COMFY CITY OUTFIT

DSC02801
DSC02810
DSC02802
DSC02845
DSC02798
DSC02827
DSC02815
DSC02845
DSC02830
DSC02846
DSC02820
DSC02824
DSC02819
DSC02842

DSC02823
Pants River Island // Top Chiquelle here // Jacket Massimu Duitti // Shoes Adidas // Bag Chicquelle here // Rings H&M // Hat Topshop 

Tisdag idag och det är min sista dag här 🙁 Så segt, drar hem imorgon bitti. Men kommer ju hit om bara 3 veckor igen typ så känns ändå skönt att vara tillbaka i min nya favorit stad om inte alls för kort tid. Längtar efter Dino som en galning så ska ändå bli lite skönt att komma hem.

Detta hade jag på mig för någon dag sedan. Älskar min nya super mysiga och sköna stickade tröja samt min snygga väska ifrån Chiquelle. Har ni varit inne på deras hemsida?! Så mycket snyggt för jätte bra priser. Hett tips!

Nu ska vi ut på stan och äta lunch och kanske åka till Notting Hill. Regnar idag så får se vad vi kan hitta på…

Puss <3

8 reaktioner på “COMFY CITY OUTFIT”

 • Nelly skriver:

  Alltid lika fin Bianca! Koftan gör dig verkligen rättvisa!
  Njut sista stunden i London,

  Kram<3

 • helena skriver:

  Hej Bianca!
  Jag älskar din blogg och du verkar vara en sån fantastisk och otrolig människa, och jag önskar att jag någon gång får träffa dig 😀 Jag har bara ett litet ”klagomål”, eller en önskan om man kan säga så. Jag har sett att du särskriver ibland i dina blogginlägg, och jag undrar ifall du kan tänka på det när du skriver dina inlägg? Jag vill inte alls verka taskig, men jag upplever det lite jobbigt att läsa en text som har flera såna fel, så att säga. Hoppas du inte tar illa upp, jag ville bara tipsa dig om det ifall du själv inte visste det 🙂 Superbra blogg och ta hand om dig! <3

 • Kajsa skriver:

  Man ser i alla fall att din mamma är Pernilla Wahlgren i alla fall 😉

 • mia skriver:

  Hej,var har du köpt den fina koftan?Hur mysig som helst:)

 • Irene skriver:

  wow många många år sedan jag var där!

 • Elise skriver:

  Hej, super snygg kappa!! Vill ha! Nyfiken på vilken storlek du har xs eller s? Väldigt tacksam för svar :)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *