BEHIND THE SCENES

DSC03164
DSC03163
DSC03158
DSC03160
DSC03168
DSC03173
DSC03166

DSC03172
In mamas dressingroom yesterday 

Vet verkligen inte om ni tycker detta är roligt att se, men tänkte att ni kanske ville se lite ”behind the scenes” i mammas loge som jag var i när hon spelade teater igår. Göta Lejon är ju som ett andra hem för mig så jag älskar att sitta i hennes loge och se en saga bli till verklighet. Precis som när jag en liten flicka och stod i kulisserna med nappen i munnen och såg föreställningar om och om igen.

Att jag själv fått vara med i 2 föreställningar och en av dem just på Göta Lejon var ju lite som en dröm som blev sann när jag var liten. Var ju med i Sound Of Music som gick där i 1 år & sedan turné runt Sverige en hel sommar när jag var 11 år där jag spelade Lovisa som var en av barnen. Och något roligt är faktiskt att Zara Larsson spelade min lillasyster. Den bruden var klockren och världens roligaste redan när hon var 9 år kan jag lova <3

Andra föreställningen var ”Hujeda Vad Många Sånger” som gick på Fjäderholmarna en sommar och nästa sommar åkte vi på turné runt Sverige där med. Sååå roligt som jag hade <3

Hörs snart. Puss <3

 

4 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *