PAUS

Det värsta jag vet här i livet är att bli missförstådd. Vilket jag definitiv blir just nu här på bloggen. Jag skrev av mig häromdagen angående någonting som varit väldigt jobbigt för mig i över 10 år nu, något som verkligen satt sina spår i mig och något jag gått i terapi för i flera år. Självklart kan jag inte skriva ALLT som hänt och i minsta detalj, och därav kommer det att komma kommentarer ifrån folk som tyvärr då inte riktigt förstått vad jag menat eftersom de inte vet allting. Förstårligt! Men ger fortfarande ingen rätt att skriva elakt på nätet till någon annan…

Ingen vet vad jag har gått igenom, ingen vet vad som har hänt/händer och ingen kommer heller att få veta det, för det är som ni har skrivit, privat. Men jag kände ändå att jag har en sådan bra kontakt med er att jag kunde skriva lite hur jag kände bara. Det har ju trots allt i tidigare inlägg bara gett positiv effekt då det tydligen har hjälp otroligt många av er som mailat mig och öppnat er om era svårigheter i livet som ni inte kunnat berätta för någon annan. Det är ju den kontakten med er som gör att jag älskar min blogg och er.

Men just nu klarar jag inte av  kommentarer ifrån personer som missförstått och tror sig ha rätt att spy ut sig allt möjligt, då jag redan är nere. Och därav har jag valt att ta en paus ifrån bloggen, bara några få dagar. Endast för att  återfå energi lite, annars kommer varje inlägg handla om att jag mår dåligt..! Inte så kul för er att läsa om.

Är även trött på att hela tiden skriva extremt tydligt så att absolut ingen missförstår vart jag vill komma och kallar mig omogen, fjortis, bortskämd, snorunge och att jag tror att jag tycker så himla synd om mig själv. Jag är inte riktigt ”där” än för att hantera dessa kommentarer. Inte alls van vid det och känner helt enkelt bara för att ta en paus ifrån det. Inte lärt mig än att vända blicken ifrån dessa kommentarer. Ganska svårt att lära sig och det tar tid.

Jag är inte tjejen som vissa av er verkar tro, som lever på andra och som inte tar ansvar. Jag är nämligen tvärtom, jag är tjejen med otroligt mycket passion och mål i livet och som vet exakt vart jag vill ta mitt liv. Något jag är väldigt tacksam över att jag är så säker på mina tankar och mål kring min framtid. Finns så många där ute som inte har en aning och som hamnar fel. Men jag känner verkligen att jag har hamnat rätt och att jag är påväg i rätt riktning. Jag tjänar mina egna pengar och lever endast på dem och ingen annans.

Jag vet exakt vad jag vill jobba med och det är inom denna branschen eller inom musik branschen. Att jag inte har ett gymnasie betyg och söker till ett kontors jobb gör mig inget för det är nämligen inte dit jag vill som jag har påpekat tusen gånger förut. Och det känner jag ska väl då inte göra er irriterade? Det är ju inte ni som får ta eventuella konserver då utan det är ju jag, så vad gör det då er?! Jag gör något jag verkligen brinner för och som gör mig glad och det är väl ändå det viktigaste. Jag gör och kommer göra det jag velat göra sedan 5 års ålder. Musikbranchen är drömmen och jag kommer ta mig dit. Känner ingen brådska än men jag känner mig trygg i att jag jag vet vilken bransch  jag vill in i. 

Några skrev även att jag inte har något jobb, skrivet om detta förut, men då läser ni tydligen inte många bloggar för detta är nämligen ett jobb och ett jobb som många många andra än mig har. Sedan vet ju även inte ni vad jag gör utanför bloggen. Vilka kontrakt jag skriver på och vilka typ av möten jag går på. Jag kanske redan har fått en anställning någonstans?! Ni vet ju bara 30% av vad jag skriver om här på bloggen. Men idag ser det ut så att bloggare tjänar pengar på sina bloggar och det är bara så det är. Och jag råkar vara en av dem och det känner jag mig lyckligt lottad över.

Angående mitt boende som folk fortfarande har extrema åsikter om. Jag bor hemma just nu för att 1. spara pengar till köp av egen lägenhet så småningom. Det är ju sjukt dyrt här i Stockholm. 2. för att spendera så mycket tid jag kan med min lillebror Theo som är mitt allt. 3. för att min mamma är i behov av min hjälp här hemma dem dagar hon har Theo och inte alltid kan vara hemma pågrund av jobb. 4. för att mamma även behöver hjälp med städning, matlagning, köp av mat, hämtning av Theo, rensning och mycket mer som jag tar ansvar över här hemma. 5. för att hon kanske känslomässigt inte vill vara själv här. 6. för att jag trivs så himla bra med min familj. Jag ska inte bo här för alltid, ni behöver inte vara rädda för det. Jag ska flytta så småningom, men inte just nu. Just nu har jag inte råd att köpa lägenhet och är inte där mentalt. Alla situationer ser olika ut, detta är bara våran situation och vi gör val utifrån det som gör att vi mår bra. Så som att jag hoppas att era personliga val gör er lyckliga. 

Om det är något jag har lärt mig av att växa upp i en familj som syns i media och som alla har åsikter om så är det att ALDRIG döma någon innan man lärt känna personens historia. Och det är något jag tagit ansvar för. Jag dömer numer aldrig någon innan jag lärt känna personen. Något jag hoppas att ni också kan ta ansvar för.

Nu blev detta mycket längre än tänkt och det kommer säkert vara en del av er nu som blir irriterade av något jag skrivit här och kommer hitta något nytt att tycka till om. Men då får ni göra det för jag kommer ändå inte att kolla dem kommentarerna.

Så till er som fortfarande känner att ni vill spy ut er skit om mig, snälla håll det för er själva tack 🙂

Kommer tillbaka snart <3

 

 

 

77 reaktioner på “PAUS”

 • Amanda skriver:

  Hej! Jag brukar aldrig kommentera på dina inlägg men idag känner jag att det behövs. Jag hann aldrig läsa ditt inlägg innan du tog bort det vilket va synd, som du skrev så kan man ofta relatera och förstå vad du skriver och det är så underbart. Det är oerhört synd att vissa har förstört detta genom elaka onödiga kommentarer, men jag hoppas du kommer att försöka nån gång igen, för det finns massor som bara älskar det du skriver och framför allt den du är. Ingen är perfekt och det är det som är skönheten. Kämpa på Bianca, KRAM

 • Jen skriver:

  Jättebra skrivet. Jag läste aldrig inlägget men tycker det är tragiskt att du måste förklara dig och försvara dig. Sorligt med människor som inte har nåt eget liv eller noll förståelse för andra människor eller deras situation. Passar det inte så sluta läs!Har man inget snällt att säga så kanske det är bättre att man är tyst. Stå på dig gumman och försök att inte bry dig. Även om det är lättare sagt än gjort. Ser fram emot dina inlägg snart igen men ta den tid du behöver. Stor kram

 • Cia skriver:

  Tycker du verkar grym Bianca! Läst Pernillas blogg i många år o gillar verkligen er familj! 🙂 alltid ska någon ha massa skit o tycka o tänka till om, men skit i dom så gott det går, dom e bara avundsjuka! Hoppas att du e tillbaka snart! Kram

 • Mamma skriver:

  Hej Bianca! Detta inlägg tycker jag visar tydligt vem du är: en mogen, ansvarsfull och väldigt omtänksam fin tjej som bryr sig om sina nära och kära. En förebild för alla som uttrycker sina elaka åsikter om dig o din familj på bloggen. Alla har rätt till sin egen åsikt men INGEN har rätt att vara elak mot någon annan människa! Stå på dig! Många kramar till dig

 • Elise skriver:

  Hej Bianca! Lägger min första kommentar här nu på bloggen! Wiho! Ne men vill bara säga till dig; skit i alla elaka kommentarer! Du verkar vara en himla go tjej!!! Lätt att säga att man inte ska ta åt sig för såklart gör man det!!! Det kan ju jag själv göra av bara en elak blick från någon! Men vad vet dom/vi om ditt liv egentligen?? Det är kul att läsa om ditt och din familjs liv och ni verkar ha det underbart tillsammans! Folk har så lätt att dömma andras liv, även jag! Någon är ledsen eller någon är lycklig, man får inte vara något av det – verkar det som! SKÖNT att du vet vad du vill i ditt liv, SKÖNT att du bor hemma med det bästa man kan ha – familjen! KUL att då passa på att få en sån go kontakt som möjligt med dina syskon som man får när man bor tillsammans! Alla lever olika och inget sätt är fel eller rätt!! Heja dej och väntar på att du ska komma tillbaka med nya inlägg vackra du!

 • ev skriver:

  Som en annan skrev; tragiskt att du måste förklara dig. Blir så rysligt förbannad på folk! Har också kämpat med svårigheter tidigt i livet och mycket av den självläkande processen är att få skriva av sig, rensa tankarna och bearbeta sina känslor. Man ska få kunna göra det på sin blogg och ingen, absolut INGEN har rätt att ha mage och komma med sviniga kommentarer om att man är/gör fel och att man blir beskylld över saker andra inte har det blekaste om och inte angår dem. För mig tog det lång tid att inte ta åt mig andras åsikter och tänkande om mitt mående, men nu är det bättre och jag ger bara, för att uttrycka det milt, kalla handen till oförstående. Jag hoppas att du, kära Bianca också får kraft nog att stå emot det förtryck du ständigt får. Det är din blogg, men framförallt DITT liv och det är det bara du som bestämmer om. Som jag alltid säger; idioter finns överallt, särskilt på internet:) Varmaste kramar

 • Marie k skriver:

  Bra skrivet bianca. Klokt att ta en paus och bara göra vad du tycker känns bra. Det är skrämmande att det finns folk som skriver så elaka kommentarer, de kan helt enkelt inte må så bra själv. Vi trogna läsare finns här när du är redo att komma tillbaka. Sköt om dig nu.

 • Anne skriver:

  Hej, bra skrivet, jag brukar heller aldrig kommentera på bloggar men nu måste jag bara få skicka en hälsning att du verkar vara en jättebra tjej som hjälper hela din familj och inte minst din mamma. Gör det du mår bäst av och strunta i alla missunnsamma människor som alltid ska tycka och tänka om andras liv! Stor kram, ta hand om dig!

 • Rebecca skriver:

  Här är ett bevis på att det är kvinnor som mobbar kvinnor, hade det varit män som skrivit dessa elaka kommentarer hade det varit kränkande. Vad är det nu då? Jo då handlar det bara om avundsjuka!
  Man ska alltid trycka ner männen och alltid försvara dom elaka kvinnorna som beter sig så jävla dåligt.

  Hade dessa människor vågat gå fram till dig på stan och säga detta till dig direkt? Nä knappast.
  Vad vet dom egentligen om dig, typ ingenting.
  Kommentarerna du får säger mer om dom än om dig.

 • Annelie skriver:

  Stå på dig, tjejen! stor KRAM!! // Annelie

 • Emma skriver:

  Läser din blogg, följer din insta. Äskar er familj. Du är stark å världens finaste stå på dig. Kram

 • Jenny skriver:

  En blogg är bara en sida av en person. Den sida man väljer att visa. Jag läste ditt tidigare inlägg och jag tycker det var ett stark och fint inlägg som visade en stark tjej som visade en sårbar sida. Modigt och fint gjort. Bra att ta en paus ibland men jag hoppas du kommer tillbaka när du känner att du vill det för jag gillar sin blogg! 🙂

 • Maria skriver:

  Styrkekramar till dej! Älskar din blogg!!!!

 • Emma skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

 • anonym skriver:

  We will wait for you! Fattar att det är svårt att inte ta i mot elaka kommentar, men jag hoppas att du vet inom dig att de de skriver INTE är sant! Jag menar du måste få ha ett privatliv utan att någon ska bli sur och skriva elaka kommentarer… De sitter själva bakom en skärm och öppnar inte ens upp sig 2% (kanske insta osv) men det du gör är fantastiskt! Du vågar skriva saker, men vad händer då? Jo, massa människor skriver elaka kommentarer för att du öppnar upp dig, ingen logik (??!) och att folk måste få veta och vill veta allt osv är ju knäppt. Du behöver ju lika mycket privatliv som någon annan. Tycker också att det är väldigt modigt att du ens skriver det här, många hade ju inte ens vågat att göra det. Skulle kunna sitta här och skriva huuuuuuur mycket som helst, men det tänker jag inte! Utan jag vill bara säga att dessa människor som har skrivit detta till dig är idioter (sorry) men de kommenterar taskiga saker på en fantastisk blogg (?? ingen logik igen…) så jag vill bara att du ska ta din tid, känna hur du mår, ge dig själv tid, umgås med de du älskar och inte provocerar dig (t.ex.) utan fokusera på att må bra!! Vi är kvar när du slänger in nästa inlägg. Även om det kan va några dagar, nån/några veckor, månader whatever VI ÄR KVAR!!! Ta din tid. Hoppas det bli bättre, Kram <3
  PS. Våga känn dig ledsen, tryck inte undan känslorna, känn.

 • Malin skriver:

  Massor med kramar!
  Skriver som Khloe Kardashian på sin instagram; Happy hoes ain’t hatin’ and hatin’ hoes ain’t happy 😉

 • Moa skriver:

  Stor kram på dig tjejen!

 • Malin skriver:

  Stor kram till dej!
  Stay strong!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Ann skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är medelålders :))och brukar läsa din blogg pga av din mamma som jag följer litegrann, tycker du verkar vara en VÄLDIGT mogen tjej För din ålder med ett varmt hjärta , och du är en STOR förebild för många ungdomar. Du bjuder mycket på dig själv, och är värd alla pengar som du tjänar på din blogg. Jag förstår att din Mamma är stolt över dig och det med all rätt.
  Låt inte dessa kommentarer gnaga på dig, du är en så frisk fläkt. Kram på dig/Ann

 • J skriver:

  Hann läsa det du skrev och tyckte det var ett så himla bra inlägg och det träffade mig rätt i hjärtat, jag kände igen mig på alla punkter. Vill bara skicka massa <3 och säga att du verkligen inte ska ta åt dig av all skit folk skriver, du verkar ha sunda värderingar och vara hur go som helst, yo go.

 • J skriver:

  Hann läsa det du skrev och tyckte det var ett så himla bra inlägg och det träffade mig rätt i hjärtat, jag kände igen mig på alla punkter. Vill bara skicka massa <3 och säga att du verkligen inte ska ta åt dig av all skit folk skriver, du verkar ha sunda värderingar och vara hur go som helst, you go.

 • Matilda skriver:

  Du är grym Bianca!!
  Låt inte detta trycka ner dig för du är värd så mycket mer

 • Johanna skriver:

  Brukar sällan kommentera dina inlägg, men kände att idag behövdes det! Fy satan vilka människor det finns, men låt aldrig de köra över dig eller vinna. Lev ditt liv precis som du vill leva det, det är ditt liv och ingen annan. Se till att vara huvudpersonen i det liv som du skapar, det kommer du att vinna mest på! Massor med kramar till dig fina bianca, hoppas du är tillbaka snart! Jag älskar att följa din blogg, både genom motgångar och medgång! Man är faktiskt inte mer än bara en människa! <3

 • Elin skriver:

  Kram på dig Bianca!

 • Elin skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Elli skriver:

  Glöm inte att vi är många som gillar dig också! Som tycker att du verkar vara en grymt fin människa som har ett stort hjärta och som bryr sig om sin familj mer än allt annat. Du är också människa som mår dåligt, det är mänskligt. Jag tycker det är bra när du ibland visar det, du visar för oss att allt inte är en dans på rosor.
  Och sedan tycker jag också att alla människor någon gång får sätta sig i offer-rollen, ibland behöver vi tröst och folk som tycker synd om oss. Sålänge man inte gör det till en vana och alltid blir offret som aldrig gör något fel, man måste ha lite självinsikt också. Ingenting som vi läsare har en aning om eller behöver bry oss om.
  Ville bara skänka lite positiv energi ikväll och hoppas på att du mår bättre snart. <3

 • Ida skriver:

  Bra skrivet! Kommenterar aldrig några bloggar, men vill bara lämna en kommentar om att det är helt sjukt beteende vissa människor har. Precis som du skriver, det är ditt liv och du får ta eventuella konsekvenser. Önskar att folk kunde sluta bry sig mindre om vad andra gör. Jag flyttade hemifrån när jag var 20 pga plugg i en annan stad, annars hade jag förmodligen bott hemma, tid med familjen är en viktig och underbar tid, jag åker gärna hem och umgås med mina föräldrar än att supa skallen av mig på studentfester.

 • Susanne Westin skriver:

  Bra skrivet Bianca, kramar till Dig
  Susanne

 • Therese skriver:

  Kära du:-)har alltid följt både din o din mammas blogg o ni ä verkligen en fin familj som ä förebild för många:-)hann aldrig läsa ditt inlägg innan du tog bort det men blir så trött på detta svartsjuka samhälle:-(hur svårt kan d va o vara lite glad för andras skull folk har väldigt svårt för d tyvärr. Jag tycker du ä underbar på alla sätt o vis puss o kram

 • Du är så jävla grym alltså. Har alltid följt er. Lyssnade på Nicke och Nilla när jag var liten. Såg sedan Benjamin på en massa olika ställen när han var litet barn. Sedan fann jag dig också och du är som min förebild. Jag vet ärligt inte om du är äldre eller yngre än mig men det spelar ingen roll för du är min förebild ändå. Jag är 21 och bor hos mina föräldrar, har dock flyttat hem igen i med att jag flyttade långt och inte hittade något nytt direkt. När jag läser din blogg blir jag så glad och lugn. Du får mig att vilja vara mig själv exakt som jag är och du får mig att vilja vara snäll mot andra. Du är så vacker och så klok. Strunt i alla som skriver dåligt om dig, dom har ingen aning om vad dom skriver, eller så är dom avundsjuka och tar ut den känslan på dig så att dom själva inte ska se dåliga ut.

  Kram! <3

 • Jenny skriver:

  Ta den tid du behöver. Jag väntar på dig. Kram kram

 • Bets skriver:

  Du verkar vara en synnerligen klok och vettig människa. Alla har åsikter och har rätt att ha dom…Men det är helt obegripligt och oerhört PINSAMT att skriva på det sätt många gör…Må ni skämmas och vittra sönder i er bitterhet och avundsjuka, det är faktiskt inte ok!

 • Maria J skriver:

  Håller med det som skrivs. Stå på dig, skit i vad andra tycker. Vi gillar dig!!!

 • Cecilia skriver:

  Hej Bianca
  Jag tycke du högaktnings fullt ska skita i vad andra tycker om dig/ dina åsikter. (Min mormor brukade såga ”skit i vad andra tycker, frukta gud o heligt vandra” jag brukar tänka så)En del människor njuter av att trycke ner andra. Dessa små vidriga varelser är bara bittra o avundsjuka och tror de har rätt att ”Tycka till” Jag vet att det gör ont fast man inte ska bry sig om vad andra tycker. Tänk vilken förmån ni har i er familj att ni trivstillsammans, det är inte självklart. Vård det istället för att försvara dig till idioter. Jag tycker att du är grym och så är du vacker både på utsidan o insidan.

 • Laila skriver:

  Du är en underbar,arbetssam, trevlig person, mao du är allt det som många vill vara. Ta en paus o tänk efter om de elaka kommentarerna är värda att ta åt sig. Vi är så jättemånga fler som gillar dig för det du är – en människa som går igenom olika faser i livet, svåra ibland men också goda, riktiga vänner finns där för att stöta dig o vi finns här på din blogg. Det är oftast så att vi inte kommenterar dina inlägg men vi är här ändå o kramar dig när det behövs, kramar

 • Mia skriver:

  Tyvärr så kommer man inte ifrån dessa nättroll.
  Vi är många som uppskattar din blogg och att vi får följa med i ert liv.
  Hoppas att du kan strunta i alla dumma kommentarer.
  Ta väl vara på dig.
  kram

 • Olivia skriver:

  Hej! Skit fullständigt i alla idioter där ute som trycker ner dig och som tycker det är kul att klanka ner på dig. Blir verkligen galen när jag såg kommentarerna. Du och din familj verkar helt fantastiska och jag är så avundsjuk på vilken fin relation ni verkar ha. Du verkar dessutom som en helt fantastisk människa Bianca och jag är så lycklig för att jag får läsa din blogg varje dag. Hoppas du mår bättre snart igen och unna dig själv en skön paus från bloggandet som du skrev. Stort kram till dig och ta ingen skit!
  Kram <3

 • Olivia skriver:

  Vi gillar dig så mycket!!! Du är fantastisk! Vacker både på insidan och utsidan!
  🙂 kram

 • Maria skriver:

  Kärlek till dig Bianca <3
  Hann tyvärr aldrig läsa inlägget. Men du är en klok, begåvad, snygg och en väldigt vacker kvinna.!
  Det är svårt att inte ta åt sig av massa skit från andra. Men kom ihåg, det är människor som inte känner dig. Som förmodligen är avundsjuk! Du är stark! Du har människor i din närhet som du vet älskar dig och står upp för dig. Det räcker.
  Du är dig själv och det älskar jag! Du är en cool tjej så ändra aldrig på dig. Kör bara! 🙂
  Sluta aldrig skriva och inspirera på det sättet du gör.
  Samla kraft och kom tillbaka på samma sätt som tidigare.

  Kram till dig!

 • Annica skriver:

  Hej Bianca !
  Blir ledsen för din skull.
  Att folk inte bara kan ge sig.
  Förstår att det är svårt att inte ta åt sig av elaka kommentarer.
  Å tyvärr så kommer du nog aldrig ifrån dem.
  En del människor bara njuter av att trycka ner andra.
  Du är en härlig tjej .
  Var rädd om dig och ta hand om dig.
  Varma kramar till dig
  Annica

 • Camilla skriver:

  Du är en bra tjej. Strunt i alla de där kommentarerna. Kör din grej 🙂

 • Malin Ekblad skriver:

  Det kommer alltid finnas människor som inte mår bra och som av olika anledningar inte kan hantera det. En del försöker trycka ner andra för att på så sätt må bättre. Fungerar aldrig långsiktigt. Som tur är handlar det om en minoritet men som ibland får alldeles för mycket uppmärksamhet. Försök ignorera elakheter och plumpa kommentarer. Till de som har andra åsikter än dig, dom vet inte allt. Låt dom tycka vad dom vill, dom kanske ändå ändrar åsikt imorgon. När jag såg serien med Aschberg och nättrollen, fick jag en HELT annan syn på näthatet. Människorna bakom visade sig vara rädda, osäkra, misslyckade, tragiska. De befann sig i ett utanförskap. Dom kan inte hävda sig i vanliga livet utan tar igen det anonymt på nätet. Låt inte de här stackars patetiska figurerna påverka ditt liv och din blogg. Skulle du möta dom skulle du enbart tycka synd om dom. Du verkar vara en kanontjej. Fortsätt med det som känns bra för dig. Med tiden tror jag du kan hantera det lättare. Din superfproffsiga mamma borde kunna komma med ett och annat tips.

 • Alice skriver:

  hej fina Bianca!
  jag var uppe precis som du sent in på natten och såg ditt inlägg. jag tycker det var allt annat än svagt att skriva det. det visar att du är en sådan person som pratar om problemen vilket bara visar hur mogen och stark du är. jag tycker du verkar vara en fantastisk tjej och kikar även in på din mammas blogg ibland och där får man också veta hur bra du är! tyvärr finns det sånna som vill kommentera bara för att trycka ned en person, men det handlar bara om avundsjuka.
  du är bäst! kram en trogen läsare<3

 • Ullis skriver:

  Så klok du är! Bry dig inte om alla elaka kommentarer. Lev ditt liv på det sätt du vill. Du verkar vara en toppentjej! Vilken dotter och syster du är. Jag tror att både Pernilla och Theo är lyckliga över att ha dig i sin närhet! Kram

 • Emelie skriver:

  Var rätt nyligen som jag av en slump kom in på din blogg och fastnade väldigt snabbt till att fortsätta läsa. Du är en kvinna som jag kan känna igen rätt mycket i fast än vi samtidigt är väldigt olika. Inlägget som du valde ta bort gav mig både kalla kårar samt en värme till hjärtat. Precis de känslor du beskrev var precis som om de var tagna direkt ifrån mitt huvud. Jag vet inte vem personen i fråga är som du beskriver men, den relationen du beskriver till denna är en relation jag tampas med var dag och har gjort sedan flera år tillbaka (i princip hela mitt liv). En person som ska vara min största förebild men som endast trycker ner mig utan att direkt veta om det. Det enda jag vill få av personen är en förklaring och en ursäkt – men det är något jag sakta men säkert börjar förstå att jag aldrig kommer få, och den sanningen gör så ont. Jag vill bara att du ska veta att inlägget som du tog bort, vilket jag respekterar fullt ut, blev som en lättnad för mig. Jag är inte ensam och framför allt, du är inte ensam! Så fortsätt kämpa, fortsätt med att sätta dig själv i fokus och fortsätt göra det som gör dig glad!

 • Linnea skriver:

  Vilka pinsamma vuxna människor som sitter och skriver elaka och nedvärderande kommentarer! Hoppas att dom skäms. Ska bli bättre på att kommentera för nu verkar det som att det är mest de elaka, avundsjuka kvinnorna som kommenterar och vi som verkligen gillar dig och ser upp till dig struntar i att kommentera.. Ska bli bättre på det! Tycker att du är fantastisk på alla sätt och vis. Du inspirerar mig alltid och jag hoppas att du lyckas med allt du vill här i livet <3

 • Läser din blogg varje morgon och varje kväll, och på mobilen när jag har tradigt. Saknar dina blogginlägg 🙁 <3 Hoppas du mår bättre snart!

 • Martina skriver:

  Hej Bianca! Jag läste ditt inlägg och kan absolut relatera trots att jag är närmare 30 än 20. Det är lätt att säga att man ska bryta när man aldrig varit där. Eller lätt att ha åsikter överhuvudtaget när man inte har en aning. Jag förstår att du tar en paus, jag orkade inte ens läsa alla kommentarer då vissa var så elaka. Jag bodde hemma tills jag var 21. Det handlar väl mer om vad man gör hemma och du verkar hjälpa till en hel del. Hur folk kan veta vem du skrev om är för mig en gåta. Hoppas du mår bättre snart, det är modigt att berätta när man mår dåligt. Kram

 • Thea skriver:

  Hej. Jag tycker att du ska inte behöva försvara/förklara. Du gör som du vill. Fortsätt göra ditt och försöka inte bry om vad ”vissa” tycker. Ha det så bra. T

 • anette skriver:

  Man kan inte vara öppen om känslor när man är offentlig typ,då tycks alla kunna lägga sig i och ha åsikter och vet bäst.
  Stå på dig och det är så måååååååååååååånga som är avundsjuk på ditt liv och din familj.
  Men istället för att glädjas så sänker man.

 • Ingrid skriver:

  Lööööööjligt. Du gör precis som du vill och du ska inte behöva förklara dig varför du bor hemma. Människor tycker bara det är jobbigt när andra har det bättre, sedan ska de förklara hur man blir en ”riktig” människa. Och en ”bra” människa. Men helt allvarligt så blir man sjukt trött på alla ”know it all”. Jag kan säga att jag bor i mina föräldrars lägenhet (ingen hyra att betala) samt får min mat betald. Jag studerar så mina föräldrar försörjer så därför slipper jag även studielån. Det finns sääääkerligen många som har invändningar på det, men helt ärligt så är det något jag skiter i. Och så småningom tror jag även du (antingen vänjer dig eller lär dig att bortse från andras åsikter) känner som jag.

  Vad jag vill ha sagt är att var familj gör på sitt sätt och andra människor ska fullkomligt skita i det. Och som du sa i ett inlägg (förra gången du kände dig tvungen att förklara dig), din mor behöver inte pengar utan hjälp hemma. Grymt att du har möjlighet att bistå med detta, samt umgås med din lillebror.

  Men det kan nog vara hälsosamt med lite paus från bloggen.

 • Tove skriver:

  fina Bianca. läste några av kommentarerna som var negativa och dom människor borde skämmas. och hoppas du snart kommer tillbAka kramar Tove !!! <33

 • åsa.ahlkvist skriver:

  Hej på dig,jag tycker det är toppen att du bor hemma och hjälper till,Kramiz

 • olof skriver:

  Det här med frihet på nätet gör att dom små sura kommer fram, dom som har sitt eget kön, sina kompisar eller kändisar. Måste vi va på så låg nivå att man bara pratar städning o hyra.

  Lyckolandet finns inte det är mer brainstormer country.

 • Ullis skriver:

  Lägg din tid på att göra roliga och positiva saker så kommer ny kraft och glädje till dig. Bry dig inte om de människor som måste skriva negativa kommentarer om dig. Säger mer om dom än om dig.

 • Anu skriver:

  Kära Bianca! Man blir så j.ä.v.l.i.g.t förbannad på dom där skitstövlarna som bara måste skriv skit på din blogg men som flera dina trogna bloggvänner sakt att skit i dom och gör det du brinner för ,du är en härlig person med fötterna på marken,klok och hjälpsam.Du behöver inte gå i skola för att uppnå något,du får bo hemma,du får göra precis som du vill ingen person har något att göra med det!!! Hoppas du börjar må bättre(alla vi mår dåligt nångång)och då måste man prioritera,vi finns här när du vill komma tillbaka för du är så härlig person som hela er familj!Kram och ta vara på dej!

 • Eva skriver:

  Hoppas inte jag är en av de som gjorde du tog bort ditt inlägg.
  Oavsett vad folk tycker och tänker så är detta DIN blogg din plats att kunna vädra vad du nu känner för men när det kommer ut här får ju folk tillgång till att kommentera det vilket kanske inte alltid är det bästa el vad man eg var ute efter.
  Jag förstår känslan av behovet att få *prata av sig* ibland utan för den sakens skull vilja bli påhoppad för det.
  Men är det offentligt så är det tyvärr och då får man räkna med det också.
  Men jag säger som såhär: Bry dig inte om utan ta till dig det DU behöver av våra kommentarer och sålla bort det resterande.
  Ta det för vad det är.
  Jag kan bara prata för mig själv och jag menade absolut inget illa med mitt inlägg och ville inte på något sätt såra dig el strö salt i såren utan jag ville bara på något sätt ge en hjälpande hand och ge dig en vinkel på hur DU kan få bättre utav situationen. Men jag kanske var otydlig el klumpig och vem vet det kanske jag är nu också?!
  Du är en underbar tjej!
  Jag känner inte dig men önskar dig all lycka och glädje här i livet så därför var jag dum nog att ge råd som kanske inte är lämpade för dig men som jag själv testat och fått det bättre av.
  Hoppas du har det bättre snart och fortsätter sprida glädje med dina inlägg här.
  Stor kram från Skåne

 • MammaMIa skriver:

  Hej Fina du!
  Jag läste inlägget och en del kommentarer också och kände bara …suck…. Att det finns så otroligt mycket hat i världen…Inte konstigt att det är krig 🙁
  Jag upplever dig som en väldigt omtänksam, ansvarstagande, glad, livsnjutande ung tjej, fortsätt med det.
  Tänk att alla de som skriver dumma kommentarer endast gör det för att dom själva skulle vilja leva som du gör.
  You rock! Keep on! Kram till dig och hela din glada, fina familj 🙂

 • Laila skriver:

  Till Eva, vilket otroligt korkat inlägg, vem ger dig rättighet att ge Bianca råd i sitt liv om hon inte uttryckligen ber om det. Även om en blogg är offentlig så är det samma respekt här som det är ute i livet. jag rekommenderar dig att aldrig mer gå in på Biancas blogg och hoppas att hon kommer att stoppa dina ev inlägg hädanefter. Jag avskyr personer som visar vänlighet/omtanke men i ordet och i leendet döljer sig elakheter detta är den värsta form av mobbing. Jag har själv haft en kollega som precis som ovan var en expert på att dölja sin falskhet/elakhet bakom ett leende för att sedan när någon konfronterade henne alltid bad om ursäkt ”oj jag menade inte så” alltid lika oskyldighet och snäll.
  OCH ja du är otymplig och klumpig och ute efter att strö salt på såren” hoppas innerligt att detta är det sista inlägget vi får se av dig på denna blogg

 • Agneta skriver:

  Till dig Eva fy!!! skäms på dig!!!! att man skriva så elakt!!!!!
  Du är grym Bianca❤️Styrkekramar

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca bra stå på dig ta inte till dig skit som folk skriver jag vet det är inte lätt har själv varit utsatt för en massa åsikter och skit i livet, jag älskar din och Pernillas blogg, har ju träffat Pernilla en hel del jag tycker om er fina familj, jag tycker att du gör rätt , som inte har så bråttom att flytta hemifrån, jag valde att flytta hemifrån alldeles för tidigt vilket jag ångrat många gånger då jag absolut inte var mogen för det, jag tycker att det är nåt du själv känner när du vill göra det, inget någon annan ska bry sig om ,det är väl bra att ni kan hjälpa varandra och finnas där för varandra, jag hoppas att du snart är tillbaka igen jag älskar din blogg och Pernillas ,ni är en underbart trevlig och härlig familj som verkligen bjuder på er själva ta hand om dig nu och hoppas att folk slutar skriva en massa elaka saker kram

 • Alexandra skriver:

  Hej Bianca! Bry dig inte om det som avundsjuka människor säger för det ligger absolut ingen saning i det! Du är otrolig mogen,stark, helt fantastisk helt enkel!
  Ta den tid du behöver, vi som gillar dig kommer att vänta här på dig för att din blogg är den bästa!
  Bianca,du är grym!❤️

 • Alexandra skriver:

  Kära Bianca ! Jag gillar både dig och din blogg. Du ska veta att du inspirerar mig otroligt mycket även om jag är en hel del äldre än dig 🙂 försök och skaka av dig alla knäppa kommentarer. Dom känner inte dig . Ha en skön dag och jag önskar dig allt gott ❤️

 • Anna skriver:

  Hej Bianca!
  Tycker du verkar vara en härlig tjej som bjuder på dig själv och väldigt mogen för din ålder. Så skriver du så bra! Måste säga att du verkar så hjälpsam också. Läste aldrig ditt tidigare inlägg men tycker du gör alldeles rätt i att ta en liten paus. Så får man lite distans till saker och ting. Ta hand om dig och låt inte andra ta energi från dig. Min mormor sa alltid: man ska hålla skiten ifrån sig! haha, vet att det inte är lätt alla gånger men rätt kul kommentar.

 • Lena W skriver:

  Styrkekramar till dig i massor❤️ så söt och härlig!! You go girl!!

 • Patric (syndkadadebrori) skriver:

  Håll huvet högt Bianca fuck haters och äckel troll hå din egen väg så kommer du nå dina mål kämpa!!! ❤️❤️

 • JuliaRo skriver:

  Känner så igen mig i dig ❤️
  En så vacker blomma som strålar mot andra men måste också få solens strålar på sig för att orka stråla ❤️❤️❤️
  Så bra skrivet du vackra själ.
  Med kärlek från Julia.
  Du är unik och kommer då förbli❤️❤️❤️

 • Moster Py skriver:

  Jättetråkigt Bianca! Det är ju dina rader man ser fram emot att läsa på kvällskvisten när dagen har lugnat ner sig! I mina ögon är du en modig och mogen ung kvinna med en klokhet som få! Hoppas verkligen du ”fattar pennan igen”!

 • Rebecka skriver:

  Hej Bianca! Jag blir ledsen att du får ta så mycket skit!

  Jag kan säga att dina inlägg har iallafall hjälpt mig, just att du är så ärlig och öppen!! Jag fullkomligt älskar dig å din familj å jag både läser din mammas å din blogg, följer dig, din mammas och Benjamins insta och lyssnar på Pernillas pod!
  Och det är just för att ni är så jordnära och ”normala” trots att ni är kända! Så om du orkar, fortsätt bara vara du och håll för ögon å öron för alla nättroll!!

  Du är förresten jätte duktig som hjälper din mamma så mycket! Nu när hon är ensamstående tror jag att det betyder jätte mkt för henne att du hjälper henne! Och dessutom har ni kommit överens om vad som passar er och hur NI ska göra! Vi är alla olika och man ska göra det som känns bäst!

  Så följ ditt <3 och gör det som gör DIG glad å det som gör att du mår bra! Du är unik, värdefull och världen är redan alldeles för hård och tuff, så gör allt som gör att du mår bra You go girl! Kraaam ❤️

 • Eva skriver:

  Seriöst!
  Jag har inte skrivit något elakt över huvudtaget???
  Tvärtom gav jag några råd förut att även om man är den drabbade så kan man vara den som sträcker ut handen ändå.
  Det var väl ungefär vad jag skrev då HUR kan någon tycka det är fel eller elakt??
  Nej det visar bara vilka småsinta el ska jag säga långsinta människor ni är och det får stå för er.
  Laila DU borde hålla dig borta från bloggar el stängas av helt då DU kommer med direkt personliga påhopp vilket är olagligt och vilket jag kan anmäla!
  Att påtala man faktiskt får räkna med det finns de som kommer in och inte bara håller med på en blogg (jag var inte en av de) är varken elakt el något påhopp utan enbart ren och skär fakta. Att jag sedan precis som du tycker det är onödigt för hennes inlägg handlade om hon var ledsen över någons reaktion el brist på reaktion och då kan man som vuxen respektera det och då oavsett vad man tycker kan man ge f-n i att skriva något elakt utan behålla de tankarna för sig själv ist. Jag anser inte det vara fel man kommer med några råd att ex vara den som tar första steget även om det var motparten som gjort *fel* men OM DU tycker det så är du en fruktansvärt inskränkt människa som jag är glad för jag inte känner.
  Alla har vi upp och ner dagar men att våga vara den som tar första steget kan göra våra dagar så mycket bättre.
  Ber om ursäkt till Bianca för vi tagit upp din plats och tid här och hoppas det löser sig för henne å det snaraste för en så trevlig och vad jag tolkat henne som omtänksam tjej förtjänar all lycka hon kan få för hon sprider sådan glädje inte bara för sin familj utan även för oss andra som följer henne och hennes mamma här ute.
  Tack för det Bianca!

 • Sandra skriver:

  Heeeeeeeeeej!
  Jag brukar aldrig kommentera något. Men kände att jag ville detta nu. Asså låt dig inte tryckas ner av andra folk. Förstår mig verkligen inte på folk som sitter bakom skärmen och är så fjantiga och skriver en massa onödiga kommentarer som gör dig ledsen.
  Jag jobbar som en säljare, faktiskt årets säljare två år i rad. och jag brukar läsa din blogg varje dag, och jag lovar dig! Jag skrattar så mycket åt diiiiig!
  Kom tillbaka när du är pigg och glad igen!
  /Sandra!

 • Laila skriver:

  Ojojoj Eva, ditt svar säger nog mer om dig än mig. Hotet som du skriver till mig, bekommer mig inte, det är vad jag hade förväntat mig.

  Jag är ledsen Bianca att du får läsa sådana här tarvligheter -jag lovar dig att du inte skall från min sida höra något negativt, kram på dig

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca! Följer din mammas blogg o kollar därför din ibland. När jag läser om dig är det som att läsa om min egen dotter som är 19 år o började må som dig när hon var 13-14 år. Inte lätt o va ung idag o många förstår nog inte alltid. Har ingen rätt att få slänga ur sig saker för det naturligtvis. Fått försvara min dotter många många gånger o tänker fortsaätts med det. Ibland får jag för mig att människor som är konstnärligt lagda som musik t.ex det är ju en slags konstnärlig talang kan jah tycka är liksom mer känslomässiga. Min dotter sjunger oxå o även jah har jobbat med det under några år o känner själv igen mig i allt. Stå på dig e lätt o säga men det är nog bra du tar en paus o smälter detta nu. Kram på dig din lilla teaterapa för de e du;))

 • Fia skriver:

  Jag läste inte det blogginlägg som många tydligen kommenterat elakt och har därför ingen aning om vad allt det här handlar om, men något jag faktiskt vet är hur människor alltid ska tycka saker om andras liv, och dessutom hur vissa människor älskar att påpeka det negativa hos andra för att få sig själv att se bättre ut. Jag studerar till lärare och har bestämt mig för att det är exakt vad jag vill göra, men jag bor hemma då jag känner att det är onödigt att ta studielån om man inte behöver. Många undrar om jag inte vill bo själv men vafan det är ju klart man vill, men det funkar inte för alla jämt. Bara för att man vill något betyder inte att man har möjlighet att få det! Isåfall hade vi alla varit rika. Men var stark i den du är och vart du kommer ifrån!

 • Linnea skriver:

  Så sjukt bra skrivit!!!! Så skönt att se att du har fötterna på jorden, tycker du är stark som öppnar dig för oss alla fast du inte känner någon av oss. Synd att det finns så många som inte har blivit uppfostrade till att vara trevliga. Dom har nog mycket problem i sitt privatliv, och hur orkar de lägga ner dålig energi?! Kämpa på! Ser fram emot till du är tillbaka 🙂

 • Lotta skriver:

  Åh fina, fina Bianca vill att du ska må bra igen! Vi är så många som verkligen gillar dig.
  Tyvärr så tror jag det hemska du bär med dig är att du blivit våldtagen. Det är inte lätt att prata om och jag förstår att du inte orkar berätta.
  Massor av styrkekramar till dig ❤️

 • Carina H skriver:

  Jag har inte läst ditt inlägg, men efter det du skrev nu, så tycker jag att du får leva och bo som du vill, alla gör vi våra val och du har gjort ditt, tycker det är smart att bo hemma för att spara till eget boende, det är det många som gör, så du är definitivt inte ensam om att göra så och inget för att skämmas heller. men jag hoppas att det löser sig med dig och ev problem i framtiden. Ha det så bra Du kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *