MY THREE FAVORITES

45278597MF_12_n_f
44902985ED_12_n_f

45257175NK_12_n_m
My favorites from Balenciaga at the moment 

Yo yo! Satt och kollade in Balenciagas hemsida tidigare idag. Ett märkte jag blivit kär i på nytt nu senaste tiden. Dessa tre ovanför är mina favoriter at the moment. Sååå kär i den översta väskan. Jag menar hur snygg är den inte?!?! Jag har ju en mörkblå balenciaga väska i den modellen och har haft den i några år nu.

Men just nu sparar jag ihop pengar till en SVINDYR Canon kamera som jag nämnde tidigare så får inte köpa något nu. Men man kan ju alltid få drömma sig bort lite, ellerhur 🙂

Nu är jag färdig sminkad och ska in till stan för att möta Hjördis, Saga & Linnea för lite middag & vin på Taverna Brillo. Puss!

 

7 reaktioner på “MY THREE FAVORITES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *