LONDON OUTFIT

DSC03025
DSC03023
DSC03030
DSC03027
DSC03056
DSC03037
DSC03062
DSC03035
DSC03039

DSC03049

DSC03059
Jacket Massimo Dutti // Pants River Island // Bag Zara // Top Topshop // Shoes Steve Madden  // Rings from H&M 

Gokväll! Sitter just nu med alla bröder och morfar i soffan medan Olivers GRYMMA linssoppa står och puttrar tills mamma kommer hem så ska vi ha myskväll här hemma <3 Jag har fotat hela processen så ni ska få receptet 🙂

Bilderna ovan är ifrån en outfit jag hade på mig i London när vi var på en foodmarket som ni också ska få se bilder ifrån. Har fått såå många frågor om denna kappa!! Jag absolut älskar den!! Jag har strl XS för er som undrar.

Längtar så mycket tillbaka till London & Phillipe nu att jag spricker, men jag åker dit imitten av November, men funderar faktiskt på att dra dit innan det bara över en helg…. Får se 🙂

Btw, så verkar mitt objektiv har pajat eftersom bilderna blev så otroligt oskarpa… Får fixa det asap!

Hörs mer ikväll. Puss <3

 

6 reaktioner på “LONDON OUTFIT”

 • Karin skriver:

  Hej Bianca!
  Ville bara säga att jag tycker din blogg är så oerhört mysig! Jag älskar din attityd till livet, du verkar så trygg i dig själv vilket jag tycker är himla beundransvärt! Att du vågar skriva om när du mår sämre är en viktig del i det enligt mig, älskar också alla härliga matbilder!!
  Kram

 • kajsa skriver:

  En fråga, angående dina ögon. De är superfina men jag undrar om du är född med en sådan ögonform eller om du är trött? för du ser att va trött ut, eller har du sminkat det till lite? 🙂 konstig fråga haha. Men jättevacker är du!<3

  Skulle va roligt om du kunde göra ett inlägg med att ha en bild av mamma i tonåren, pappa i tonåren och bild på dig så kan vi se om vem du är lik och hur dina föräldrar såg ut i yngre dar. 🙂

  Ha en fin kväll. Kram

  • biancaingrosso skriver:

   haha TACK för den! Jag tror att det är en blandning mellan för dålig sömn ofta och dåligt ljus på bilderna. Sen har vi alla i familjen Wahlgren en tendens att se lite små trötta ut. Så en blandning mellan allt liksom 🙂
   Kram

 • Malin skriver:

  Supersnygga bilder!
  Följ gärna min resa till makeupartist o kamp mot anorexin på http://www.blondehair.blogg.se

 • Claudia skriver:

  Hej Bianca!
  Skulle du vilja göra någon typ av en London guide någon gång i framtiden? Skulle verkligen vara kul att läsa om då jag planerar att åka dit snart. Typ restauranger, affärer, uteställen osv. Kram 🙂

 • Tina skriver:

  Du har glömt lägga ut receptet! Såg resultatet på din mammas instagram och de såg gudomligt gott ut! Fina Bianca ge mig receptet 😀 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *