OLAPLEX TREATMENT

_DSC0901
_DSC0905

_DSC0904
Before

_DSC0902
_DSC0906

 

Så i lördags var jag alltså hos min bästa bästa frisör Elif och gjorde en Olaplex behandling. Mitt hår har alltid varit ganska torrt och blir extra torrt på vintern. Det typ dör liksom. Volymen, glanset, mjukheten och allt det där bara försvinner och det blir även väldigt frissigt samt väldigt elektriskt som är typ det värsta jag vet. Jag kan väl bara kort och gott säga att Olaplex är min enda räddning nu under vintern.

Inte bara det att gör håret mjukt, återger lyster och tar bort frissigheten så är det även ett grymt redskap för frisören att använda sig vid färgning av håret då denna hjälper processen att inte förstöra håret.

12231164_687503948053495_2045682927_n

Resultatet, SÅ NÖJD 🙂

Här ser ni vilken skillnad det gjorde på mitt hår! Så glansigt, lent och exakt så som jag vill att mitt hår ska vara. Om ni undrar varför mitt hår fick olika färger här så är det ljuset som var olika bara.

Men jag kan verkligen VARMT rekommendera denna behandling för håret. Det är bara att ringa och boka tid hos Elif på 08-20 10 33 på Riddagaran 10 mitt i stan samt följa henne på Instagram @elifharman1 där hon lägger ut bild ifrån hennes kunder. Stor inspiration ifall du är sugen på ny hårfärg, hon är grym på färg!!

Och angående mitt förra inlägg. Jag tog bort det då jag fick en del elaka kommentarer av vissa människor som tror sig känna mig och mitt liv…

48 reaktioner på “OLAPLEX TREATMENT”

 • Lisa skriver:

  Så det är din fina mamma som det gäller alltså, lågt…

 • Heléne skriver:

  Den attityden kommer inte ta dig långt. Du skriver ett superdramatiskt inlägg och knyter offerkoftan på dig så hårt du bara kan. Sen dramatiserar du ännu mer bara för att inte alla klappar dig på huvudet!?

 • clara skriver:

  fy fan för elaka kommentarer! vill bara säga att du ger mig inspiration i dina inlägg, du är otroligt vacker och jag älskar att läsa din blogg:) jag vet att det är svårt att inte ta till sig det negativa som skrivs i kommentarerna men tänk på vad det egentlighet är för människor som trycker ner på folk genom elaka kommentarer i sociala medier, dummisar.
  puss o kram hoppas du mår bättre imorgon:))

 • Maria skriver:

  Synd att du tog bort inlägget, det var så ärligt skrivet o kom från hjärtat… Men förstår att det kan vara jobbigt med vissa kommentarer…..du är så fantastiskt vacker!!! Är det dyrt med olaplex o hur ofta rekommenderar du att man gör det! ?

 • Elli skriver:

  Synd att människor ska komma och tycka och tänka hela tiden… du ska kunna skriva vad du vill på DIN blogg utan att få massa skit. Jag hoppas att du mår bättre snart och tar dig upp till toppen igen! Omge dig med människorna du älskar och som älskar dig tillbaka!
  Och trots alla dumma kommentarer från folk som tror sig veta bättre så finns vi också här, som gillar dig och känner med dig. <3

 • Hanna skriver:

  Om det är din mamma du menar så sjönk du rejält i mina ögon! Sånt tar man privat och särskilt när man är kända och vet att mycket av det man skriver ofta hamnar i skvallerpressen.

 • Sara skriver:

  Bianca du ska inte kalla oss tröga, elaka, idiotiska. Vi lämnar bara kommentarer vad DU har skrivit. Det handlar om din mamma och dig. Hela din värld har rasat, ligger och gråter så har hela ditt liv varit skriver du. Sen gör du ett inlägg om ditt hår som och inget har hänt. Läste inlägget trodde det var en trettonåring som hade skrivit. Ta dig i kragen och skyll inte på alla andra, ta ansvar när svaren inte passar dig. Du skriver att du mått dåligt i hela ditt liv till och från, då måste du söka hjälp.

 • Anna skriver:

  Någon har redan kanske mailat P vad du har skrivit.

 • Sara S skriver:

  Att ni som skriver idiotiska kommentarer inte skäms, man mår ju lite illa över er och det ni skriver. Bianca ska kunna skriva vad hon vill på sin blogg utan att folk ska sitta och spekulera och därefter skriva sårande kommentarer. Mår illa av er idioter, något saknas säkert i era liv annars hade ni inte suttit och tryckt ner andra.

 • Ella skriver:

  Vad slrev ho?? Blir jättenyfiken

 • Mia skriver:

  Jag läser din blogg varje dag och tycker om den.Det senaste inlägget var därimot väldigt onödigt.Sådant tar man privat. Dessutom kommentaren i det här inlägget som du har tagit bort nu,Ja,det gäller inte pappa i alla fall.Är det mamma du har problemmed så ta det med varandra eller sök hjälp.Skriv inte sådant på bloggen! Sedan vet du ju hur skvallertidningarna snappar upp allt

 • Mia skriver:

  Jag läser din blogg varje dag och tycker om den.Det senaste inlägget var därimot väldigt onödigt.Sådant tar man privat. Dessutom kommentaren i det här inlägget som du har tagit bort nu,Ja,det gäller inte pappa i alla fall.Är det mamma du har problemmed så ta det med varandra eller sök hjälp.Skriv inte sådant på bloggen! Sedan vet du ju hur skvallertidningarna snappar upp allt!!!

 • Malin skriver:

  Oavsett vad eller vem som var orsaken till inlägget du tog bort så verkar det vara hög tid för dig att växa upp! Och det rejält. Du är 21 år och har ingen vettig sysselsättning och har inte ens gått ut skolan. Och sen beter du dig som en fjortis så fort du mår dåligt , istället för att ta tag i och ta ansvar för sitt eget liv. Och som flera andra skrivit, ta det privat om det rör familjen.

  • Johanna skriver:

   Vilken tur att du på ett så konstruktivt och moget sätt då kan visa Bianca hur man beter sig ”vuxet”.
   Att raljera över någons jobb och kalla någon för ”fjortis” is the way to go tydligen.
   Bra jobbat, hoppas att du är nöjd med din insats!

 • Malin skriver:

  Men ge er för fasen.
  Nättroll det är vad ni är.
  Lägg av. Nu.

  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Pernilla skriver:

  Men HALLÅ, en ung vuxen berättade hur jobbigt hon har det. O hon är inte ensam om det, måååånga mår dåligt runt omkring oss. Vilka är ni att sitta bakom era skärmar o spekulera o skriva elaka ord till Bianca. Mår ni bättre då? Tror ni Bianca mår bättre?

  Coachning o peppning i all välmening är ju skönt att se men flera av er skriver oerhört respektlöst, dags att be om ursäkt och bemöta Bianca med respekt!

  O till dej Bianca, kram
  // Pernilla

 • Issa skriver:

  Men jag förstår inte varför du skulle lägga ut der överhuvdtaget ? Du smutskastar ju bara din egna mamma. Sådant får man ju lösa privat :s jag hade aldrig kunnat skriva något sådant oavsett hur mycket jag tjafsat med min mamma eller annan familjemedlem.

 • Lalla skriver:

  Skärp dej.

 • Klara skriver:

  Hallå där alla bloggläsare!!
  Måste bara säga att jag brukar läsa din blogg och du är en stor förebild för mej..Men nu sjönk du faktiskt i mina ögon.. de är då fel tycker jag att lämna ut någon som står dej nära på detta sättet.. Ta de öga för öga ist, för att lämna ut personen så..

 • Jennie skriver:

  Om du mår dåligt kanske du ska åka till pappa och bo där och jobba hos honom. Kan inte vara lätt för din mamma att ta allt som hon fått göra under alla år. Dessutom är du ju pappas flicka så miljöombyte borde vara bra och flytta hemifrån när du kommer hem igen. Lycka till och hoppas du snart du mår bättre!

 • Sofie skriver:

  Men Gud! Fy vad arg och ledsen Jag blir när jag läser kommentarerna här. Hur fan kan man sparka på någon som redan ligger? Alla har vi dippar i våra liv någon gång, och Bianca väljer att skriva av sig på sin blogg, passar det inte just dig så dra.

  Bara för att hon är öppen och ärlig betyder det inte att hon inte är vuxen, snarare tvärtom. Och i och med att Bianca skrev hen så är det ingen som vet vem det handlar om, så sluta spekulera! Låt henne skriva av sig i sin blogg, det är inte mer än rätt.

  Usch, spyr på er som kan kläcka ur er så fula spydiga kommentarer! Riktiga troll är vad ni är och det är såna som ni som ska rensas bort ifrån internet. Idioter rent ut sagt! Det är NI som ska växa upp.

 • Karin skriver:

  Till alla moraltanter här:
  Vad är det korrekta med att kasta skit på någon, för att den kastar skit?
  Dubbelmoral någon????

 • Hanna skriver:

  Vad ni har för eventuella problem inom familjen lägger jag mig inte i och är övertygad om att ni löser på nåt sätt. Däremot känns din attityd och inställning extremt omogen. Du skriver långt och utförligt om hur dåligt du mår. Och ja, alla har svackor och dippar ibland, vissa djupare än andra och för vissa är det säkert en jättestor hjälp att skriva av sig. Däremot genomsyrades hela ditt inlägg av hur synd det var om dig och att precis allt är en annan människas fel. Där ligger din omognad och brist på ansvar. Att bara göra sig till offer, spela martyr och aldrig se sin egen del utan skylla allt på andra och tycka synd om sig själv kommer inte hjälpa dig ett dugg.

  • anonym skriver:

   Hanna. Nu har vi läsare ingen aning om vem detta handlar om eller exakt vad denna person har gjort. Jag hoppas du kan förstå att man i många fall inte bär ansvar då någon annan behandlar en dåligt. Skulle du också be ett våldtäktsoffer att ta ansvar för det som hänt?

  • biancaingrosso skriver:

   Om jag skulle skriva ALLT som har hänt så skulle det bli väldigt långt. Och helt ärligt så vet du absolut ingenting om vad som hänt/händer! Du må tycka att jag är omogen som skriver att allt är 1 persons fel. Men då får du tycka det för du vet ju faktiskt inte hur det egentligen ser ut. Därav tar jag inte till mig din kommentar.

   Och brist på ansvar. Det är just därför denna person irriterar mig för allt jag gör är att ta ansvar men inte får något tillbaka… Och skylla på andra är något jag inte gör men i detta fallet så är det jag som ber om ursäkt, jag som erkänner mina fel och den andra personen i fråga inte gör det och aldrig gjort.

   Som sagt, du har ingen aning om vad som pågår!

 • Camilla skriver:

  Haller med Sofie! Hen ar ju man eller kvinna, kille eller tjej..kan vara en kompis tex…
  Och igen sa trist med alla elaka kommentarer da Bianca bara vela skriva av sig, liksom let it all out!
  Krya pa dig fina Bianca och strunta i alla som har ngt elak att saga!
  Din blogg e sa fin och du ar sa vacker!
  Keep it up!
  Kram
  Camilla

 • Ella skriver:

  Kan nån berätta vad de stod i inlägget?!

 • V E N D E L A skriver:

  Ditt hår!!! SÅ fint Bianca!! Puss

 • olof skriver:

  Fattar inget….åker till tippen o dyker efter kaffepåsar.

 • anonym skriver:

  Alltså sluta med att lägga skit på Bianca. Ja hon skrev ett inlägg om att hon mådde dåligt, ja och? tror ni att det bara är hon som gör det i hela världen nope! Ni också, alla har vi känslor mer eller mindre. Kanske inte var smart att skriva just på sociala medier när det finns idioter som er som kan bara lägga mer skit eller någon skvallertidning tar detta som en fördel. Bara bra att inlägget är borttaget för Bianca och hennes omgivnings bästa. Väx upp ni som lägger skit, ni är typ i sandlådenivå!

  Hoppas att du mår bättre snart <3 Kram

 • anonym skriver:

  Alltså sluta med att lägga skit på Bianca. Ja hon skrev ett inlägg om att hon mådde dåligt, ja och? tror ni att det bara är hon som gör det i hela världen nope! Ni också, alla har vi känslor mer eller mindre. Kanske inte var smart att skriva just på sociala medier när det finns idioter som er som kan bara lägga mer skit eller någon skvallertidning tar detta som en fördel. Bara bra att inlägget är borttaget för Bianca och hennes omgivnings bästa. Väx upp ni som lägger skit, ni är typ i sandlådenivå!

  Hoppas att du mår bättre snart <3

 • Lina skriver:

  Vad är det med er människor, alla mår väl dåligt ibland, sluta ösa skit över en oskyldig tjej! Ta en titt på er själva istället för att klanka ner på någon annan. Är ni så mycket bättre själva? Bianca det är din blogg och du har rätt att skriva av dig om hur DU mår, ingen som kan säga vad so. Är rätt o vad som är fel. Om du har problem med en person som behandlar dig dåligt så ÄR DET INTE DITT FEL, och som sagt, din blogg, du har rätt att skriva av dig även om personligare saker. Ni som påstår att det är bincas mamma, kanske ni som skall växa upp och sluta dra ogrundade slutsatser, ingenstans skrev hon att det handlar om henne mamma.

 • Eva skriver:

  Hoppas allt löser sig Bianca! Jag känner inte dig men du verkar va en go och hjälpsam tjej. Angående inlägget så mig veterligen är detta din blogg och du får skriva av dig!!
  Kram fina fina du 🙂

 • Ida skriver:

  Bor man hemma så är det mamma som bestämmer, annars kan man flytta till eget boende. 21 år och bor hemma!!! Varför flyttar du inte till eget boende? Du har aldrig svarat på den frågan. Väx upp, P har flyttat till London och studerar. Man kan inte bara ligga och böla när det går emot dig. Man kan undra hur det kommer att bli i framtiden med dig och P…….

  • anonym skriver:

   Ida – jag tycker att du ska läsa din kommentar och fundera ordentligt på hur du är som människa. För mig är det obegripligt hur man kan vara så fruktansvärt okänslig. Jag blir rädd för mänskligheten när jag tänker på sådana som du. Att du känner att det är nödvändigt för dig att ta dig tiden att skriva en elak kommentar till en annan människa säger så mycket mer om dig än om personen du kommenterar.

 • Alltså nu blir jag riktigt jävla pissed off på alla idioter som kommenterar här. Låt Bianca skriva vad fan hon vill på HENNES blogg, det är HENNES blogg. Om hon skulle få konsekvenser från pressen så ska väl ni skita i det, ni får inte skit för det. Men att ni klagar på hur hennes liv ser ut. Att hon inte har utbildning, bor hemma och all den skiten. Jag själv har ingen utbildning och jag bor fortfarande hemma. Dock har jag flyttat hem IGEN. Men vad fan. Tusentals människor är utan utbildning. Varför skulle annars Arbetsförmedlingen säga: Ni som är under 25 med utbildning och ni som är under 25 utan utbildning. Det där ”och” skulle inte finnas om ingen utbildnign var så jävla hemskt. Jag tycker där emot att ni ska gå och skaffa er nya liv, tydligen har ni inga vettiga då ni spenderar kvällarna med att trycka ned henne. Och ni har fan ingen jävla aning om vem hon pratar med. Det behöver inte vara någon i hennes familj över huvudtaget. Vissa av er skriver ”Din mamma” som är ni är på det klara med att det är hon. Ni äcklar mig allihop.

 • majken skriver:

  Hej Bianca. Följer din och din mammas blogg. Mest för att jag är lite nyfiken på det lever. Hur du tänker och funderar. Varför livet blir på olika sätt. Läser massor av bloggar. Mycket för att ta reda på vilka signaler man vill ” sälja ” ut. Vad som står för vad helt enkelt. Jag är änka i din mammas ålder. Har två barn 26 och 23. En arbetar som akutläkare på Karolinska , en är journalist. Båda flyttade hemifrån i 19 årsålder med mina fulla support. Det jag tycker verkar osunt i er familj är att ni inte bryter er loss från varandra och skaffar ett eget liv. När jag läser om dig som inte gått färdigt gymnasiet och funderar över att jag ska aldrig ändå jobba med något sådant så tycker jag lite synd om dig. Du skriver långa blogginlägg på en ibland väldigt dålig svenska . Gör både syftningsfel och stavfel. Får inte ihop trådarna som du skriver. Oavsett vad du ska jobba med i livet är det jätteviktigt att du kan uttrycka dig ordentligt. Gå färdigt gymnasiet så fort du kan . Bryt med din mamma för ett tag. du kan inte bo med hemma med henne för att du älskar din lillebror. Gör något eget. Tips från coachen…

  • Melinda skriver:

   Vad ger dig rätten att kommentera hennes liv bara för att det inte passar in i det mönstret som dina barn levt med skola och bostad. Så länge man kan försörja sig själv, är lycklig och gör det man gillar så tycker jag att det är det viktigaste. Sen vill jag bara poängtera att det råder en STOR bostadsbrist i Sthlm och att bostadsrätterna är otroligt dyra, kanske inte det lättaste för en 21 åring att köpa själv.

  • biancaingrosso skriver:

   Att ditt tips är att jag ska bryta med min mamma…. Kommer aldrig göra det <3

 • Linda skriver:

  Väldigt väldigt bra skrivet Majken.

 • majken skriver:

  Hej igen fina Bianca. Vill bara förtydliga mig. Jag tror verkligen inte att det är bra att ” trivas ” hemma när man är 21 år. Oavsett hur mycket man älskar sina föräldrar och syskon. Du skriver att du inte är där mentalt men jag tror att för att du ska må bra på riktigt måste du bryta med din familj på något sätt. Skaffa dig något helt eget. Se framtiden an och inte hålla fast vid något dysfunktionellt. ( Du kanske inte vet vad det ordet betyder och jag vill inte på något sätt raljera över om du inte förstår ) Men tänk vad härligt när man lär sig nya saker, när man helt enkelt lär sig förstå andra saker i livet. Du verkar ju så i grunden godhjärtad och omtänksam. Släpp ditt utseende…Man måste vara smart också för att komma någon vart. Ju mer mer blogginlägg om sminktips och hårstyling gör ju bara att ingen tar dig på allavar. Hoppas att du inte blir sårad av detta inlägg. Det är skrivet från med en med gott hjärta och som vet att man kan resa sig efter tuffa smällar i livet. Kram på Dig !

 • Malin skriver:

  Jättebra skrivet Majken! Att sen Bianca väljer att misstolka din kommentar säger mer om henne. Att vara så osjälvständig i vuxen ålder är inte sunt. Jag flyttade hemifrån två dagar efter min student, men det innebar knappast att jag bröt med mina föräldrar, däremot växte jag som människa och hittade mig själv. De flesta fattar nog exakt vad du menar, men vill man inte förstå så vill man inte.

 • Linnea skriver:

  Okej.. har aldrig tänkt att jag skulle kommentera…
  Men när jag ser på alla kommentarer där människor skriver vad du borde göra gör det lite ont i mig.
  Du har familj och vänner runt omkring dig, är det någon som ska ge dig tips är det dem, de som känner dig på djupet.

  En boost till dig Bianca… Ta till dig vissa av kommentarerna, men innerst inne vet du att det är din familj och dina närmsta vänner som du kan bolla kommentarerna med för att se vilka de är du ska slänga rakt i soptunnan och vissa som ska göra dig starkare.
  Lycka till i framtiden!!

 • majken skriver:

  Mina barn har aldrig brutit med mig. Vi har en enort god kontakt. Pratar i telefonen minst var tredje dag. Vad som är skillnaden tror jag att mina barn har varit otroligt självständiga utan att på något sätt vara spydiga mot mig eller självupptagna. När jag sålde mitt hus och köpte en fina lägenhet i centrala Göteborg var det mina barn som organiserade allt. Både är lite lika din mammas kompis Susanne. De borrar, bygger och bygger smarta förvaringslösningar. De vet vad de vill i livet ovh har tagit sig dit rent karriär och jobbmässigt. När jag menar att du måste bryta med din familj så innebär det inte att ni inte ska ha en god relation längre. Jag och mina barn är inte kompisar. Jag skulle aldrig ge dem råd. Mest för att jag aldrig behövt. Om de mot förmodan skulle vilja ha råd skulle de få det. Men det har aldrig hänt att de frågat. Jag tror på att man ung som gammal får självfötroende genom att lösa saker själv. Sist men inte minst man bryter inte med sina föräldrar för att man gör andra val i livet än vad som förväntas av en. Häls Majken

 • Linn skriver:

  Läste idag att Åsa och Emilio Ingrossos dotter hade kommit in på musikhögskolan. Stort grattis till denna vackra flicka!

 • Marie A skriver:

  Herregud sitter ni och skriver att hon ska bryta med sin familj och sin mamma att det inte är sunt att bo hemma vid 21 års ålder men herregud, det är upp till Bianca om hon väljer att bo hemma, det är ju Pernilla och Biancas sak, måste folk sitta och kasta skit på henne, om ni nu inte gillar det hon skriver så kan ni väl läsa andra bloggar istället då , jag hoppas att du snart är tillbaka igen Bianca jag gillar din blogg , tycker att det är roligt med lite olika tips med allt från sminktips till kläder och annat med, jag tycker att det är tragiskt att det sitter andra och skriver en massa nertryckande saker , dom får väl helt enkelt läsa andra bloggar som dom gillar istället då och sluta kritisera dig och din blogg jag gillar den krya på dig Bianca och det med att hon inte kan uttrycka sig som det var någon som skrev, det är väl inte säkert att du som skrev det är bättre på stavningar mm alla skriver vi väl fel emellanåt, det är väl en struntsak. Alla vill inte gå gymnasiet alla är inte plugghästar eller känner sig motiverad att sitta och hänga över böcker, alla är olika i det fallet så är det, det är upp till dig Bianca om du vill plugga eller jobba i butiken eller hålla på med musiken eller nåt annat, hoppas att du snart är tillbaka fina Bianca

 • Marie A skriver:

  För deb delen så är folk olika mogna att flytta hemifrån, och det är väl bra att hon kan bo hemma och att dom hjälps åt, jag önskar att jag varit klok att vänta för jag flyttade hemifrån för tidigt ,jag var inte mogen för det och har mått dåligt själv det vart inte bra helt enkelt ,var en krokig väg tillbaka till att må bra igen, alla är olika och att bryta med familjen det är ju helt galet, dom står ju vad jag vet nära varandra det är väl inget fel, jag vet hur det är att ha dålig kontakt med en släkting inte min mamma eller pappa utan en annan och det är inte alltid så kul så om man kan undvika det så är det ju bra.
  Ta hand om dig Bianca hoppas att folk slutar med att trycka ner andra för att dom tycker är så mycket bättre såna idioter finns det överallt ha det bra Bianca hoppas att du återkommer snart med din fina blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *