FAVORITE ”FAST FOOD”

_DSC0830
_DSC0834
_DSC0827
_DSC0833
_DSC0821
_DSC0824
_DSC0831
_DSC0829
IMG_2747
_DSC0836

_DSC0837
My favorite ”fast food” place in Stockholm 

Igår tog jag med mamma till mitt absoluta favvo ”fast food” ställe i Stockholm, nämligen Ichaicha i Modd Gallerian. Det är så satans gott där, billigt och tar mindre än 3 minuter att få maten. Snabbare än donken liksom (!!) Du får välja protein, kolhydrat och sås själv där du även kan se kaloriintaget på menyn, perfekt för dem som tänker på kosten liten.

Jag är besatt och går dit ofta. Ni bara måste testa det om ni i Stockholm!! Jag beställer alltid kyckling, ris & teriyakisås eller lax, zuccininudlar & teriykisås om. Mums!

Btw, såg att någon ville ha restaurang tips för lunch/middag här i Stockholm. Jag gjorde ju en sådan för ett tag sedan men jag kan sätta ihop ett litet collage med lite tips om det skulle önskas?

Puss!

9 reaktioner på “FAVORITE ”FAST FOOD””

 • Å mums. Åt där sist jag var i ”storstan”. Supergott 🙂

 • Karin skriver:

  Det hade vart kul om du kunde skriva en lista med matställen i Göteborg med. Du borde ha lite erfarenhet som vart där med din pojkvän några gånger! Hade vart så kul att se vad du gillar här nere, behöver inspiration!! Kramar på dig

 • Ola Sandström skriver:

  Hej Bianca!

  Bor inte själv i Stockholm men är där ibland på jobb o så. Har du testat Yuc Mexican på Odenplan, supergott om man gillar Mexikanskt. Annars så är Griffins Steakhouse en favorit. Du har säkert testat som men det var mina tips. Kram och tack för en Nice blogg

  Östersundsbo

 • Sara skriver:

  Älskar din gråa polo! Var är den ifrån?

 • Ida skriver:

  Hejsan!
  Din blogg och din mammas blogg är så bra! Gå in flera gånger per dag för att läsa mer mer o mer. Älska när ni lägger upp bilder på mat när ni är ute eller lagat hemma! Du känns som en väldigt stark trygg tjej som varit med om en del den senaste tiden men ändå kommit tillbaka starkare än någonsin! Jag få så mycket inspiration av dig som bloggläsare. Jag ska till Stockholm nästa helg så vill du tipsa om bra matställen här på bloggen igen och vad finns det för kul man bara måste göra!
  Kramar

 • Lisa skriver:

  Älskar också stället 🙂 Så fräscht och bra med många valmöjligheter!
  Tack för en bra och inspirerande blogg, alltid kul att gå in och läsa den!

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca det vore jätteroligt om du gjorde en liten bok eller ett häfte med alla trevliga restauranger i Stockholm som man kan ta med sig som turist när man ska till Stockholm vore roligt skulle lätt betala en slant för ett sådant jag gillar din blogg

 • Johanna skriver:

  Hej! Jag skulle jättegärna uppskatta något tips på en bra restaurang som lämpar sig för par, dvs lite mysigare miljö och där det inte är alltför fullt med folk. Ska nämligen till Stockholm med min pojkvän och bo på hotell när han fyller, vill att allt ska gå perfekt men har verkligen ingen koll på staden! Helst inte jättedyrt då jag redan spenderat en del på denhär helgen. Behöver man boka bord i förväg? Vi ska bo centralt. Skulle vara jättetacksam! Du har en grym blogg och är så otroligt vacker, hoppas att allt är bra med dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *