bara mat mat och mat här 🙂 Just the way we like it!

Puss <3

5 reaktioner på “FIVE GUYS”

 • queenofcalifornia skriver:

  Five Guys har jättegoda hamburgare, det är sant. Men dock inte lika goda som In-N-Out Burgers här på USA’s västkust. Five Guys är också onödigt dyra för att vara ett hamburger joint. In-N-Out är ett måste om man har vägarna förbi här. Highly recommend.

 • Anton skriver:

  Pommes e viktigt, gott att döppa i ketchupen. En hamburgare skall va krispig o smaka gött, sen skall det va riktig o go sås, tjock ost o sallad tomat o lök. Provade att göra Bernaice sås utan ägg som en smörjare till biffen, olja o vinäger med soya som blev tjock o kall med lite rörelse med sked, kryddor som paprika, vitlök o grillkrydda sen smorde jag in biffen, ojojoj. Gillar du extra med typ bacon o gurka eller ännu mer tillbehör? Inlagd gurka e mums i ättika o salt o vatten med socker som smygare. Mer matbilder…

 • dolly skriver:

  Ser gott ut. Men mera LONDON, inte bara mat!

 • Ulrika skriver:

  Dirty Burger har bästa hamburgarna i London!!

 • Simon skriver:

  Tommi’s Burger Joint
  30 Thayer St, London W1U 2QP, Nära Oxford street
  de allra bästa burgarna i stan och detta är familjens Beckhams favorit burger ställe i London !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *