REGENTS PARK

DSC02724
DSC02726
DSC02727
DSC02728
DSC02731

DSC02732
Walking around in Regents Park…<3

Att Phillipes universitet ligger mitt i Regents Park är ju inget som är negativt direkt. Förstår ni vilken vacker promenad han har till skolan?! Det tar ca 20 min att gå genom hela parken, sååå jäkla stor är den. Och SÅ vacker! Lika vacker som hans skola är. Så avis på min pojkvän!

Jag säger bara, hoppa aldrig av skolan så som jag gjorde. Nu har jag turen att jag vet vad jag vill med mitt liv rent jobbmässigt och där krävs inte mina gymnasiebetyg, men jag hade ju gärna velat ha möjligheten att uppleva att gå på universitet utomlands och lära känna nya människor! Så funderar ni på att sluta för att allt går åt skogen eller vad det nu kan vara. Gå klart och gör ditt bästa för det är SÅ värt det!

Vaknade upp i min nya säng, som jag älskar! Det har ju rensat, städats och möblerat om rätt mycket här hemma så ser lite kaos ut just nu på min och Benjis våning. Så idag ska jag vara hemma, packa upp och städa i ordning här hemma. För imorgon kommer nämligen Phillipe hit och här över helgen <3

Puss! Hörs sen <3

1 reaktion på “REGENTS PARK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *