NYA SPÄNNANDE PRODUKTER PÅ GLAMDEALS

Pretty
DG-Keyring1

 

 

Jag blir ju alltid lika glad när jag ser att jag fått hem paket ifrån Glamdeals. Man vet aldrig vad det är för nytt de har tagit in.

För er som inte känner till Glamdeals, så kan jag kortfattat berätta att Glamdeals är en sida som säljer produkter av kända varumärken till ett rabatterat pris, under en kort tid. Så det gäller att skynda om man ser något man gillar på sidan 🙂

Jag har fått hem 2 produkter denna gång. Elizabeth Arden Pretty, Lotion & Evening Bag och en Dolce & Gabbana nyckelring.

Den första produkten är från välkända Elizabeth Arden. Ett härligt set där du får både en fruktig parfym och en body lotion i en fin evening bag. Dofterna är ljuvliga, persika och mandarin. Gillar verkligen detta lilla set. En väldigt fin present att ge bort till den som förtjänar lite extra eller skämma bort sig själv med. Nu endast för 299:- på Glamdeals.

D&G nyckelringen är helt fantastisk. En lyxig nyckelring ifrån ett av världens mest kända varumärken. Själva nyckelringen kommer i en lyxig påse märkt med Dolce & Gabbana metallbricka . Det roliga var att jag såg den i stan häromdagen för 499:- och nu på har Glamdeals den för endast 199:-, inklusive frakt! 

Ni hittar produkterna HÄR 

3 reaktioner på “NYA SPÄNNANDE PRODUKTER PÅ GLAMDEALS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *