GOOD MORNING

DSC02907
My new breakfast will be fresh juice/smoothies 

God morgon hörni! Vaknade upp helt snurrig i skallen och uppsvullen. Kanske sov dåligt eller nåt. Men ska ta en lååååååång promenad snart för att rensa skallen och komma igång i kroppen.

Känner mig så seg… Kanske för att jag har tryckt i mig pizza, pasta & bröd senaste veckan. Vart jag än har gått så har folk ställt fram dessa godsaker så jag har inte kunnat hålla mig. Jag vet ju att jag inte mår bra av det men det är ju SÅ gott! Så frånochmed nu och ska jag börja göra mera nyttiga smoothies (får se om jag kan hålla vad jag lovat dock) och se om det ger mig mer energi, vilket jag faktiskt vet att det gör.

Men innan promenaden ska jag fixa ett inlägg till er. Puss <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *