EASY AND DELICIOUS

IMG_2371
IMG_2372

IMG_2373
A simple salad that only takes 5 minutes

God morgon hörni! Gjorde denna sallad för några veckor sedan på det vi hade i kylen. Och det blev ju faktiskt jätte gott.  Jag tog det jag egentligen brukar ha på mina mackor och gjorde det till ett nyttigare alternativ i form av sallad istället haha. Jag är ju en riktig sucker för buffalo mozzarella och mortadella så enligt mig var det här svin gott haha.

Det är alltså kort och gott buffalo mozzarella, mortadella, salami, tomater, stekta zuccinis och skivade basilika blad. Höll över olivolja och salt och där har du den snabbaste salladen ever haha. Man kan såklart lägga till massa som kronärtskocka och annat men detta var vad vi hade hemma 🙂

Idag så ska jag sätta mig och ta tag i massa mail och annat som har med bloggen att göra och sen in till stan. Puss!

 

4 reaktioner på “EASY AND DELICIOUS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *