SANDWICHES FOR LIFE

DSC02849
DSC02848

DSC02852
Amazing breakfast at a cosy cafe in London

Godkväll mina vänner <3 Ligger i min nya säng i mitt ny möblerade rum som jag älskar och kollar tv samtidigt som jag bloggar lite. Mamma står uppe i köket och lagar middag, det blir lax till middag. MUMS! Blev väldigt mycket hamburgare, pizza, doritos och mackor i London så ska försöka vara lite nyttigare och fräschare nu med maten. Magen mår så mycket bättre då vettni.

Phillipe bor i ett jätte fint och mysigt område i London närmare bestämt i St Jon´s Wood, faktiskt precis vid den berömda gatan Abbey Road. Ni vet den som The Beatles går över och där de hade deras ursprungliga studio. Stört vad mycket folk som går dit för att ta foto. Man står alltså i kö för att gå över övergångsstället haha.

Nära där iallafall finns världen mysigaste cafe GAIL`S  med dessa gryyymma mackor och andra godsaker. Blir definitivt ett till morgon besök eller fika besök när jag åker till London snart igen. Stället finns på lite fler ställen i London men vad jag verkar ha sett så är denna den bästa. Hett tips om ni är i London, vilket alla i Sverige verkar vara nu haha.

Puss <3

 

7 reaktioner på “SANDWICHES FOR LIFE”

 • Amanda skriver:

  Hej skulle du kunna lägga upp bilder på ditt rum skulle vara jätte snällt, din blogg är så bra nu, updateringen är på topp

 • Mathilda skriver:

  Hej söta Bianca . Jag vet inget finare och sötare par än ditt och Phillipes . Är det inte jobbigt att åka ifrån varandra. Hade du viljat skriva lite om distans förhålla de, jag hade blivit jätteglad då PS ha en grymt bra dag ❤️

  • biancaingrosso skriver:

   Men åh tack söta fina du <3 Det är såklart jätte jobbigt att åka ifrån varandra. Men tiden som vi har med varandra när vi väl är med varandra är så värdefull. Det är liksom så vårt förhållande alltid har varit så vi vet liksom inget annat men trivs som vi har det 🙂
   Men kan försöka skriva lite mer om det 🙂
   Puss och Kram <3

 • Helena skriver:

  Varför stannar du inte i London då? Kanske plugga du med eller jobba? Ska din tillvaro bara gå ut på att åka dit då och då i tre år? Och däremellan? Du skriver ju titt som tätt om vilka svackor du har och att allt är dåligt och tråkigt. Ska du ha det så nu då så fort du inte är i London? Och ha det som ursäkt för att du inte gör något vettigt här hemma heller? Kanske dags att växa upp lite?

 • E skriver:

  Älskar din blogg!
  Tycker ni ska ta er till Östra London, finns massor av kul saker att se.
  Gå till Broadway market på lördagar, äta lite från alla matstall, köpa blommor på Colombia road på söndagen, äta världens bästa frukost/brunch på The Pavilion Café i Victoria park, och från Victoria park promenera till Hackney Wick gå runt bland alla coola warehouse och avsluta med middag på mikobryggeriet Crate, som har VÄRLDENS bästa pizza.

 • Emely skriver:

  Hej!
  Jag heter Emely och jobbar för ett svenskt företag som heter Sofia Moore som säljer bal/bröllops/brudtärneklänningar. Kunde tyvärr inte hitta din mailadress här på bloggen, men om du skulle vara intresserad av samarbete/sponsring så får du gärna höra av dig till min mail!
  Vänligen,
  Emely

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *