MICHAEL KORS

_DSC0740
_DSC0737
_DSC0743

_DSC0741
One of them are now mine… 🙂

Godmorgon! Vaknade upp och gjorde frukost till familjen i form av äggröra, gröt och pannkakor. Jag höll mig till gröten och äggen för att inte få ont i magen. Nu ska jag ta en promenad med Dino, sedan stå hela dagen i garderoben och hitta något att ha på mig ikväll. Benjamin ska ju sjunga på Cancer Galan ikväll 🙂

Det har öppnat en stor Michael Kors butik här i Stockholm på Bibloteksgatan för både dam & herr med väskor, skor, accessoarer och kläder. Så mycket snyggt faktiskt. Jag har aldrig varit ett fan av Michael Kors men var inne igår och blev såld på en av dessa väskor ovan…. Vilken tror ni att det är?

Ska visa er i veckan vilken jag köpte. Jag absolut älskar den <3

Puss!

 

7 reaktioner på “MICHAEL KORS”

 • vera skriver:

  Älskar din blogg! Ger sån inspiration och din klädstil är fantastisk!
  Kika gärna in på min blogg om du vill ha mer inspiration eller recept; nouw.com/swedishfoodmafia

 • anonym skriver:

  Tror att du köpt den bruna eller gröna ”runda” väskan.. Tack för en fantastisk blogga & jag tycker att det är så kul att du tjatat på Linnea att börja blogga, du skrev förut att hon är vacker, & ja, det är hon, väldigt! Men du är också väldigt vacker!! (Ps. Saknar dina outfitinlägg, så du vet :))))

 • Malin skriver:

  Tror du har köpt den i mocka eller en av ryggsäckarna. Har själv en svart men i samma modell som mockan från MK. Gillade den modellen, väldigt annorlunda mot övriga väskor som jag har 😉

  Hoppas du har en fin tisdag, kram!

 • sanna skriver:

  Du har nog köpt den bruna mocka väskan, sjukt snygg var den förövrigt!

 • Petra skriver:

  Älskar Michael Kors!! Äger nog 10 väskor i olika modeller och färger.
  Bra priser på väskorna!
  Tror att du kommer bli super nöjd med ditt inköp av väska.
  Kram

 • Sandra A skriver:

  Tror att det blev den rosa ryggsäcken
  som blev din älskar din blogg kram

 • Sandra A skriver:

  Eller den med lock kort handtag och lån axelrem i rosa tror jag
  att det blev den skulle jag själv valt tror jag :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *