CHILL MODE

1445482319-766
From a night at Solidaritet last week 

Tjenamors ifrån en sliten och relativt bakis Bianca. Var verkligen inte planerat att gå ut igår egentligen. Skulle äta middag på Taverna med Hjördis, Saga & Linnea vilket vi gjorde, sen drog vi vidare Milles för deras goda passion drink. Väl där anslöt Maja & Lina och även Oliver & Benjamin som åt middag där. Efter det bestämde vi oss för att kolla läget på Cafe Opera och det hela slutade med att jag kom hem kl 04.30 haha. Dansade som en GALNING med Linnea på Cafet och fortsatte sedan till SpyBar för att sedan åka hem.

Idag har bara sovit inprincip. Mått så illa och känt mig extremt sjuk. Typ halsfluss & feber eller något… Kanske bara överreagerar för att jag är bakis hehe men stannar i soffan med Dino ikväll iallafall 🙂

Ha en grym Halloween kväll babes. Puss!

2 reaktioner på “CHILL MODE”

  • Anna skriver:

    Bianca, väntar fortfarande på receptet på Olivers linssoppa. Den ser så himla god ut, skulle uppskatta så mycket om du skulle kunna lägga upp det.

  • Ebba skriver:

    Fina Bianca! Nu när det blir lite kallare vill jag inte vara barbent till klänning när jag festar, utan har en tunn, svarta strumpbyxa. Problemet är vilka skor jag ska använda till! Jag vill ha klackar, men inte i form av boots eller höga stövlar. Sandaletter är väl inte snyggt att ha pga öppen tå och strumpbyxor? Hade uppskattat att få höra vad du tycker. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *