FAMILY DINNER

DSC03118
DSC03120
DSC03121
DSC03119
DSC03125
DSC03123
DSC03143
DSC03127

DSC03139
Dinner at Nonno and Nonna a couple of weeks ago 

För några veckor sedan så var jag, Benjamin & Linnea hos farmor & farfar (vi kallar dem nonno & nonna som det kallas på italienska). Super mysig kväll där vi åt mängder av mat, fick tyvärr inte med allt på bild då vi hoppade på tallrikarna så fort maten kom, som vanligt haha. Jätte gott var det iallafall och super mysigt att få hänga med dem och även farmors syster lite. Händer ju alldeles för sällan. Efter middagen somnade vi ungdomar i soffan i typ 2 timmar medan de äldre satt kvar och pratade vid bordet haha. Borde ju vara tvärtom??

Måste ta med mig Phillipe nästa gång han är i Stockholm så han får smaka hennes mat!!! Det är ju faktiskt ifrån henne vi alla fått kärleken för det italienska köket. Hon är liksom ”the original chef”.

Puss!

5 reaktioner på “FAMILY DINNER”

 • vera skriver:

  Gud så gott det ser ut!!

 • Olivia skriver:

  Vilken fin tröja du har! Var kommer den ifrån?

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Härligt att ni varit och hälsade på farmor och farfar ( Nonno och Nonna ) Jag träffade din farfar inne i Hallonbergens centrum den dagen jag varit hos tandläkaren och det var kul att han kände igen mig för vi bor ganska nära hälsa från mig <3 Kram

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Härligt att ni varit och hälsade på farmor och farfar ( Nonno och Nonna ) Jag träffade din farfar inne i Hallonbergens centrum den dagen jag varit hos tandläkaren och det var kul att han kände igen mig för vi bor ganska nära hälsa från mig <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *