HELT SJUKT!!

DSC00786

Om ni har varit i butiker och matbutiker idag så kanske ni har sett att jag är på 1a sidan av Hänt Extra…! Under hela min uppväxt så har min familj fått stå ut med så otroligt mycket skit och lögner i pressen. Jag har valt att sällan kommentera tidningarna då det inte handlat om mig, hur ledsen och dåligt det än har fått mig att må. Senaste året har jag tydligen varit gravid och blivit lämnad av Phillipe men det har inte varit så allvarliga lögner så jag har liksom inte brytt mig. Men NU är jag HELT I CHOCK!!

Det stod att jag tydligen ska ha spottat på Laila när vi sågs på NK….. Vi har inte ens träffat på varandra på NK!!

Som ni kanske förstår så ligger det ingen som helst sanning i detta!! Ren och skär lögn!! Jag skulle A L D R I G spotta på någon och har självklart I N T E spottat på Laila!! Jag och Laila har inte setts på NK någonsin! Det gör mig så fruktansvärt irriterad att de har fått ihop denna lögnen. Vem kom på detta liksom?!  Jag bara hoppas att folk inte tror att jag går runt och spottar på folk nu.

Jag har aldrig ogillat Laila och kommer aldrig göra det. Vi kom varandra nära under dem åren som hon var tillsammans med Nicke och hon har funnits där för mig väldigt mycket när jag mådde dåligt. Så det finns inget otalt mellan mig och Laila what so ever.

Nu framöver så hoppas jag ni inte tror på NÅGOT som står/stått i skvallertidningarna för jag har typ aldrig sett något som stämmer!! Och nu ska jag ta och stämma denna tidning med Laila!

 

 

14 reaktioner på “HELT SJUKT!!”

 • Therese skriver:

  Kära bianca :-)dem som tror på sådan skit ä inga vänner o personer att ha i sin omgivning:-(det ä väl ingen som känner dig som skulle tro något sådant om dig. O fastän du inte har samma kontakt med Laila nu som tidigare så skulle du väl aldrig sjunka så lågt, tycker dessa människor som hittar på sådant här skulle skämmas:-(följer både din o Lailas blogg o ni verkar va så fina o bra personer kram kram

 • Pernilla skriver:

  Det är så sorgligt att dessa tidningar säljer när majoriteten av det som står är ren lögn. Jag hoppas och tror att det inte är speciellt många som faktiskt tror på dessa lögner. Bra att ni ska stämma tidningen, bästa vore väl om fler tog efter så att denna hemska blaska en gång för alla förbjöds. USCH!!! Lycka till med allt kramar!

 • Eva skriver:

  De tror vi inte de minsta på! Stå på dig fina Bianca

 • Patrik Lundberg skriver:

  Har bara en sak att säga:
  Sorgligt

  Att det finns människor som tjänar pengar på att sprida lögner.
  Håller tummarna för att du och Laila får upprättelse.

  MVH Patrik

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Snygga Bianca! Jag blir alltid ledsen och förbannad när skvaller tidningarna ska skriva skit om er och de vill bara tjäna pengar med lögner och falska fyfasen, men stå på dig vackraste du, det var kul ses i onsdags på MiNilla du strålande och är vacker massor kramar från mig Malin

 • Magnus skriver:

  Att du orkar bry dig? Det är bara en speciell typ av människor som tittar åt den typen av skvallertidningar, än mindre köper dem. Att du lägger så mycket energi och tid på att reagera åt det säger tyvärr mer om dig än tidningen. Känns fåfängt att du bryr dig och/eller tror att folk bryr sig så otroligt mycket om vad som står om dig.

  Önskar dig all lycka förövrigt.

  • biancaingrosso skriver:

   Vet du vad. Om Du skulle målas ut på löpsedlarna runt om i sverige att du har spottat på någon som dessutom är en åtalbar handling och så långt ifrån mig man kan komma, så skulle du nog inte heller tycka att det var så kul och vilja dementera detta!
   Om du visste om hur mycket folk bryr sig om vad som står om folk i skvallertidningarna….! Så länge dem far med osanningar så kommer jag säga ifrån, sen får du tycka vad du vill om det!

   Kram

  • missis skriver:

   Magnus, jag måste säga att din kommentar är riktigt korkad!
   Det den säger om dig, är att du inte alls kan sätta dig in i en annan människas känslor.
   Är det på riktigt ”fåfängt” att bry sig om att en tidning skriver att man spottat på någon?
   Du måste skämta!

 • Fredde skriver:

  Bianca, vi som följer dig här, inser att rubrikerna inte är sanna. Du framstår som en varm o empatisk människa!!
  Man undrar hur sådana ”journalister” kan se sig själv i spegeln med bevarad självrespekt!?

 • JuliaRo skriver:

  Tycker ni gör helt rätt du och Laila!
  Stå på er!
  Till slut kanske dessa tidningar går i graven. Ingen behöver läsa sånt skit eller bli behandlad så som människa!
  Kram ❤️

 • Anna skriver:

  Jag såg tidningen i dag! Det finns ingen som tror på vad som skrivs där! Det är deras yrke att skriva osanningen som säljer.

  Synd att det är tillåtet att skriva så. Borde finnas en lag för offentliga personer.

  Hoppas att dem ber dig om ursäkt och skriver något snällt nästa gång och ger dig plåster på såren.

  Jag köper aldrig skvallertidningar. Det är bortkastade pengar och energi.

  Förr innan bloggar blev så populära så fick man endast info om kändisar genom tidningar.

  I dag så kan man följa era liv på bloggar, det är ju mer spännande och man får mer info än man får från en liten påhittad notis i en tidning. Kram!

 • Men skriver:

  vem vill att andra gör ens liv eller tänker för en som det är idag. Tidningar o tv jagar stoft. Idag är dom inne i ens hjärna, se på Kardashian med alla sina bekymmer men dom väljer ju till en del att synas o få betalt.
  Man kan inte kolla på nyheterna mer eller läsa tidningen för det är alltid nått om en kändis. Senast var det Sandelin.
  Tror också att vissa b-kändisar tar politiska beslut o kör det på bloggen, vänster o höger yttern vaknar o börjar hata.
  Tyvärr har kändisarna inget att göra o hittar på stories om varandra.
  Nån du känner är sur på dig och vill att du skall må illa.
  Gör en egen löpsedel o klistra på Hänt Extra..trodde inte att den tidningen levde mer.
  Näthat är en sak men tidnings hat är ett öppet mobberi, då nätet söker du själv.
  Förra gången var det laila o Mormor din.
  Laila har ju blivit hotad så det kanske är en fortsättning för att få till en krasch av en person.
  Gillar inte Sverige mer eller mänskligheten, tjocka gubbar bestämmer över folken och sitter o äter lövbiff medan folken krigar o slåss.
  Det finns ett hat där ute som oftast är avundsjuka eller religion.
  Drar upp kragen o gömmer mig på balkongen.

 • Ann-Sofie löfgren skriver:

  Fruktansvärt! Jag brukade titta i dessa skittidningar hos frissan för att det var ”lite kul” att läsa om er kändisar. Numer bojkottar jag dessa skräptidningar efter allt skit de skriver om er. Stäm dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *