NEW GOODIES

_DSC0849
_DSC0852
_DSC0853
_DSC0855

_DSC0856
New goodies for my hair <3 

Godkväll gott folk! Jag sitter just nu i soffan med Dino och Theo och kollar ”Fest Hos Bindeldt” med mamma, Sofia & underbara Charlotte. Tre grymma tjejer!

Btw, fick ett mail häromdagen ifrån detta märke O&M om jag ville testa på deras produkter och självklart sa jag JA! Prickade perfekt in nu när jag har en dålig relation med mitt hår 🙂

Det är alltså ett hårkit ifrån australienska Original Mineral som är produkter baserade på naturliga mineraler samt essentiella oljor. Dem är fri ifrån sulfatet, parabener & andra allergiframkallande ämnen. Innehåller vitamin B5, rosmarin samt salvia. Särskilt anpassade för normalt till färgat hår och det ska ske magi redan efter 1 tvätt (!!)

Det kom även med en intensitvt återfuktande mask Seven Day Miracle som verkar djupt på skadat hår. Den ska verka i 15 minuter och där kommer timglaset in haha, så smart! Ska bli så najs att testa på dessa produkter! Påminn mig om att tala om för er vad jag tyckte sen efter tvätten 🙂

Puss och godnatt fina ni <3

 

5 reaktioner på “NEW GOODIES”

 • Ajten skriver:

  Kokosolja är jättebra för håret

 • Synskadadebrori skriver:

  Hej Bianca tänkte kolla vilket hårvax/gele du helst ser att en kille använder har du nån favorit? Hoppas att du sover gott inatt kram ❤️

 • S skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar om du har beställt något av Balmain x HM.s plagg? De är dösnygga!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Nej tyvärr har jag inte det. Kände inte något starkt sug till något i kollektionen tyvärr 🙂 Sen tycker jag det är tråkigt att klä mig i något som A L L A andra klär sig i 🙂 Kram

 • Maria skriver:

  Har testat O &MS produkter i över ett år nu. Kan verkligen rekommendera dem. De är så bra. Håret känns så fräscht efter tvätt. De är även dryga speciellt om man har kort hår. Hoppas du också kommer gilla dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *