YOU AND ME

Ni är många som velat veta lite mer om mitt och Phillipes förhållande. Lite mer specifika saker om oss som par. Så tänkte sätta ihop ett litet inlägg om det här nu 🙂

1. Det bästa med Phillipe?

Det är nog hans satt att verkligen ta sig tid för mig. Han är en sådan pojkvän som lyssnar och ALLTID finns där! Sen även hans generositet! Han är såå generös med allt ifrån pengar, kärlek och sprida glädje. Och sist men inte minst. Han skulle ALDRIG göra mig illa. Jag är hans lilla prinsessa haha 🙂

DSC01391
2.Hur gick det till när ni blev officiellt ihop?

När vi början dejtade så gick vi ut tillsammans h e l a tiden!! Min nära vän Siri var hans bästa tjejkompis här i Stockholm så vi hade en perfekt trio som hade svin roligt ihop! Efter ca 6 veckor så var vi på White Room en kväll där han skulle presentera mig för några kollegor (om jag minns rätt) Då frågade han mig vad han skulle presentera mig som, som hans flickvän kanske? Hehe och där och då blev jag officiellt hans flickvän. På fyllan haha, så romantiskt…!

IMG_0896
3.Pinsammaste du gjort framför honom?

Ibörjan av sommaren när vi precis blivit ihop och var sådär extremt nykära så var vi på mitt land över midsommar. Jag, Phillipe & Linnea satt i vardagsrummet och kollade film. Jag och Phillipe låg och skedade i fåtöljen där jag även somnade framför filmen. Då hade jag tydligen lagt en prutt i sömnen haha. Jag vaknade av att dem båda två skrattade så dem nästan dog och jag skämdes mer än jag någonsin gjort! Började gråta och grejer. Sen finns det 2 saker till som är det pinsammaste jag gjort, men det är för pinsamt för att berätta här haha….! 

11944788_10153041591852452_359769358_n
Hur är du med hans familj & han med din? 

Jag kommer jättebra överens med hans familj. Hans mamma är typ min förebild haha och lagar GRYM mat och hans pappa är jätte rolig, även om jag inte alltid förstår vad han säger haha. Men han har verkligen jättefina föräldrar som får en att känna sig jätte välkommen och inte ett dugg stela. Han har typ 1000 syskon vilket gör att jag inte känner lala så bra. Men hans storasyster Jennifer är jag nära och vi kommer sjukt bra överens. Lite samma typ av tjejer liksom 🙂

Sen vet ni ju att Phillipe är som en extra son till mamma, som en storebror till Benjamin samt Theo och en bra vän till Oliver. Alla är totalt Förälskade i honom <3

unnamed
Är du svartsjuk som flickvän? 

Jag är verkligen så långt ifrån svartsjuk man kan komma. Jag har aldrig varit det med Phillipe för jag är så pass säker om vad han känner för mig och vad vi har ihop. Gör mig inget om han pratar med tjejer ute eller har många tjejkompisar. Vi låter varandra leva vårt eget liv samtidigt som vi har vårt eget lilla liv ihop. Mycket viktigt i ett förhållande enligt mig, speciellt i ett distansförhållande.

Jag skulle aldrig sitta och grilla honom med frågor liksom efter en utekväll. Bara svinkul när folk raggar på honom. Han ser ju bra ut liksom hehe 😉

IMG_3005
Hur är vi som par?

Vi är det paret som är även varandras bästa vänner. Jag kan vara mig själv till 100% och jag är ganska barnslig som människa haha. Ni som känner mig vet. Vi älskar att göra saker ihop så som gå på bio, resa, äta middagar ute, gå långa promenader, upptäcka saker tillsammans. Jag känner mig verkligen SÅ trygg med honom och han respekterar mig PRECIS för den jag är vilket jag älskar hos honom <3

IMG_5463
Kan ni prata om ALLT?

Åh gud! Det är nog våran bästa egenskap. Jag skulle aldrig vara rädd att prata om familj, barn, giftemål & framtid med honom. Varför vara tillsammans om man inte ser en framtid tillsammans och inte kan prata om det? Vi pratar om det konstant och det är våran stora dröm att få barn ihop. Nej men jag kan verkligen berätta allt för honom utan att känna att jag skäms eller så.

IMG_5829
Vad har ni gemensamt?

Vi ÄLSKAR mat och det är nog det vi har mest gemensamt. Jag skulle nog aldrig kunna vara tillsammans med en kille som inte uppskattar mat lika mycket som jag & min familj gör. Det bästa vi vet är att laga mat tillsammans och äta ute och testa på nya restauranger. Älskar att jag har fått honom att totalt bli förälskad i det italienska köket och han har blivit en GUD i köket efter att vi träffats.

IMG_4127
Finaste han har gjort för dig?

Det är mycket fint som Phillipe gör för mig. Alla presenter jag har fått, hur han tar hand om mig, hur han älskar mig osv. Men ca 1 vecka efter att Marqy dog så skulle vi fira våran 1års dag. Jag kände mig såklart inte alls sugen att göra någonting och ville helst stanna i sängen och gråta. Men jag tog mig in till stan för att äta middag tillsammans. Och hans present till mig var en resa själv ner till pappa på Mallorca. Jag behövde verkligen komma bort ifrån allt och gråta ut hos pappa och få far & dotter tid efter världens jobbigaste månad för mig efter Marqys död. Det är nog definitivt det finaste han har gjort för mig.

DSC01327
Vad bråkar ni mest om? 

Vi små tjafsar lite, men det är väldigt ofta missförstånd som vi reder ut snabbt. Jag är extremt kortsynt och släpper saker otroligt lätt och Phillipe med (nu) men det är oftast missförstånd som vi bråkar om mest.

IMG_5784
Vad gör ni en typisk lördag kväll? 

En typisk lördag kväll chillar vi. Antingen äter middag ute någonstans i Stockholm, Göteborg, London eller vad vi befinner oss. Eller så är vi hemma och lagar värsta middagen, äter popcorn, hallonkräm med mjölk, wienerbröd och sätter på en rulle på Netflix framför soffan. Vi älskar hemmakvällar med egenlagad middag (oftast han som lagar mat) och godsaker efter framför en rulle och mysa i soffan. Slutar alltid med att jag somnar i soffan haha.

Hoppas det var roligt för er att läsa. Skriv mer i kommentarsfältet vad ni mer att jag ska göra för typ av inlägg 🙂

<3

19 reaktioner på “YOU AND ME”

 • Marie skriver:

  Ni är så vackra tillsammans och fina tillsammans !

 • Undrar skriver:

  Hur har du tagit upp mormor morfars enorma liv på film o teater. Hans gjorde kungen i många år o Hagge Geigert ju. Mormor gjorde filmer med bl.a Jarl Kulle som var lite fräcka o varuhuset m.m. hur känns det att se detta för det har du väl gjort.
  Din mamma har ju varit på allt från film, teater, tv, rubbet. Coolar hon aldrig ner, stackaren. Såg när snickaren var hos er så kom lite känslor fram o mamma backade.
  Är folk som jobbar på teater, ganska tomma när dom kommer hem, trötta?

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har faktiskt inte sett alls mycket som mormor & morfar har gjort. Knappt någonting… :/ Jag vet bara att dem var stora under sin tid.
   Mamma har jag ju självklart följt på första parkett hehe 🙂

   Dem är som vilka andra som helst. När jobbet är klart så är dem vanliga människor men vanlig energi. Alla har olika jobb och detta är bara ett av alla jobb liksom 🙂 Inga konstigheter!

   KRam

 • Linnéa skriver:

  Vilket fint inlägg! Väldigt kul att få läsa mer om er två 🙂 <3

 • Madde skriver:

  Gud va roligt o läsa 🙂 tycker ni är

  Härliga personer som låter varnandra leva livet fullt ut 🙂

  Jag hade tyckt de varit roligt om du kunde gjort lite rundvisning i ert hus? Eller i ditt rum hur de ser ut? eller kanske dina top 10
  Plagg i garderoben? Vad du har i din handväska?

  Lyssnar ofta på din mammas podd, det är inte ngt du skulle kunna börja med? Kanske med Benjamin?

  Ha de fint 🙂

 • GC skriver:

  Det lyser verkligen av kärlek om er. Ni är också så himla vackra ihop. Det du berättade om erat förhållande var så klokt och fint. Önskar er all lycka. Kram.

 • Fanny skriver:

  Vad har du för typsnitt på dina inlägg? 🙂

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Ni är otroligt snygga ihop, snällt av din kille som bjöd dig resa till din pappa och det är du värd och jag förstår att det är jobbigt när djur gått bort, som jag berättade för dig dog min lilla chihuahua i februari i år och det gjorde jäkla ont i hela mitt hjärta att jag fick ångest och grät massor massor och vägrar gå ut på ca 10 dagar det var så jobbigt men jag har hennes aska i vardagsrummet….Kram till dig och hälsa din mamma från mig <3

 • JuliaRo skriver:

  Härligt ni har det ihop❤️
  Ni är så fina ❤️
  Kram Julia ❤️

 • Olivia skriver:

  Så fint gjort att ge en resa till dig av Philippe! Ni är väldigt vackra tillsammans! Hejar på er!

  Du får gärna lägga upp lite bilder på sitt hus/rum/garderob med massa bilder! Jättekul att läsa! 🙂

 • Annika skriver:

  Helt otroligt vackra människor! Går ju inte ens att förställa sig hur eventuella barn skulle se ut..söt-chock förmodligen! 😉

 • anette skriver:

  Alltså vilken FIN kille!
  Snygg!
  Verkar HELT underbar!
  Och han har träffat en tjej som är PRECIS lika som ovan skrivet om honom.
  Va rädd om varandra och släng aldrig in handduken utan att kämpat först,vet av egen erfarenhet.
  Det är inte grönare,bortse nu från otrohet och att kärleken dör ut.

 • Kim skriver:

  Ok du började gråta för att du lade av en prutt. Snacka om orimligt.

 • Vilket sjukt gulligt inlägg!! Låter helt fantastiskt!

 • helena skriver:

  Det är så roligt att läsa om dig och Philippe! Ni verkar verkligen vara the perfect couple 😀 Fler inlägg om er önskas!
  Jag undrar hur det var för honom när ni blev tillsammans att komma in i en kändisfamilj och hamna i tidningarna? Tog han det med ro eller har det varit jobbigt för honom att helt plötsligt blivit känd som ”Bianca Wahlgrens pojkvän”? Hur var det när han träffade din familj för första gången? 🙂
  Kram på dig!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *