NEED SOMETHING NEW

12188783_685749458228944_1941485510_n
So bored with my hair atm… 

Godmorgon! Vaknade lite senare idag då jag hade en hemsk natt inatt. Jobbade på Cafe Opera och drack endast Loka & Redbull, drack alltså inte en enda droppe igår. Men mitt ifrån ingenstans så började jag må sjukt illa så jag tillochmed kände att jag skulle spy och började skaka, så jag bestämde mig då för att åka hem. Väl hemma hade jag jätte svårt att andas & somna. När jag väl somnade drömde jag världens värsta mardröm vilket gjorde mig extremt rädd, vilket sen ledde till att jag inte kunde somna förrän kl 06.00 imorse…..!! Men nu är jag vaken och mår bättre haha. Så konstigt!

Apropå bilderna ovan så är det lite inspiration till mig själv då är jag är extremt irriterad på mitt hår just nu. Det är torrt, livlöst, tunnare och kortare än vanligt! Vet att håret ”dör” lite nu när vintern kommer men fasen vad segt det är. Mitt hår har alltid varit extremt tjockt, glansigt och långt men nu så bara går det åt andra hållet. Jag tappar jätte mycket hår varje dag, det är sååå torrt och det blir bara kortare och kortare… Irriterande!! Vill så gärna sätta i extensions men kommer inte göra det. Men oj så skönt det vore med lite fylligare hår!

Men som tur är ska jag till Elif (min frisör) på lördag för att göra en Olaplex behandling så då blir det förhoppningsvis lite bättre 🙂

Puss!

 

7 reaktioner på “NEED SOMETHING NEW”

 • Emmie skriver:

  Vilken frisör går du till? Varit sugen på en olaplex behandling också nämligen. Vet du vad dom tar för behandlingen?

  Kram!

  • biancaingrosso skriver:

   Jag går till Elif på Serenity Stockholm på Riddagargatan 10. Google dem så hittar du alla deras priser där 🙂

 • Olaplex kan jag verkligen rekommendera! Gjorde enorm skillnad på mitt hår 🙂

  Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon ”hälsoblogg” du tycker väldigt mycket om eller har några egna tips när det gäller hälsan ta en titt hos mig och tipsa!
  http://hajnal.se

 • Malin skriver:

  VIlka fina inspobilder 🙂 har själv långt hår, rekommenderar olja och inpackningar, samt sova med fläta och undvika värmeprodukter, sprayer och mycket tofsar/knutar.

 • Poijas skriver:

  Alltså Loka med frukt gör att man mår illa om man har kass magge, får du/vi ont i maggen så brukar jag dricka vatten så det blandas ut med magsaften, sen Red bull kära Bianca, koffein ger hjärt daller så man kan skaka, du måste ät nått gräddigt innan du går till Operan. Frukt och kaffe o socker mår man illa av om man är mag tråkis. Apelsinjuice är magsårs öppnare, Expressen chef fick cancer o började dricka apelsinjuice, det blev e stort magsår av plus cancer. en del år sen men nej nej inte sånt Bianca. Stötta magsaften innan du kör ner råa saker. Havregröt är bra. Havredryck.

 • anette skriver:

  Jag tycker ju inte du har tunt hår,ser jättefint ut.
  INTE extenstions ,,det är inte fint alls tycker jag.

 • Anne skriver:

  ”Biverkningar som kan uppstå när man har druckit för mycket Red Bull kan vara till exempel darrningar, illamående, yrsel, hjärtklappning, stirrighet, sömnsvårigheter, kräkningar, ångest eller nervositet och magont. I vissa fall kan man även få hjärtattacker. När den välsockrade och koffeinrika drycken går ur kroppen finns det även risk för blodsockerfall.”

  Det kanske var en ångestattack som gjorde att du kände att du inte fick luft. Sköt om sig lite bättre unga dam! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *