I N S P O

11056982_587149611422263_1419142151_n
Just some inspo for y’all 

Jag vet faktiskt inte om jag har postat detta collage jag gjorde för ett tag sedan men aja, jag lägger upp det igen isånnafall hehe. Dessa outfits är bara SÅ jag! Även om jag aldrig haft på mig shorts eller ofta bär magtopp (har lite komplex att arbeta på) men det skriker ändå Bianca i min hjärna.

Godmorgon btw. Idag ska jag in till stan och göra mina naglar hos min grymma vän Melina på Serenity Stockholm och sen vet jag inte riktigt vart dagen tar vägen. Skulle egentligen på en lunch med MakeUpStore men vad tvungen att strunta i det då det krockade med nageltiden. Blir kanske lite fika med vänner efter och sedan Cafe Opera ikväll. Så glöm inte att maila mig till [email protected] om ni vill upp på listan (18års gräns) ikväll.

Puss!

5 reaktioner på “I N S P O”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *