TBT

IMG_4595
IMG_4597
IMG_4592

 

 

IMG_4606
IMG_4614
IMG_4622
IMG_7048
IMG_7075
IMG_7049
IMG_7050
IMG_7021
IMG_7072
IMG_4631

IMG_4629
My dream house 

En liten tbt till i Februari då vi var i Thailand och just denna dagen åkte till Melinas (hon som gör mina naglar & även en god god vän till familjen) pappas hus som han bor i i Thailand med sin flickvän och deras son. HUR FINT ÄR INTE DETTA HUS?!?!

Vi blev helt blown away när vi kom fram! Så jädrans makalöst fint med vacker utsikt, basketplan, golfbana, bowlinghall, gym, bio, vattenfall…. you name it! Oliver fick stå för lunchen som var utsökt! Och när vi snackar om utsökt… HUR söt är inte deras lilla vovve Carlsson?!?! Ville ta med mig honom hem <3

Hade gärna flyttat in där som barnflicka! Dem har ju ca 7 sovrum så man skulle ju få plats om man säger så haha!

Nu tv-mys i soffan med Dino och sedan dusch & sova. Puss!

 

3 reaktioner på “TBT”

 • Eva skriver:

  Åker ni till Thailand i vinter med? Om du tycker det är tråkigt här ibland så kan du väl ta en sväng ner till din pappa och få lite värme och ombyte. Fast de är väl lite ”vinter” där med men inte som här. Kram 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Nej det blir någon annan destination denna vinter. Vi har suttit och klurat ut det idag faktiskt 🙂 Ja pappa hade jag gärna åkt till. Det är som en svensk sommar där just nu. Men åker ju till London till Phillipe så ofta nu så kan tyvärr inte dra till pappa också då jag har Dino att tänka på 🙂
   Puss!

 • OM skriver:

  du kollar på film bör du kolla skäck komedin the Voices, herregud va annorlunda man sitter som en livrem o kollar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *