L O N D O N

DSC02759
DSC02761
DSC02760
DSC02686
DSC02783
DSC02788
DSC02779
DSC02885

DSC02888
London, my new favorite city <3 

Alltså den här staden!!!!!! Är helt kär, helt förälskad!!! Vill flytta hit nu!! Alla byggnader, alla färger, alla matställen, shopping (vi ska inte ens tala om shoppingen), pulsen, människorna… A L L T!!!! Vill aldrig åka härifrån! Får så mycket inspiration och energi av av att vara här <3 Köpcentrumet Harrods kan ha varit det sjukaste jag har varit i. Ska visa er mer bilder därifrån, herregud säger jag bara!

Varför har jag inte varit här tidigare är frågan?! Ska ta hit hela familjen så snart som möjligt. Åh, mår verkligen SÅ bra här 🙂 Glada, lyckliga och barnsliga Bianca så som jag gillar henne är tillbaka haha!

Just nu sitter jag i köket medan Phillipe lagar en sen middag till oss. Mer bilder kommer imorgon ifrån allt som jag inte visat er än 🙂

Puss!!

 

7 reaktioner på “L O N D O N”

 • Nadja skriver:

  Whaat är det din första gång i London? Känns som att London är en perfekt stad för dig:) Har varit där många gånger och älskar det sååå! Ps. 5guys ÄR det godaste i livet❤❤

 • Åsa skriver:

  För att resan skall bli komplett så får du inte missa afternoon tea, gärna på Ritz om där är bord lediga. Ha de gott och njut !!
  // Åsa

 • Pernilla skriver:

  Förstår dig! När jag var i London ensam för först gången när jag var 18 år så tillbringade jag ÅTTA timmar på Harrods! 🙂 Många av våra juldekorationer som jag plockar fram varje år är köpta där! Nästa gång får vi gå allihop på Madame Tussauds. En klassiker när man är i London! Och ni HAR väl gått och druckit Afternoon Tea?! Kolla in Pret- a´Portea at the Berkeley ! Där var jag och Susanne för några år sedan. Väääldigt roliga kakor och Cupcakes, men alldeles för sött för gommen tyvärr. Det finns godare! Men kolla in ! http://shop.the-berkeley.co.uk/mall/departmentpage.cfm/TheBerkeley/_301115/1/Pr%25C3%25AAt%252D%25C3%25A0%252DPortea%2520at%2520the%2520Berkeley

 • Klara skriver:

  Gud så roligt!! Håller med dig om att det är helt undebart fint!! Skulle vara jätteroligt om du kunde visa vad du köpt sedan när du kommer hem igen! Kramar!!

 • Filippa skriver:

  Kan du inte berätta/visa hur du fixar ditt hår med rullfön/rullborste? Samt vilken du använder? Du är sååå fin i håret hela tiden

 • JuliaRo skriver:

  London är också min favoritstad ❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca 🙂 jag har länge funderat på att bjuda min pojkvän på en liten resa till London och undrar därför om det finns märkeskläder för billigare peng än i Sverige? Typ som Gant, Ralph Lauren etc? Tacksam för svar om du har koll på det 😀 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *