NEW LUNCH FAVORITE

_DSC0716
_DSC0730
_DSC0733
_DSC0720
_DSC0731

DSC00683
Awesome lunch att he new Creme. I may look sad in the first picture but I was happy I promise haha

Hej hopp Torsdag! Startade denna dagen tidigt imorse med ett gryyyyyymt roligt möte inne i stan (!!!) Kom hem 04.30 igår efter jobbet på Cafe Opera, så sov ca 3 timmar inatt hehe men jag klarade mig upp kl 08.00 ändå. Duktigt av mig tycker jag själv då jag I N T E är en morgonmänniska.

För några dagar sedan drog jag med Linnea och Nina till nyrenoverade Creme på Nybrogatan som fått sig ett rejält lyft i både inredning och meny. Sååå fint och grym atmosfär, deras meny såg riktigt smarrig ut också. Vi tog deras hälsotallrik som var svin god. Sen kom Nassos (han driver stället och är en vän till familjen) in med massa champagne som vi fick smutta på. Efter några glas skumpa blev både jag och Linnea lite salongsberusad så att säga haha. Lättpåverkade som vi är….! Och det resulterade senare i ett par dyrare skor & väska hehe för min del….

Nu är jag hemma igen och tar tag i mail samt fixar med bilder. Ska strax dra ut på en långpromenad med Dino och sedan ska jag och mamma kolla lite i butiker här i Lidingö Centrum 🙂

 

4 reaktioner på “NEW LUNCH FAVORITE”

  • Maria skriver:

    Varifrån är Ninas tröja??

  • alltså skriver:

    Linnea borde va på nån tvål reklam, hon ser ut som en nyfödd Fe eller nått. Dock bör hon ta bra betalt.
    Benjamin lät lite nervös men det går in i hjärtan när nån sjunger utan att göra sig märkvärdig som dagens poppare. Benjamin är motsatsen till Zara Larsson. Man behöver inte lägga sig i saker i ett eller ta på kondomer utan va sig själv. Wha som en Ingrossare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *