SUNDAY BRUNCH

DSC03283
DSC03285
DSC03292
DSC03287

DSC03290
Lunch at Milles the other day 

I förrgår när jag, Benjamin & Linnea var runt på stan så höll vi på i typ 2 h och klutade ut något smarrigt lunchställe att äta på. Vi har ju ätit på varenda place i Stockholm (typ) så vi ville egentligen testa något nytt. Men som vanligt så kom vi inte på något, sååå det fick bli Milles på Strandvägen. Det är ju faktiskt riktigt gott där och fin utsikt på köpet 🙂 Dessutom var det söndag och brunchmeny dagen till ära vilket betyder det URGODA pancakes till efterrätt som vi delade på (!!).

Kommer upp lite nya plagg ifrån Zara snart så ni får se lite av min senaste shopping 🙂 Tänkte att det kunde vara kul.

Puss! Snart kommer Linnea hit så vi kan hjälpa varandra med vad vi ska ha på oss. Haha tjejer alltså…!

 

4 reaktioner på “SUNDAY BRUNCH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *