BLACK AND WHITE FILTER

12212256_685636231573600_1206275624_n
Selfie game 😉 

Lite selfies ifrån en tid tillbaka, typ i våras när jag stod i toaletten på pappas restaurang La Perla i Palma haha. Hur mycket älskar man inte selfies hehe. Skämt åt sido 🙂 Men får ofta frågan om vart jag redigerar mina bilder till Instagram. Jag gör det alltid med användning av just Instagrams egna filter och redigerings material där. Tycker dem är grymma och dem utvecklas ständigt. Sen när jag ska ha svartvita bilder (som här) så gör jag det i appen Pomelo. Tycker de har utan tvekan dem bästa filtrerna (stavning?) för svart vitt. Så nu vet ni det 🙂 Här ser ni 2 olika filter som jag har använt. En lite grövre variant och en lite renare och mer jämnare.

Puss!

 

2 reaktioner på “BLACK AND WHITE FILTER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *