SYSKON KVÄLL

IMG_6886
Ändring av planer 

HEEEEEEEJ!! Haha hysterik! Dagen har sett ut så att filminspelningen blev ändrad till Måndag istället så jag gick till Sturegallerian och mötte upp Saga på lunch på Escalier som sedan blev till vin på deras uteservering och väl där kom det fler och fler kompisar. Mått jättedåligt över en grej som hände imorse så var skönt att få gråta ut lite och sen bara umgås med vänner <3

Nu är jag hemma hos Oliver och vi sitter mätta som galningar i soffan efter att ha ätit hans pasta till middag. Nu ska vi sätta på en rulle och käka lite mer hehe. Jag var hungrig som satan när jag gick i butiken så köpte med mig lussebullar, kanelbullar, donuts, popcorn, mangosorbet, mandariner & ost & oliver….. Vet inte riktigt hur vi ska ned allt det men vi ska försöka haha.

Puss på och ha en grym fredag kväll nu fina fina ni <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *